Chrochtátko blog XD

Chrochtavý ASK

Alohomora! Dneska je to asi po 100 letech další článek. A je to ASK! Pokud chodíte do Síně tak jsem tam psala jestli by jste mi napsali otázky. Jsou tu i retardovanější otázky takže promiňte... No... nic originálnějšího než ASK mě nenapadlo ale můžu z toho udělat sérii. Děkuju za otázky všem a pokud se mě chcete taky na něco zeptat můžete psát do komentářů nebo na můj ASK.fm (přezdívka Chrochtatko07). Tak už to nebudu okecávat a jdeme na to.


1. Proč se celebrity apod. prochází po červeném koberci a ne třeba po modrém?

Protože se asi červená všem líbí :D. A nebo že se na červeném koberci často krvácení tak aby se to nemuselo čistit :D.

2. Proč je čokoláda tak vynikající?

No, jak bych to řekla... Čokoláda je skvělá. To ano ale proč je vynikající? Protože v ní je plno skvělých látek (pokud chcete vědět co tak si přečtěte složení ze zadní strany vaší čokolády :D)

3. Proč v Karlíkovi a továrně na čokoládu, nebyl nikdo kdo by Fialku Garderóbovou praštil do zad, aby vyplivla tu žvýkačku? Nebo řekl Mikymu Telekukovi, že pokud se přesune tím teleportem, může mu to záření ublížit a že se může zmenšit, jako ta čokoláda?

Takže za 1. Pravděpodobně proto, protože všichni chtěli aby se udávila či co. A za 2. Protože všichni pravděpodobně chtěli aby se zmenšil či co XD.

5. Letí dvě košťata po poušti, jedno žluté jedno doleva. Kolik se sní pomerančů když je duha duhová?

Ježiš, s matikou na mě o prázdninách nechoďte XD. Ale OK takže duha ÷ 2 košťata × jedno žluté - jedno doleva + poušť se rovná...146 pomerančů XD. Aspoň doufám. Já se o prázdninách opravdu neučím XD.

6. Proč sis nevšimla že jsem vynechala číslo 4? Ha?

Čistě s teoretických důvodu. No aby byla článek zajímavější že jsem vynechala jedno číslo XD.

7. Proč nedokážeš říct O se zavřenou pusou?

*zavírá pusu a snaží se mluvit* Mmmm. *otevírá pusu* Sakra nejde to.

8. Proč jsi to právě zkusila?

Jo tak :D. Protože jsem pro každou perdel XD.

9. Proč víly nechcou pomoci modrým jednorožcům, kteří jsou diskriminováni kvůli barvě srsti.

Protože jsou to rasistky! Chudáci modří jednorožci. Hele, Hrabiš je taky modrý (kdo by nevěděl je to můj jednorožec, klidně napíšu o něm a dalších mých kamarádech napíšu samostatný článek:)) akorát na sebe teda převrhl barvu když jsem barvila kamarádky stůl :D.

10. Proč mi tak hrabe?

Neboj! To je jen z toho tepla. Pak ti bude pravděpodobně hrabat z té zimy ale neboj to se zase vyřeší a bude ti zase hrabat z léta XD. Bože mně už taky hrabe XD.

11. Kdybys měla možnost letět na nějaké místo na zeměkouli kam bys letěla?

Jednoznačně do Londýna nebo kamkoliv jinam do Británie. Také mě láká Amerika nebo země Afriky (chtěla bych poznat jak tam žijí).

12. Léto×zima?

Jaro :D. No, co v létě je moc velké horko a v zimě je moc velká zima XD. Ale pokud fakt musím tak radši léto protože já miluju koupání v bazénu a zmrzlinu a v zimě by mi to rodiče asi určitě nedovolili :D.

13. Čteš knihy?

Pche, co si myslíte? No jasně že čtu :D. Tady to nedávám moc najevo ale ve škole jsme měli dělat referát na každou přečtenou knihu.. Ehmmm.. za celý rok jsem jich tam měla 10 a mohla jsem jich mít i víc ale moje líná perdel mě nechtěla pustit k napsání referátu. No co, i tak jsem měla nejvíc knížek ze všech:D. Nejradši čtu Harryho Pottera (vážně Naty? Myslíš si že to nikdo nevěděl) a knížky od Davida Walliamse (Babička drsňačka, Pan smraďoch apod.). Pak mám taky hodně ráda knížku Bára krotí rodinu a Říkali mi, Leni. Pokud chcete můžu psát i recenze na knihy co jsem přečetla :).

14. TOP 5 písniček za poslední dobu?

No, vyhnu se YouTuberským písničkám a disstrackům (ano disstrackům) které poslouchám furt a napíšu písničky které teda nejsou z YouTube scény. Takže mám TOP 5 retardovaných a TOP 5 normálních.

5 Retardovaných:

Mám rád kuřecí maso (autor: Jakub V. z mojí třídy)

Mrzne mi mozek (autorka: Róza M. z mojí třídy)

Pavlík je ten pravej (autor: Mário a Nyklová z Ulice)

Hej, ty já jsem taky popelář (autorka: Míša Růžičková) (OK, tohle není asi tolik retardovaný song jako spíš song pro tříleté děti ale co..)

PPAP song (autor: nwm XD) (jo vím že jsem je to starý ale furt chytlavý I have a pen, i have an apple. OH, apple pen.


5 normálních:

Waka waka (Shakira) (především Just dance verzi s fotbalisty)

Despacito (Luis Fonsi, Daddy Yankee) (netřeba představovat)

Chci tančit (Mirai)

What about us (Pink)

Whatewer it takes (Imagine dragons)


Takže já děkuji že jste se podívali na tento článek, chci poděkovat sasasvachova a Simka39 za otázky do ASKU. Pokud máte nějaké další otázky na mě tak mi je pište do komentářů nebo na můj ASK (jméno Chrochtatko07, ale to máte napsán už nahoře). Taky děkuji za to že jste mě vyšoupli (co kdyby tu byli i kluci) na 150.místo ve spisovateli. Pokud se vám tenhle článek nelíbil tak se vám nelíbil, já to nebudu měnit, protože mně se to líbí takhle, je to můj styl a takováhle jsem. Pokud jsou v článku pravopisné chyby tak mi napište do komentářů a pokusím se to opravit. Mějte se hezky a Colloportus! 

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Babka gaunerka je super kniha! xDDD Ale čo sa týka chcípania od smiechu, na to tu mám Wattpad a istú autorku... tie jej knihy všetci nepochopia, to musia byť ten druh headstva ako som ja a tisícky ďalších ľudí... smajl

A dala som ti sledovanie na Ask.fm, len tak BTW! smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.