Blogy!Super blogy!

Druhy kámošek

Čauoky holky.

Dneska jsem si pro vás připravila druhy kámošek asi je rozdělím na OK (neznamená to okay ale Opravdová Kámoška )a na NK (nepravá kámoška).

Některé z vás mají kámoše a ne kámošky takže si to prosím převeďte do mužského rodu.


Začnu NKáčkama takže:

1.Naprosto hluché

Nic proti kámoškám ale některé se tak fakt chovají jako že jsou hluché třeba se mi často stává že jedné nejmenované kámošce něco řeknu a ona nevědomky protože mě neposlouchá řekne to samé hned jak domluvím.


2.Nafrněné

Určitě znáte od BARBORY POLÁKOVÉ  NAFRNĚNÁ tak s těmahle holkama fakt nedoporučuju se kamarádit jsou pořád samé:„Odnes mi kabát" atd. Člověk jim kdykoli pomůže a ta holka se na něho vyse..chtěla jsem říci vykašle.


3.Nevšímalky

Holky které najednou z ničeho nic přestanou s vámi bavit a pak to jde od 10 k 0 . No zjednodušeně ten člověk za váma najednou přijde vy ho třeba jen trochu znáte a pak najednou nic. Samozřejmě je hodně druhů těchto holek.



4.Pomlouvalky

To jsou takové ty holky které se svámi normálně baví ale pak vás za vašimi zády rády pomlouvají a poté se vám i celá třída posmívá .
 

5.Vymýšlelky

Jsou to někdy fajn kámošky ale ty si navymýšlí cokoli jednu takovou holku znám a ta si vymyslela to že ji třeba HOGGY dal pusu nebo že je z ní herečka ...no prostě skoro všechno tyto holky mají takovou divnou pro vás normální lidi takovou divnou a často až zlou povahu.



To je všechno dneska bez obrázků a čus!!!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.