Blogy!Super blogy!

6 nejhorších druhů článků

AHOJ! Vítej u dalšího článku a protože začátky většina nečte nebudu to nějak zdržovat. Jen pro info: Články podobného typu mám také na blogu,sice jsou z roku 2015 a jsou hrozné, ale vím o nich.


Vyřazovačka

Vyřazovačky jsou bohužel dost častý koncept článků,ale průměrně je trvá napsat asi deset minut a přečte si je asi 5 lidí. Mám ten dojem, že za chvíli začnou vznikat třeba vyřazovačky záchodových papírů. Lidé většinou nejsou moc kreativní je to samé vyřazovka youtuberů, písniček, zvířátek...


Informačka nebo omluva

Není to poslední dobou zas tak časté, ale přece jenom se to vyskytuje. Obě věci se dají zahrnout do nějakého zábavnějšího článku a přečte si tu informaci více lidí. Ovšem jestli se nechcete omlouvat nebo informovat o sto věcech!


 Reklama

Reklamy jsou všude(televize,rádio,Youtube, billboardy,hry...) takže i na HPD, ale tady se za ně neplatí a ten člověk dělá většinou reklamu sám sobě anebo svým kamarádům na Youtube channel. A ano, jsou tu takoví hodní lidé, kteří tomu člověku pomůžou. 



Ask

Asky nejsou špatné, ale nesmí jich být moc a musí mít smysl. Někdy jsou ti lidi nepříjemní, protože se nikomu nechce psát otázky pro ně do Asku. Nebo jsou tu lidi, kteří jsou tak marniví, až si vymyšlí otázky sami pro sebe(proč?). Jednoduše málo lidí napíše Ask, který mě opravdu baví.


Reakce

Reakce typu: (Dagmar11111 je zla prtoze mi rekla ze neumom psat clanky atoto je dukaz ze umim. Dejte like ! ) jsou hrozné(na tom se snad shodneme všichni). Pak tu jsou inteligentní avšak bezdůvodné reakce, které vyvolá skoro všechno.

 

Co jsem dostala k Vánocům?

Naštěstí články Co jsem dostala k Vánocům vycházejí jen po Vánocích, ale bohužel v tu dobu je to naprostá pohroma. Nedoporučuji v tuto dobu vydávat nějaké závratně dobré články, budou velmi podceněny, protože se k nim nikdo nedostane. Nebudu se tu ale rozepisovat vím, že někoho to třeba baví(což nechápu).


To by bylo pro tento článek vše a budu ráda, když mi cokoliv napíšete do komentů.

Komentáře

arual(♥ We love DIY ♥)

Já jsem si u jednoho Asku taky vymýšlela sama otázky, protože mi nikdo nic neposílal.smajl
A taky jsem kdysi dělala krátké informačky, kde jsem si vybrala tři příhody z mého života, a o těch jsem pak mluvila. Bylo to ale dost krátké a v některých dílech byly i naprosto nepodstatné informacesmajl Jmenovalo se to myslím Aru, nebo tak nějak.
Jinak moc hezký a nějakým tím způsobem i poučný článek, někteří blogeři z HPD by si fakt měli uvědomit, co na ten internet dávaj.smajl Kdybych se ještě zabývala blogem, určitě by mi byl tento článek užitečný, ale bohužel jsem s blogem skončila.

arualTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.