blogy a blogy

Sofie a Eva (8.díl) Lanový Park

(Důležitou část článku píšu po druhé.Víte proč?Hodná a vůbec ne neohrabaná Sophia Cookie zmáčkla nohou tlačítko »VYPNOUT«)

Bylo úterý - tedy čas na tělocvik.Sofie se ráno vzbudila a přichystala si sportovní oblečení :

          


Eva si připravila toto oblečení:

   


              


Den utekl jako Usain Bolt a bylo po obědě.Holky se chystaly na tělák do lanového parku.Paní učitelka je vedla k lanovému parku a až tam přišly, tak si daly vše potřebné a instruktoři jim pověděli co a jak.Sofie si radši odložila mikinu a Eva radši taky.A vyrazily.Nějaké holky byly před Sofií a Evou.Učitelka musela jet pryč, tak odešla a řekla holkám, ať si hlídají autobus.Začalo kapat.Sofie se začla třást a řekla : ,,Evo, otoč to a vrátíme se, prosím",,Bum" a šel vidět a i slyšet hrom a blesk,,Evo prosím, vrazí na nás blesk"řekla Sofie.,,Ne , jdeme dál a pasta nebo basta nebo jak se to říká.No prostě jdem a tak"!Řekla naštvaně Eva. ,, BUM"!Holky viděly blesk , který byl strašně blízko ,,AAAA!Spaste životy ,skákejte.My my my zemřem.Narazí do nás blesk.Eva jí neodpověděla a šly dál.Šly na atrakci zvanou Tarzan a Sofie zdržovala, protože : ,,Bojím se, že spadnu ,nebo se vrátím zpět".Eva si oddechla a odpověděla: ,,Prostě skoč nebo...Tě strčím"!A Eva strčila Sofii a Sofie se vrátila zpět.,,A dost! Skoč"! vykřikla Eva, Sofie skočila a heleme se!Ona se nevrátila!Šly dál a začalo pršet.Byly pod stromama , ale kapalo na ně.,,Musíme to dokončit, nic tu není na výběr".Řekla zoufale Eva a přešla překážku.Zbývala asi půlka okruhu.Sofie a Eva byly mezi posledními.Šly a najednou se objevil pracovník lanového parku a řekl holkám: ,,Nebojte se, mám tu náhradní lano."Eva šla první.Už byla dole a ještě Sofie.Hmmm...Sofie překvapivě nezdržovala a rovnou sjela lano.Eva na ní dole čekala.Řekly si ,,Uf".Tak šly k budce.Náhle z nenadání začal slejvák jako kdyby lilo z konve z nebe.A to skoro doslova.Tak utíkaly, ale zdržovaly je věcičky a různé potřeby do lanového parku.Za chvíli byly v budce.Ale co se nemohlo v tu chvíli stát.Budka byla skoro plná.Sofie si chtěla jít pro mikinu, protože měla mokré tričko, ale byla tam záplava děcek.,,Evo, já se nimi prodřu pro svojí mikinu.A jo, tobě můžu taky vzít."Řekla Sofie.Její postup byl nějaký takový: ,,S dovolením, uhni, jau blbče, kšic, ale no tak, jdi pryč, mám tam mikinu, dovolíš , řekni tomu vedle tebe , ať se uhne" atd.Tradá. Sofie už našla mikinuA zase se prodřela.Jedny holky zavolaly jedné mámě a ta měla přijet.Už je tady, ale Sofie hledá svojí flašku Kubík Sport, ale nemůže ji najít ,,Teďka záleží na zdraví a né na nějaké flašce za pár šopů." a mazala.Až přijely do školy, tak si usušily vlasy, Sofie si sundala tričko a dala si místo něj mikinu a vyměnila si kalhoty za ty na tělák. Sofie jen doufala, že neonemocní.Sofie a Eva doma vše vyprávěly.

                     Konec 8. dílu

Do komentářů můžete psát nápady , o čem by mohl být další díl a můžete napsat, jestli se Vám článek líbil. Čau :3 příště.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.