(b)logistka

škola:-( jde nezemřít?

Škola je ta nejhorší věc kterou znám. Občas si říkám že kdybych získala stroj času zabila bych Marii Terezii nebo jí řekla co v budoucnosti bude její rozhodnutí znamenat. Radši bych pásla husy někde na mýtince. Naštěstí vím jak se zabavit. Několik příkladů:

ČTENÍ POD LAVICÍ

Pokud máte ve škole zajímavou knihu a výhodné místo ve třídě, můžete si klidně číst pod lavicí. Musíte si ale dávat pozor na to že se díváte pod lavici. Kdybyste byli na místě učitelky a viděli jak se někdo dívá jen tak pod lavici, neřekli byste si že je to divný.

MALOVÁNÍ NESMYSLŮ

Starý ale dobrý. Nějaký papír zasunutý pod pouzdrem se vždycky hodí. Bezcílné čmárání je kreativní a uklidňující. Jen aby učitelka nezahlédla svoji podobiznu. Třeba oběšená učitelka nebo špatná poznámka o ní a může to dopadnout špatně.

POSÍLÁNÍ ZPRÁV

Co k tomu říct? Je jen ne vás jestli zpráva obejde celou třídu nebo je jen pro vašeho souseda.


Tak čau.  


Komentáře

Natule VrtuleVIP(Potterheadi sem!)

S kámoškou jsme si posílali psaníčka (např. jaký předmět máš ráda a jaký ne atd.) když jsme si je posílali my tak tak učitelka šla k nám to psaníčko nám vzala a přečetla. Poté zakroutila hlavou a vyhodila do koše. Když si to posílali dva kluci od nás že třídy tak jim ho vzala a řekla (nebo spíš zařvala) co to jako dělají? No takže ono je to tak že moje mamka tam kdysi pracovala a učitelku zná. Učitelce my nevadime.smajl

Natule VrtuleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

malířkaVIP(Girl´s Dream)

No dobře, tak to prostě všichni řešte xD Tak jsem udělala chybu LOL! Ukažte si na mě!!!! xD. Spíš tady kecáme, a přitom máme komentovat tenhle článek!! Jednoduše autorce se to povedlo, OK?

malířkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

malířkaVIP(Girl´s Dream)

Já a moje spolusedící jsme učitelovi oblíbenkyně (možná proto, že její taťka je ředitel a že naši taťkové spolu chodili do třídy) a když jsme si psaly psaníčka, tak nás jen upozornil, ale když si je psaly holky vedle nás tak byly seřvanýsmajlsmajl PS: Když chodíte na gympl, nepodnikejte nic ryskantního...... smajl

malířkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.