BlogAlex006

Vysmívání-mám toho plný zuby

Telocvik

Myslím, že už v dnešní době by opravdu každý mohl vědět, že každý je dobrý v něčem jiném. 


Úplně skvěle bych věděla určit, kteřým lidem bych se já mohla vysmívat zase v něčem jiném, ale 


já takový věci nedělám, protože za první je to hnusný a za druhý já nesnášim ubližovat jiným, 


protože když si představím jak se cítím, když jedu ze šatny a když si představím, že bych tenhle pocit způsobyla já..... Nejhorší na tom je, že právě ty lidé, který se snaží být dobrý a nikomu neubližují, 

tak právě ty lidé většinou zažijí největší bolest. Já tady teď nebudu psát, že jsem nevím jaká zkušená, ale nejhorší je taky to, že tahle závist a zákeřnost se rodí už u dětí. Já o sobě vím, že neumím hrát, ale nezlepší se to, když mi budou nadávat a křičet na mně přes zápas. Nejhorší pocit je, když vidíte, že se vám směje dokonce i učitelka. 


S holkami, které také jsou se ná nebavím a bbohuželnevím co mám dělat. Brečet? To né, nesnáším hrát někomu na city, z toho sem už vyrostla. Ale není mi všechno jedno. Je to hrůza, ale bohužel, holky, které s tím máte taky problém: 


Tyhle lidi nezměníte, buďto z toho vyrostou nebo budou krávami už NAVŽDY.


Komentáře

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Mám podobný problém, nesnáším tělocvik, každý rok z něj dostávám dvojky jen proto, že je učitelce blbý dát mi něco horšího a každý se mi směje ať udělám cokoliv. V páté třídě, když jsme dostali neuvěřitelně zapálenou tělocvikářku mi to způsobilo tak velký problém, že se mi začali všichni posmívat a já to přestala zvládat, možná jsem byla i na pokraji nervového zhroucení. Co se stalo dál klidně řeknu, ale je to zatím ta nejtemnější část mého života, která mě pronásleduje dodnes (jsem v osmé.)

Quasinka 224To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

Ano, je trapné smát se někomu, že mu něco nejde a ty osobně by jsi to taky neměla dělat, protože se ti to pak může vrátit jako bumerang smajl vím, co chceš svým článkem říct, ale zapracuj nejdřív trošku na gramatice smajl a myslím, že by neuškodilo trochu ten článek rozvinout - takhle to vypadá jako stížnost nějaké kamarádce, která se moc nehodí mezi články smajl neber to nijak zle, je to jen rada smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

princess michelle(♥ Instagram ♥)

To znám.. Nejde mi přehazka, všichni se mi kvůli tomu smějí, nadávají mi a říkají že jsem úplně vypatlaná když ani neumím chytit míč.

Dřív jsem si to hodně brala a byla jsem kvůli tomu smutná.. Teď už to nijak neřeším smajl

Jinak hezký článek ❤

princess michelleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Já nesnáším míče. Bohužel hrajeme na těláku jen míčové hry. Na základce to holky sice trochu prožívaly, když jsem od míčů uhýbala, místo abych ho chytila.

Teď na střední to všichni flákáme jak se dá a být nemotorný s míčem je u nás ve třídě naprosto normální. (Miluji lidi, kteří jsou stejně "postižení" jako jásmajl) Bereme to s humorem natolik, že nás učitelka kolikrát musela vyhodit z tělocvičny, takže si z toho nic nedělej.

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

alex006: Ale zase si musíš dát pozor na to, jakého vyfásnete tělocvikáře. Pokud budete mít štěstí ( nebo spíš smůlu) na někoho, kdo je staršně zapálený do sportu a bude vás nutit hrát pořádně a milovat sport, tak pak budeš ještě litovat, že jsi na základce chtěla na střední smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

alex006(Girl´s Dream)

Damaris Harris: tak to je supersmajlsmajl chci už na střednísmajlsmajl já idem totálně nemotornásmajl a přesně si to vystihla, spíše se uhýbám než ten míč chytímsmajl všichni to strašně prožívajísmajlsmajl

alex006To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.