Elsa Valentines Day Prep
Hra - Elsa Valentines Day Prep
Video se načítá
Elsa & Rapunzel College Girls
Hra - Elsa & Rapunzel College Girls
Video se načítá
Stylin' Stuff Manicure
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Panda Care
Hra - Panda Care
Video se načítá
Frizzle Fraz
Hra - Frizzle Fraz
Video se načítá
Snail Bob 5: Love Story
Hra - Snail Bob 5: Love Story
Video se načítá
Autumn Angel Dress Up
Hra - Autumn Angel Dress Up
Video se načítá
My Pony Park
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Bomb It 5
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Scooby Doo 1
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
Dark Magician Creator
Hra - Dark Magician Creator
Video se načítá
Bunny Ice-Cream Maker
Hra - Bunny Ice-Cream Maker
Video se načítá
Candy Crush
Hra - Candy Crush
Video se načítá
Ball Lifting
Hra - Ball Lifting
Video se načítá
Superoblíkačka s poníkem
Hra - Superoblíkačka s poníkem
Video se načítá
Bird Needs Owner
Hra - Bird Needs Owner
Video se načítá
Goddess Scene Maker
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Pony Creator
Hra - Pony Creator
Video se načítá
 

Blog šíleného jednorožce♥

Love poradna-případ Alea 114

Ahoj. Tak dnes už jsem ve své love poradně pomohla dalšímu člověku, Alea 114.





mám taky takový problém :mám pocit že se líbím jednomu klukovi začíná se se mnoou bavit častěji a dokonce mě i pozdraví když ho někde potkám problém je v tom že nevím jestli se mu opravdu líbím a kdyby ano a došlo by k tomu že mi to řekne(což si nemyslím) jak ho slušně aby ho to neurazylo odmýtnout?????????

Alea 114: to se s ním musíš o samotě sejít a říct: promiň, já mám ráda jiný
kluky. jsi dobrej kámoš a určitě si najdeš mnohem lepších holek.
ale můžeme zůstat kamarádi  :-) ti kamarádi totiž vžy vše spraví.

Camča: ale jak zistím jestli se mu opravdu líbím protože jestli ne mám vyhráno?

Alea 114: to je jednoduché. stejně jako u případu holkajolka. Šilhá po tobě? je s tebou věčně v kontaktu? zve tě na narozeniny a různé akce? věčně tě chválí? tyto a spostu jiných jsou znaky náklonosti.

více méně takto to nedokážu úplně posoudit :-) :'-(

Alea 114: v tom případě ho sleduj a všímej si ho a zjistíš to. ale POZOR!
dej bacha aby si nemyslel že o něj stojíš když ho budeš sledovat!

Camča: to nebude nijak zvlášť dík moc (nemáš tam ještě nejaký tip???????????????????)


Tak tenhle případ byl o něco delší a snad pomohl.

Kdo má taky problémy s láskou, nebojte se napsat do komentů :)

P.S. Jistě že bude další tip!!! (pokud Alea 114 myslí ten tip z článku: Love poradna- případ Valentýn, kdy jsem přidala recept na cupcakes)


Vinikající karamelky♥♥♥

TĚSTO

125 mlmléko 100 gmáslo 1 kgtřtinový cukr 400g salko

Ze začátku upozornění na nádobí. Použijte hrnec s uchy a nejlépe nějaký vyšší. Celá hmota při vaření vzkypí až o polovinu objemu, tak pečlivě zvažte, jaký hrnec použijete. Dále budete ještě potřebovat máslem dobře vymazaný pekáč nebo plech. Nebo něco, do čeho posléze onu vařící hmotu vylijete. Karamely v tekutém stavu jsou opravdu horké, doporučuji podložit prkýnkem. Z důvodu nebezpečí popálení karamelem při neopatrné manipulaci nedoporučuji tento recept vařit dětmi - jedině pod dohledem dospělého.

Cukr, nejlépe třtinový nebo přírodní nasypeme do hrnce a dobře ho promícháme s mlékem nebo smetanou. Přidáme máslo, nejlépe nakrájené na menší kusy, aby se lépe rozpouštělo, a kondenzované mléko. Hrnec dáme na sporák a na střední plamen začněme zahřívat.

Za stálého pomalého míchání přivedeme směs k varu. Běžně to trvá asi 10 minut. Pokud se při míchání objevují hnědé pruhy (karamel), trošku stáhneme plamen. Pokud se dělají pruhy černé, pravděpodobně jste směs připálili a můžete se těšit na čištění hrnce.

Jakmile se směs začne vařit, stáhneme plamen na nízký. Občas promícháme, aby se směs nepřilepila ke dnu. Jak je zmíněno výše, celá hmota může při vaření opravdu hodně přibýt. Směs necháme vařit asi 20 minut. Nelekejte se, když začne hnědnout. Ale zase to nenechte spálit - občas hmotu promícháme.

Po asi 20 minutách nabereme kousek hmoty na lžičku a ponoříme ji do sklenice se studenou vodou. Když ji vytáhneme, měla by hmota utvořit měkký, lepivý útvar a měla by ze lžičky pomaloučku téct, pokud lžičku otočíme dolů. Pokud je to tak, znamená to, že karamelky se blíží svému stvoření.

Teď přichází ta těžká část. Hrnec odstavíme z plotny a začnemee hmotu rychle míchat. Tím se totiž tekuté karamely ochladí a začnou se utvářet krystaly. My potřebujeme, aby ty krystaly byly tak akorát velké, že hmotu budeme moci nalít na připravený pekáč. Zároveň nám karamely pak pěkně vychladnou a budou se moci nakrájet. Mícháme tedy do té doby, než ucítíme míchatko jemně drhnout o dno hrnce a hmota bude o něco méně tekutá. Ono se to nedá moc vysvětlit, budete prostě muset vyzkoušet, kdy je ta nejlepší chvíle s mícháním přestat.

Jen co přestaneme s mícháním, rychle nalijeme hmotu na pekáč. Vyškrábeme z hrnce co můžeme, protože zbytek v hrnci pak zatuhne na kámen a někdo to bude muset vyjíst.

Pravé skotské karamely necháme vychladnout. Pak je nakrájíme na kostičky, tyčinky, kolečka nebo prostě co nás napadne. Skvělé je nakrájené skotské karamely namočit v čokoládové polevě. Neméně skvělé je karamely rozdrobit na vanilkovou zmrzlinu. A nejskvělejší je karamely pojídat u krbu, se sklenkou skotské whisky v ruce a se skotskou lidovou hudbou hrající v pozadí. Přece jenom jsou to pravé Skotské karamelky :D[Unsupported element format]

Snad se vám to dnes líbilo a nebojte se svímy problémy

svěřit v komentech. Čuuuus!!





Komentáře

Camča(koně pejsci a kočky)

Ahoj lidi: nooo tak to je zapeklitý případ.
zase záleží na tom, abys sebrala všechnu odvahu a dokázala ho pozvat na zmrzku nebo tak a tam si o tom povykládat. můžeš to udělat tak jako on ale to není moc dobrý protože to může najít někdo jiný.

CamčaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.