Blog o všem možném

Oblíbenci za posledních "pár" měsíců

Ahoj všichni,

jak jste si asi všimli, tak články na mém blogu již nevychází tak často. Samozřejmě to má za svědomí škola, která je pro mě tento rok dost důležitá. Ale vymlouvat se na ni fakt nebudu, prostě nepíšu, tak nepíšu. Kdyby chtěla, tak si někdy ten čas určitě najdu. Tentokrát jsem se rozhodla pro oblíbené věci za poslední dobu. Nebudu tyto věci řadit do kategorií, jen vám ukážu 10 oblíbených věcí.

1) Girl Online

Ač skoro vůbec nečtu, tato kniha se mi moc zalíbila. Dokonce o ní budu mluvit i v češtině, jako referát. Myslím, že knížka je dost "profláklá" a to, že jí napsala Zoella vám psát nemusím. Pokud máte rádi romány, tak si určitě přečtěte!


2) Český Krumlov

Zde je to jen jako tip na nějaký výlet. Zde jsem se byla podívat o prázdninách a byla jsem velmi mile překvapena. Zámek je krásný a i náměstí je super. Ano, musíte počítat s tím, že náměstí je "dělané pro turisty" a všude je spousta lidí. Já mám ale místa kde je hodně lidí ráda.


3) Yves Rocher- Lak na nehty Pink Camélia

Prostě já a nehty. Laky miluju, což asi už každého napadlo. Tento lak splňuje vše co má, krytí ve dvou vrstvách, výdřž (která se liší u každého člověka), schnutí. A navíc je to nádherně růžová barva.

Moje fotka:


Neptejte se mě, proč moje fotky vypadají vždy tak divně. Heh, i když jeden důvod bych věděla. Problém je v člověku, který to fotil (a to jsem překvapivě já).....

4) Dove deodorant

Nic zajímavého; deodorant. Ty Dove jsou ale dost fajn, takže bych je mohla doporučit. Já mám vůni okurky a zeleného čaje.

Takový ten "šťuflíček", kterým to stříkáte má šíleně příjemný povrch.Důležitá informace.....


5) Mattoni- Okurka

Další suprově zajímá věc. Ochutnala jsem tohle okurkové pití a musím říci, že mi vcelku chutnalo. Obecně sladké pití ráda nemám, ale tohle mile překvapilo.


6) Calzedonia- Lovely on my hand

Vím, že 99% lidí nemá reklamy rády, ale tahle je úplně fantastická. Pokud si říkate, že jste ji tento rok v televizi neviděli, tak máte pravdu, běžela už někdy dříve. Já jsem si na ni náhodou vzpomněla a zamilovala si ji.


7) Kate Love - Jedna věta, která ti změní život

Tohle video jsem pustila několikrát. Musím říci, že je šíleně příjemně natočeno. Doporučuji se nad tím zamyslet. Hlavně, pokud zrovna řešíte kam na střední a co chcete dělat.

Uznávám, že fakt pomůže, co opravdu chcete dělat.



8) Změna u kadeřníka

Vůbec nevím, proč to sem dávám, ale prostě jsem vám také chtěla napsat, že jsem trošku změnila účes.

Ten den, co jsem šla ke kadeřnici jsem teda měla velký strach, ale nakonec vše dopadlo dobře.

Tuto fotku jsem ukázala, že něco takového by to mělo být:

Fotku jsem bohužel nenašla a vždycky se mi při hledání nějak "došramotil" počítač, takže je to bez fotky.

Ale každopádně jsem použila fotky od Terry Makeup Tutorial, takže kdybyste si dali práci, tak si ji někde určitě najdete.

Místo toho zde jsou lízátka:


9) Kriminálka Anděl

Kvůli tomu, že v televizi o prázdninách skoro nic zajímavého nebylo, tak jsem si jednou pustila "Anděla" a vcelku se mi to líbilo, takže jsem se pak dívala na více dílů. Tady tohle vyšetřování mě vcelku baví.


PS: To má být anděl.

10) Použijte balzám na rty pod nos, když máte rýmu!

No coment!!

Prostě v každém článku, který se týká něčeho oblíbeného musí být něco proti rýmě. Ano, minulý týden jsem měla rýmu. Nechápu, proč musím mít rýmu vždy, když píšu článek o oblíbených věcech a když zde jsou hody.

Ale k tomu tipu: Je to vcelku fajn, protože nos skoro vůbec nemáte červený, takže to vyzkoušejte.


10) Ozdobte si nehty tetovačkami na kůži

Vzhledem k tomu, že ten předchozí tip byl vcelku na nic, tak tohle je něco by se dalo použít.

Vypadá fakt hezky, když si nalakujete nehty, natřete nadlakem a klasicky aplikuje tetovačku a dáte druhou vrstu nadlaku. Bohužel fotku mám jen takovou nekvalitní, takže prosím omluvte.


PS: Pokud vám vadí, že se na mém blogu zabývám hodně nehty, tak tyto články vůbec nečtěte. Na HPD je spousta skvělých blogerek, takže čtěte články tam. Já píší články o tom, co mě baví.

Mějte se hezky.....Papá





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.