Blog na mix novinek!!! YES☺

Tereza Hodanová -Teri Blitzen

Ahoj, vítám vás u dalšího článku! A protože se vám minulý článek o Petrovy Lexovy líbil za což jsem moc ráda rozhodla jsem se že udělám stejný ale o Teri Blitzen. :)



Tereza Hodanová, známá jako Teri Blitzen se narodila 30. března 2000. Je česká youtuberka, která získala titul Blogerka roku 2014. Její matka se jmenuje Jana Hodanová a zastává funkci manažerky Terezy. Tereza má dva bratry. Mladší Ríša se několikrát objevil i v jejích videích, o svém nevlastním starším bratrovi se příliš často nezmiňuje. Studovala na soukromém gymnáziu Open Gate, ale od 1. září 2015 začala chodit na soukromé gymnázium Amazon v Praze. Videa začala natáčet v květnu 2013 a publikovat na internetovém serveru YouTube. Počátkem roku 2015 byl počet zhlédnutí jejích videí 16 miliónů a měla kolem 175 tisíc odběratelů. Její nejsledovanější videa bývají Čaj s Teri. O půlrok později, na konci července 2015 měla 246 tisíc odběratelů a 25 miliónů zhlédnutí u svých videí. V červnu 2015 se zúčastnila pražského festivalu s názvem Utubering, kde se stala vítězkou Utubering Awards v ženské kategorii Nejpopulárnější youtuberka. Přátelí se s českou herečkou Gabrielou Heclovou, která natáčí také videa na YouTube jako Gabrielle Hecl. Ta ji seznámila při natáčení videa Sugar Skull s českým hercem Zdeňkem Piškulou. Ten se od 30. ledna 2015 stal jejím partnerem, ale na přelomu června a července Teri oznámila, že spolu již nejsou, k čemuž Zdeněk doplnil, že zůstali přátelé. Před ním chodila asi rok s Robinem, s nímž se seznámila na Mallorce a jenž pochází ze Švýcarska. Nyní přítele nemá. Tereza, Gabriela, Zdeněk a Jonáš Čumrik (alias Johny Machetta) tvořili „partu“ , která si říkala FameTeam. FameTeam také točil videa na web Playtvak.cz. Na začátku jej tvořily dva páry (Tereza a Zdeňek, Gabriela a Jonáš), na začátku léta se ale Tereza rozhodla, že na Playtvak.cz už točit nebude. Na Playtvák.cz tak měli točit jen Zdeněk, Gabriela a Jonáš, skupina se také rozhodla, že pod jménem FameTeam již vystupovat nebude. (Měsíc na to se rozešli i Gabriela s Jonášem).



Dnes to bylo trochu delší tak snad vám to nevadilo. Nemusíte číst všechno. To je už opravdu vše tak se mějte hezky aaaaa ahóóój! :D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.