Blog na mix novinek!!! YES☺

Jak uspořádat narozeninovou oslavu

Ahoj všichni, vítám vás u dalšího článku! Vím že jsem minule o tom že udělám článek na narozeninovou oslavu nepsala, ale teď mě to napadlo a je to taky kvůli tomu že budu mít brzy narozeniny. Tak vám řeknu jak to budu asi já dělat... :)


1. Nejdříve všechny informujte, že budete mít narozeniny.

2. Běžte domů a na papíru nebo na počítači např. v aplikaci Word vyrobte pozvánky, dotazníky (o tom jestli půjdou, jméno, podpis rodičů atd.), lístky které si musí vzít na oslavu.

3. Vše (vytiskněte), pečlivě vystříhejte a vložte do obálky.

4. Obálky rozdejte a počkejte, kdy vám vrátí vyplněný dotazník o tom jestli půjdou.

5. Vezměte si tak tři čisté papíry a na jeden napište jak bude celá oslava probíhat. Na druhý seznam hostů, aktivity (stolní hry, počítačové hry) a na zajištění občerstvení doporučuji si stáhnou na mobil aplikaci: Hlasový nákupní lístek.

6. Občerstvení- pomazánky, veky, chlebíčky, brambůrky, bonbóny, cola, fanta, sprite, džusy, dětské víno (rychlé špunty). Aktivity- Activity, Cink, Minecraft, virtuální realita, stolní hokej, hra v kostce atd.

7. Na třetí a poslední papír napište nadpis: soutěž. Napište si jména hostů a na oslavě budete např. kdo vyhraje hokej tomu napíšete čárku a ten kdo jich bude mít nejvíc vyhrává nějakou cenu. Doporučuji aby to nikomu nebylo líto přichystat si cenu pro každé umístění. Ale aby to bylo fér: nejlepší ceny od prvního. :)

8. Nejlepší bude když si zvolíte nějaký den o víkendu a čas např. 15:00, aby jste měli chvíli na to si připravit si výzdobu.

9. Výzdoba: určitě nesmí chybět nakoupit- balónky, čepičky a když budete chtít pořádnou oslavu tak i konfety. Poté je výzdoba jen na vás, jestli chcete si dát na židličky jména hostů, nakreslit plakát s nápisem: narozeninová oslava atd.

10. Pak už jen počkejte pár týdnů a oslava je tu!


Doufám že jsem vám tímhle trochu pomohla s přípravou na narozky. Pokud ano dejte prosím plus a já to moc ocením, protože to byla fuška to všechno napsat. Napište do komentářů jak dopadla vaše oslava. Díky za vše, mějte se moc hezky aaa ahóóój! :D




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.