Blog jedný holky

Vy jako anime postavičky ❤

Hello my readers, welcome to my blog.


Dneska jsem se rozhodla pár z vás vytvořit jako anime postavičky. Kdyby něco: Postavy jsem dělala v aplikaci Anime avatar maker, což je něco jako MAAC. A jelikož mě tvoření postav hodně baví, zkusila jsem vytvořit deset holek.



lenka l.

Ty jsi taková šílená Potterheadka, a mám tě hodně ráda. Vím že máš hodně ráda Lenku Láskorádovou, a proto jsem tě zkusila udělat trošku podle ní. Ale jak vidíte, nepovedlo se XD. Nevím proč jsem ti dala ty uši, asi kvůli toho že jsi tak šílená.


julie kirova 

Něco mi říká že máš ráda koně, tak jsem ti udělala takový ten "Koňský culík" co nosí ježdkyně. Hej, ale teď mi připadá že máš ty vlasy zelené. Vůbec nevím, jak jsem přišla na to dát ti tu košili, no XD. Fajn, snad se líbí.


vokataVěrka

Teď mi ten obrázek přijde strašně roztomilý (Hlavně ta pusa :3). Udělala jsem ti hodně vykulené oči, protože jsi přece vokatá xd. Z malinké, ale opravdu z malinké části mi to trochu připomíná mě. Hlavně ty "Dlouhé husté neposlušné vlasy, které jí létají do všech stran.". 


CoolEvča

Hehe, taková "Liščí potterheadka" xd. Chtěla jsem ti dát nějakou košili, ať vypadáš jako studentka Bradavic, ale nakonec si skončila s tímto "Svetrem". Hele, řeknu ti že vypadáš celkem hezky, hlavně ten cute úsměv :3. A tu oblohu jsem tam dala proto, že se mi to tam zrovna hodilo.


Akalik

Maki! Konečně jsem se dostala k tobě. Odněkud vím že nosíš copánky, a to pozadí jsem tam dala, protože jsi strašně kreativní :3. Možná si říkáš že vypadáš trochu polekaně, ale to jsem měla na začátku v plánu. Pokud se ti to nelíbí, klidně mi dej mínus, alespoň budu mít důkaz, že jsi to četla. Doufám že se líbí!


Butterfly340

Ty mi přijdeš jako strašně křehká a jemná dívka. Trochu mi připadáš jako nějaký anděl. Taky jsi hodně milá a rozumná, a dokážeš pomoct. A pozadí? Motýli =D.


Psychoušek

Další úžasná blogerka. Oproti minulému obrázku mi připadáš jako ďábel (bez urážky). Chtěla jsem tě udělat celou černou, jenže v té apce není skoro žádné černé oblečení. Ale tato postavička se mi líbí asi nejvíce. Posuď sama.


cupcakes a muffiny


Celá růžová. A roztomilá. A v pyžamu XD. Ty mi svým způsobem přijdeš roztomilá a oblíbená. Přidala bych ti cupcakes jenže tam nebyl =C. Ale jo, takhle vypadáš když je ráno, vstaneš z postele, projdeš se zahradou XD...


Kiki 014

Toto myslím tebe vystihuje úžasně, teď nevím co k tomu napsat. Přijdeš mi jako vesnická holka, která ráda chodí do přírody, z květin plete věnce...


Natule vrtule

Natulko, tebe snad ani nemusím popisovat. Bezstarostná, veselá usměvavá milá... Mám tě strašně ráda. Obrázek se mi celkem dost povedl, teď už jen budu doufat že se líbí tobě.



Fajn! Jsme u konce. Pokud jste toto nečetli, tak si to přečtěte, protože tam jsou fakt důležité informace. 


Do dalšího dílu pouze prvních deset! Žádné výjimky! 




Mějte se Lizyovsky!













Komentáře

Kiki 014VIP(Bonusy)

Tý jo, ty jsi mě vystihla. Vlasy mám sice trošku delší, ale na léto takle krátké. Oči mám hnědé, akorát trošku tmavší než na obrázku a ten popis sedí také. Vystihlaj jsi mě dokonale

Kiki 014To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

cupcakes a muffiny(Chci sliz od Listrandy)

mě se to moc nepodobá. jsem bruneta, ne blondýna. S tím že jsem oblíbená to myslíš jak? jinak s tou zahradou nevim, kdyby jsem se tam procházela(na naaší obrovské louce vedle silnice) tak by na mě asi všichni vidělismajlto ne

cupcakes a muffinyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.