Blog jedný holky

Tábor #3

Zde je další část příběhu.

Adel, Ginny a Lucy pozorovaly Harley ležící na posteli. Venku byl pořádný liják, a nikdo se neopovažoval vstoupit ven. O střechu chatky bubnovaly kapky vody. 

,,První den a musí pršet." Okomentovala situaci Ginny. 

,,Hmm." Přitkala Lucy. 

,,Co bude na večeři?" Zeptala se Lucy.

,,Nevím, už máš hlad co?" Usmála se Ginny.

,,Jo." Řekla a přetočila se na posteli.

,,Myslím že by nám měli dát svačinu." Řekla Ginny.

,,Jo. Pokud nám budou dávat jídlo jen třikrát denně, tak to nejspíš nepřežiju." Okomentovala Lucy, a pohladila si břicho. Ginny se pousmála.

,,Co budeme dělat?" Zeptala se Ginny a pohlédla ven z okna. Adel pokrčila rameny a podívala se na vztekající se Harley.

,,Máte někdo deštník!? Potřebuji do koupelny!" Pištěla. Lucy zalíbila v tašce. Podala Harley deštník, a ta po něm chňapla. Rostáhla jo a vypadla z chatky. Ve dveřích se zastavila a zamumlala něco jako dík. Ginny si sedla vedle Lucy na postel.

,,Znáš Sarah?" Pošeptala ji. Lucy na ni pohlédla. 

,,Jakou Sarah?" Zeptala se jako by Ginny něco tajila.

,,No tu, ehh" poškrábala se na hlavě, ,,Z našeho týmu."

,,Tu" Lucy se zamračila ,,a co s ní." Zeptala se drze.

,,No," Ginny se podívala na Adel, ,,Neřekneš to Harley?" Zeptala se polohlasem.

,,Neboj." Odpověděla Adel a nepřerušila přitom svou práci.

,,Dobře, no tak..." Ginny povyprávěla Lucy všechno co ji Sarah řekla.

,,A co je na tom?" Otázala se znuděně Luc. ,,Hele Ginny, nemusíme řešit každou věc, toto není náš problém. Vzpamatuj už se konečně!" Švihla sebou na postel.

,,Spíše ty se vzpamatuj, lezeš mi už na nervy tím svým "A co jako" "Je to problém". Chováš se úplně jinak, ani nevíš jak jsm se na tenhle tábor těšila, jak jsem se těšila na tebe! A ty mi to všechno překazíš." Ginny se nadechla ,,Mám už toho dost." A zakončila tím rozhovor. Ginny se otočila zády k Lucy a odešla z chatky. Adel jenom na všechno vyděšeně koukala. Ginny vyšla ven z chatky, bylo jí jedno že je stašný slejvák a že bude celá mokrá, potřebovala chvilku jenom pro sebe. Šla směrem k lesu a sedla si na kládu pod stromem. "Proč mi tohle Lucy dělá, proč se chová takhle, copak si přes ten rok našla jinou nejlepší kamarádku, co když mě nenávidí". Ginny ukápla slza. Hlavu si opřela o kolena a tak tam seděla a čekala ještě pár minut.

,,Jsi v pořádku." Ozval se jemný hlásek. Ginny trhla hlavou a podívala se ke směru kde vycházel hlas. Stála tam nějaká dívka, která se na ni vystrašeně dívala. 

,,Jo, jo." Zakoktala se, a snažila se utřít si slzy. Dívka si sedla vedle ní a chytila ji za ruku. Zastrčila si pramen hnědých vlasů za ucho, a otočila se k ní.

,,To ti nevěřím, neboj, nikomu to neřeknu." Ginny se k ní otočila. 

,,Opravdu?" Otázala se jako by jí nevěřila.

,,Ano, opravdu, pomůžu ti." Ginny si povzdechla

,,Mám problém s kamarádkou, tedy nejlepší kamarádkou. Strašně jsem se na tábor těšila, myslím že i ona, ale něco je jinak." Nastala chvíle ticha.

,,Chová se nějak jinak. Jak kdyby o mě už neměla zájem. Jako kdyby měla jinou kamarádku." Ginn ukápla slza. 

,,Aha" okomentovala případ ta dívka. 

,,A, jak se vůbec jmenuješ?" 

,,Ginny. A ty?"

,,Alyssa."

,,Nechceš se jít podívat za mýma spolubydlícíma?" Zeptala se Alyssa a zvedla se z klády.

,,Dobře." Řekla Ginn a vydala se s Aly k její chatce.

,,Upozorňuji tě že holky z chatky jsou dost šílené." Usmála se. Ginn ji její úsměv oplatila. Pokračovaly v cestě, její chatka byla dost daleko.

,,Přijela jsem před chvílí, bydlím v Polsku, tak ta cesta trvala trochu déle." Představila se. Ginn na ni jen zírala s vykulenýma očima.

,,Z Polska?" Vzpamatovala se konečně.

,,Jo." Uculila se Aly.

,,Řekni něco!" Prosila Ginny.

,,Dobře," Ally si odkašlala.

,,Cześć, jakie są twoje imiona? I Allysha." Vypravila. Ginn koukala z vykulenýma očima.

,,Ještě něco." Žadonila.

,,Chodź szybko. Tu jest nasz domek. Myślę, że jest tam dużo hałasu." A rozběhla se k chatce.

,,Co to znamená?" Křičela za ní Ginn. Pomalu se rozebíhala za ní.

,, Že támhle je naše chatka, a myslím že tam holky zas něco vyvádějí, je tam strašný rachot." Nepřestávala běžet.

,,Aha." Ginny ji dohonila. Před chatkou se holky zastavily.

,,Pššt."Utišila Allysha Ginny, i když byla ticho jako myš. Ally opatrně přiblížila ruku ke dveřím, a zaklepala. 

,,Bóže to je vedoucí!" Zapištěla jedná z holek z chatky. Začaly pištět a vypínat hudbu. Ginn s Ally se div neroztrhli smíchy. Jedna vysoká bruneta otevřela dveře.

,,Dobré odpoledne" Pozdravila. Když si však všimla řehtajících se holek začala se taky smát. 

,,Hej holky, to je jenom Ally!" Otočila se do chatky. Ke dveřím se nahrnula jedna malá pihatá blondýna, která měla na hlavě kalhotky, a druhá, černovlasá měla po celém obličeji rozmazanou rtěnku.

,,Holky, co jste tu dělali." Zděsila se Ally, ale nepřestávala se smát. Všechny vybuchli smíchy. Dívka s kalhotkami na hlavě zrudla a ztrhla si je z hlavy. Ally s Ginny se rozesmály nanovo.

,,Pojďte dovnitř" Pozvala holky dovnitř rudá blondýna. Vešly dovnitř. Byl tam snad ten největčí bordel, jaký si může člověk představit. Všude leželo oblečení a po postelích byla poházeny čtverečky čokolády. Holky si nejspíš uspořádaly mejdan. 

,,Holky, holky" Zakývala nad nimi hlavou Allysha a do pusy si vložila čtvereček bílé čokolády. Černovlasá holka dloubla loktem do blondýny, a ta zpozorněla. Začala se hihňat.

,,Ehm, Ally, nechci nic říkat, ale tu čokoládu tady před chvílí žužlala Sky." Pohlédla na brunetu, která zrudla. Ally okamžitě vyplivla čokoládu na postel a začala si utírat pusu. Všechny na sebe pohlédly, a nastal další záchvat smíchu...


Tákže, doufám že se vám tato část líbila, zároveň se taky moc omlouvám že příběh dlouho nevyšel, a že některé postavy se v příběhu nevyskytly. Promiňte. Doufám že terri007 nevadí, že jsem z její postavy udělaly Polku, ale chtěla jsem aby to bylo "Zajímavější". Tak to je asi všechno co jsem chtěla říct... Ne, počkat není to všechno, strašně vám děkuji za sto plusek!!! Díky strašně moc. Jste skvělí.


Mějte se Lizyovsky!



Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Výborne, skoro som zdochla od smiechu pri tej časti s Ally. smajl Len ma hnevá, že si zo mňa urobila sviňu, ale inak v poho. xD

Lebo vieš, mňa to baví dvojnásobne, s mojou bohatou fantáziou... xDDD

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.