Blog jedný holky

Tábor #1

Ahoj holky,

Dneska tady máte první část příběhu z vašema postavami.


Lucy už nervózně přešlapovala a čekala na Ginny, která měla přijet každou chvíli. Za dvě minuty, je sraz, a ta pořád ještě nepřijela. Konečně uviděla její červené auto přijíždět, a rozběhla se k němu, jenže v půli cesty se zastavila. Z auta vystoupila, nějaká vysoká blondýna, se slunečními brýlemi. Tak toto rozhodně nebude Ginny. Měla na sobě boty na podpatku, krátké bílé tričko, a černou sukni, po kolena. Á jéje, další barbína. Lucy protočilo panenkami, když uviděla jak si vykračuje, a její otec za ní nese všechny její tašky, a kufry. Ona si toho všimla, a podívala se na ni vražedným pohledem. Konečně ukončila, její "chůzi po molu" a její otec, odjel pryč. Ginny už konečně přijela. Lucy se znovu rozběhla, tentokrát k opravdické Ginny. 

,,Ginny!" Zavolala. Ostatní děcka se na ni zmateně podívali, co jako dělá. 

,,Lucy!" Ginny zpozorovala svoji kamarádku, a rozběhla se jí naproti. Padly si do obětí, skoro všechny děcka na ně čuměli, a nejvíc asi ta blondýna. Potom něco pošeptala svým kamarádkám, a ty se zahihňaly. 

,,Tolik se mi stýskalo." Řekla tichým hlasem Lucy.

,,Mě taky." Špitla Ginny.

Jejich objetí zesláblo. Nakonec se pustily. Ginny si vzala svůj kufr, a s rukou v ruce se vydaly na louku, kde mělo začít rozřazování. 


,,Anne Staylová, chatka čtyři, " začala rozřazovat hlavní vedoucí Emma. 

,,Lucy Carrová, chatka devět," Lucy pohlédla na Ginny.

,,Doufám že budeme spolu v chatce." Řekla, a stiskla Ginny ruku.

,,To já taky." Špitla Ginny. Lucy se rozběhla ke svojí chatce. Zastavila se před chatkou, aby si ji prohlédla. Byla celkem velká, pro čtyři lidi tak akorát. Měla jedno malinké okénko z kterého byl krásný výhled. Tak tam Lucy stála a prohlížela si chatku, když v tom do ní vrazil nějaký kluk s knížkou. Oba se svalili na zem, Lucy vlastně ležela na zemi, a ten kluk na ni. 

,,Já, já" zakoktal se a začal hledat po zemi svoje brýle.

,,Promiň," Řekl když brýle našel. Podíval se na Lucy a celý zrudnul.

,, To nic, to nic" začala se zvedat. 

,,Promiň" řekl naposled, a vydal se z knížkou pryč. Lucy si povzdechla, a oprášila si zadek. Na druhé straně tábora stála, barbína, a její kamarádky, které se zřejmê dobře bavili, když viděli tu srážku. Lucy to ignorovala, a vstoupila do chatky. Chatka, byla dost prostorná, a taky útulná. Lucy odložila kufr, a tašku pohodila na jednu z postelí. Sama se svalila na postel, a vytáhla si knížku. Lehla si na břicho a začala číst. Přerušilo ji pootevření dveří. Zaklapla knížku, a šla otevřít. 

,,Překvapení!" Zapištěla Ginny, a vrhla se Lucy kolem krku. 

,,Zamlouvám si postel nahoře!" Řekla, a vyšplhala se po žebříku na dvoupatrovou postel.

,,Já budu radši dole, víš že když spím tak sebou hodně házím." Řekla Lucy. Ozvalo se další zaklepání na dveře. Lucy s Ginny na sebe pohlédly. Do chatky vstoupila dívka s černými vlasy, s malým kufrem. Ginny hned slezla ze žebříku, připravená se přivítat s novou spolubydlící.

,,Ahoj, ahoj, já jsem Ginny, a toto je Lucy, moje nejlepší kamarádky, jak se jmenuješ ty? Rády si s Lucy povídáme, co ty? Určitě z nás budou kámošky..." Když si Ginny všimla jejího výrazu, zmlkla. Nastalo trapné ticho. 

,,Adel" řekla a šla k druhé posteli. Obě holky na ni hleděli.

Všichni byli ticho dokud nepřišla poslední spolubydlící. 

,,Né" Řekla Lucy, když spatřila poslední holku. 

,,Né, že nebudu s tebou." Oplatila jí to. Došla k zbývající posteli s klapotem jejích podpatků. Adel a Ginny na ně zírali, a nic nechápali. 

,,Harley, kdyby něco." Pohodila tašku, a odešla. 

,,Né." Řekla znovu a lehla si na postel.

,,Kdo to je?" Zeptala se Ginny.

,,Jedna hrozná bárbína." Odsekla Lucy, a povyprávěla Ginny o tom jak si myslela že ona je Ginny, a o tom jak se mi smála. Adel si zatím potichu vyvalila věci, a potichu je poslouchala. 

,,Jéje, vždyť my nemáme ještě ani vybalené věci." Vzpomněla si Ginny.

,,Stejně za pět minut máme nástup, nemá to cenu." Řekla Lucy. A měla pravdu. Za pár minut volala Emma nástup.

,,Pojďme," řekla Lucy, a společně s Ginny a Adel se vydaly na louku.

,,Děcka, bude rozřazování do týmů, každý si bude pamatovat svoji barvu, jasný!?" Křičela Emma. Celá Lucyna chatka byla červená, potom v jejich týmu byl ten kluk s kterým se Lucy srazila, nějaká Sarah a Andrew, a pár Harleyných kamarádek. Pak tady bylo taky pár malých děcek, co různě pobíhali, a dělali blbosti, každý tým měl jednoho vedoucího, červení měli Amy, nejmladší, a nejmenší vedoucí, které bylo teprve sedmnáct.

,,Pojďte, trochu se seznámíme," řekla a odvedla nás do stínu.

,,Sedněte si vedle sebe, a každý o sobě něco řekne." Lucy si sedla vedle Amy, vedle Lucy Ginny, vedle Ginny Sarah, a vedle Sarah Adel. Ginny se podívala před sebe, před ní seděl Andrew, který zíral na Ginny. Jak si všiml že ho viděla zrudl, a snažil se koukat jinam.

,,Takže, já jsem Amy, ráda hrají tenis, a připravují tábory pro děti."

,,Já jsem Lucy, ráda čtu, a baví mě lukostřelba,"

,,Já jsem Ginny, ráda hrají fotbal, a baví mě bavit se s mojí nejlepší kámoškou Lucy." Všichni se podívali na Sarah.

,,Jsem Sarah a hraju na kytaru." Teď byla na řadě Adel.

,,Adel, maluji" řekla se sklopenou hlavou. Tak se všichni představili, a vrátili se do tábora, kde už byl připravený oběd. Lucy s Ginny si sedli ke stejnému stolu jako Andrew a Amy. Andrew zase koukal po Ginny, a tentokrát si toho všimla i Lucy, celou dobu šťouchala do Ginny, a dělala na ni sladké obličeje. Když poobědvali, šli do chatek, kde měli odpolední klid.


První část hotová! 

Omlouvám se že některé postavy vystupovali málo, snažila jsem se dát do příběhu všechny. Snad se vám první díl líbil, byla bych ráda kdyby jste váš názor napsala do komentářů. Děkuji za pozornost.


Mějte se Lizyovsky!




Komentáře

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Je to zatím skvělý příběh. A opravdu jsi to dobře odlišila od toho, co píše Evi Bj. ačkoli je to velmi podobné téma. Klobouk dolů, tohle si zaslouží pochvalu a plus.

Quasinka 224To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Sem tam žmúrim na to malé písmo, ale klobúk dole, vystihla si ju. Nepísala som náhodou k nej ešte, že má rada biatlon, alebo sa mýlim?

Inak, to s červenou je dobré, červená je proste best! xD

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.