Blog jedný holky

Názory na vás #2

Jdeme na to!


Lucy Lupinová                                                              

Super, vtipná holka.Ty patříš mezi mé nejlepší kamarádky na hpd. Máš smysl pro humor, a jsi skvělá, vždycky napíšeš hezký a pozitivní komentář, ať už je to pod povedený či odfláknutý článek. Jo, musíme se taky někdy domluvit na tu hodinu Slovenštiny XD (Neřešte). Mám tě moc ráda, a jsi pro mě zvláštní tím, jak ti docházejí pluska, za to si zasloužíš nobelovku. Vždycky jsi pro mě byla ta která vždycky vyčnívá z party, nevím proč, ale připadáš mi taková zvláštní. 


Psychoušek                                                              

S tebou nijak nekomunikuji, jsi o dost starší než já no. Ale, co se mi na tobě líbí je tvůj blog, a tvůj styl psaní. Umíš se dobře vyjadřovat, a tvůj blog patří k těm nejlepším které znám. Já zrovna emo moc nemusím, ale nijak mi nevadí. Já žádné emo lidi v realitě neznám, a moc se mi ten styl nelíbí. Tím tě nechci urazit, ty jsi podle mě fajn :3. Sice emo nemusím, ale strašně se mi líbí emo účesy, nevím proč, ale prostě líbí. Nijak moc se neznáme, já emo moc nerozumím, tak to je asi všechno co si o tobě myslím. Snad ti to stačí.



Directionerka26                                                            

Tákže, další mnohem starší člověk než jsem já. Tebe moc neznám, ale připadáš mi fajn. Určitě jsi někde daleko milá a hodná holka. Jen by mě zajímalo, jestli vůbec ty znáš mě :). Nedokážu si zapamatovat tvoji přezdívku, nevím jestli to má být Directionalka, nebo Directionelka nebo snad Directiolerka? A ještě si zapamatovat to číslo... No, radši se vždycky podívám. Líbí se mi ten banán na tvé profilovce, sice nevím co to znamená, protože moje angličtina je na nule, ale prostě se mi to líbí.



lenka.l                                                                       

Á tuším že další potterhead, Lenka Láskordová (Doufám že jsem to napsala správně.). Nó hele, tak tebe neznám vůbec, určitě jsi fajn, ale je tu ten problém že tě neznám XD. Já proti potterheadům nic nemám, určitě jsi super, jenže tě neznám. Leni, ty mi napiš, ať se trochu seznámíme, a pak tady o tobě něco napíšu, jo? Ale víš ty co? Zkusím si tipnout jakou máš povahu, aby tady nebylo napsáno jen to že tě neznám. Podle mě jsi usměvavá, chytrá a inteligentní holka, máš všechny kolem sebe ráda, a jsi vynalézavá. Až se trochu seznámíme, myslím že si budeme rozumět.


Listranda                                                                    

O tobě můžu říct jen jedno: Ty jsi super!!! Tebe mám ráda už od samého začátku, a byla jsi mezi prvními které jsem tady potkala. Hezky se vyjadřuješ, jsi kamarádská, prostě super holka. Jsi na mě strašně milá a hodná. Prostě pravá kamarádka! Listrando, tady na hpd tě mám moc ráda a doufám že i ty mě. Díky že tu jsi :3.


vokataVěrka                                                            

Takže, tebe znám ale nekomunikujeme spolu. Určitě jsi fajn, jenže s tebou jsem si nikdy nepsala, takže tě nemůžu soudit. Ale vím že někdy píšeš do síně, nebo napíšeš komentář. Tvoje komentáře jsou ale vždycky upřímné a hezké. Určitě jsi fajn. Máš suprový blog, na který se rozhodně koukněte. Takže, s tebou se moc neznám, jak už jsem říkala, ale přijdeš mi jako fajn, hodná a upřímná holka.




Just Emma                                                                   


Emmo, ty nádherně maluješ, a strašně se mi líbí tvůj styl kreslení. A dále se mi strašně líbí tvůj blog, a veškeré tvé články, vždy pobaví, a dozvím se něco nového. Jsi milá a sympatická holka s velkou fantazií (Alespoň tak si tě představuji). Jako většina holek se hezky vyjadřuješ. Tákže, mám tě ráda, sice spolu nekomunikujeme, ale přijdeš mi jako suprová holka. Snad si s tím spokojená, lépe bych to nedokázala říct.


Butterfly340                                                              

Ty jsi mi vždycky připadala jako milá a něžná dívka. Jako myšky která se tady občas ukáže, ale jinak se někde schovává. Taky máš úžasný blog, ten ti musím pochválit. Tebe celkem znám, ale nekomunikujeme spolu. Jak jsem už říkala u vokateVěrky, neznám tě, proto tě nemůžu soudit. No, ale aby ses u tohoto názoru neunudila k smrti, zkusím tě nějak popsat. Vždycky jsi psala hezké a upřímné komentáře k ať už nepovedeným článkům, či těm povedeným článkům. Nějak se mi zdá, že píšeš spíše články a komentáře, a ne do síně. Ale to mi samozřejmě nevadí. Tebe mám tím jak jsi hodná a milá moc ráda. A myslím si že se k tobě tvoje přezdívka dokonale padne.


Kiki 014                                                                

Tebe až tak moc nemusím. Jo, vím že jsi mi nic neudělala, ani nic takovýho, ale moc ti nerozumím, a myslím že by s nás dvou kamarádky nebyly. Promiň jestli jsem tě něčím urazila, nebo tak něco, ale tohle je přece článek názorů ne? Takže, mým zbůsobem jsi taková... jak to říct... Drzá. No to ne, to jsem se trochu spletla. Taková že ostatní urážíš a nemáš k tomu důvod. Asi se nudíš, né, já fakt nevím. Prostě, tebe jaksi nemám ráda, a myslím že ani nebudu. Promiň.




Lorka                                                                          

No, přihlásilo se mi jen devět lidí, takže mi nezbývalo, než přidat někoho já. Ok, názor na tebe Lori bude celkem dlouhý, protože mám toho hodně o tobě říct. Nemám tě ráda, a ani tě mít nebudu. Psala jsem si s tebou přes druhý profil, pamatuješ? Tehdy jsem ještě nevěděla jaká jsi, tak jsem tvoji žádost o přátelství přijmula. No, a pak se mi do zpráv začali hromadit zprávy typu: Máš měsíčky? Roztou ti prsa? Máš už kluka? No, tak jsem ji pěkně do očí řekla že ji na takové otázky prostě odpovídat nebudu. A pak mi začala nadávat, a škemrat abych ji na ně odpověděla. (Fakt už mi bylo k smíchu, když místo Jdi to prde*e, napsala Jdi do perdele). A co mi na ní vadí nejvíc? Že chce pořád dostat měsíčky, já je sice ještě nemám, ale věřím že to není nic příjemného. Promiň Lori, ale musela jsem to napsat.


To je konec dnešních názorů. Pište do komentů jestli chcete být v příštím díle. Užijte si zbytek dne.


Mějte se Lizyovsky!


Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Děkuji za názorsmajl Celkem mě překvapilo, že mě tak znáš, protože já jsem se s tebou setkala jen párkrát... Každopádně asi je načase to napravitsmajl Věřím, že si budeme mít o čem povídatsmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Máš krásné názory. Ale k té Lorce. nechci ji tu bránit, mně taky nepřijde nějak sympatická, ale...
Psala i mně. Ptala se mě na průběh "měsíčků". Osvětlila jsem jí to a ona mi napsala, že už je má a že mi děkuje, pak byl klid. Takže když jí něco vysvětlíš/te, tak by měla dát pokoj. A ty jsi na ní ten názor asi říct chtěla, viď. smajl Já bych si taky chtěla podržkovat, ale přijde mi to neslušné. No nic. Poroučím se. xD

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.