Blog jedný holky

Pozpátku

Ahoj, 

Chtěla bych vám představit moji novou sérii Pozpátku!



O co tady půjde?

Takže, jak jste mohli poznat, série pozpátku, bude o tom že tady bude něco pozpátku. Jenže co pozpátku? No přece vaše přezdívky!




Listranda= Adnartsil

No, zvláštní, toto mi připomíná nějakou kytku, podobnou narcisu. Možná si říkáte: proč sakra narcis? Já to prostě na konci toho slova slyším, takže to je kytka. Přece: nartsil= narcis, lehký co? Takže Listrando, z tebe je květinka.






Sophia cookie= Eikooc Aihpos

Zajímavé, tak tady nevím co vymyslet XD. Trochu mi připadá že se ta slova rýmují (Jsem fakt divná). Hmm, takhle by se mohl jmenovat nějaký nový druh sýru. Chápete: Aihpos= Aidam, takže, máme tu nový druh sýru!








Cupcakes a muffiny= Yniffum a sekacpuc

Tak toto už je fakt moc XD. To Yniffum je ještě v poho, ale sekacpuc... Bože. Ehm, asi chcete vědět co mi to připomíná... Sekacpuc mi připomíná nějakou sekačku na prdy XD. Ale vždyť jo, Sekac= Sekáč, a puc= prd XD. Neptejte se mě jak jsem přišla na toto.






Celestia= Aitselec

Toto je jako selka, nevím jestli existuje selec, ale toto je pro mě něco jako selka/selec. Taky to může být sele. Ale když jsem si to přečetla poprvé, připomnělo mi to knižní sérii Selekce. Takže, z tebe je kniha, selka, selec a sele.


Hermiona2006= 6002 Anoimreh

Hmm, trošku mi to zní jako anonym, a to mreh, Hmm, to mi připomíná hodně věcí. Mrož, břeh, řev, mrkev... Takže ty bys mohla být Anonimnímrožobřehořevmrkvice XD.



Lucy Lupinová= Ávonipul ycul

Možná jste si toho nevšimli, ale to první slovo v sobě skrývá několik dalších slov. Hele: Ávonipul= Á voní půl. Sice to nedává smysl, ale co. A to druhé? Tak to nevím. Ale je tam cul, takže to bude něco jako culík. Takže: vonící půlka culíku?


 

Just Emma= Amme Tsuj

Amme, to zní jako anglické jméno, podobné Anne. Tsuj, je buď když někomu držíš palce třeba před vystoupením a řekneš pfuj pfuj, nebo tak něco. A nebo to může znamenat tsunami, hmm, takže z toho máme dívku která umí ovládat tsunami. Takže Tsungirl (co jsem to zas vymyslelaXD)



Kusik= Kisuk

Toto by mohl být nový druh těstovin, protože kuskus= Kisuk. Taky mi to připomíná kyšku, takže jídlo to musí být určitě. Trochu to je jako písek, takže by to mohla být těstovina drobná jako písek, z příchutí kyšky, zvaná Kisuk.


Nebyla jsi v dnešním díle? Zapomněla jsem na tebe? Piš do komentářů, že chceš být v dalším díle! Beru prvních osm!


Co můžeš v poslední době očekávat za články?

Tábor #2

Pozpátku #2

Lizyny bláznivé nápady

...a mnoho dalšího!...


Mějte se Lizyovsky!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.