Blog jedný holky

Soutěž #1| Vysněný dům| Vyhlášení

Hello my readers, welcome to my blog.


Takže začneme hezky od posledního místa...


5. Místo- Evibe


Omlouvám se, ale neměla jsem místo sem to dát. Můžete si to přečíst zde.


Tvůj výtvor se mi strašně líbil, text byl hodně dlouhý, rozumělo se mu a rozepsala ses.

Bohužel, ostatní výtvory byly o chlup lepší, ale páté místo je taky fajn!


Diplom pro tebe:



4. Místo- Kiki 014


Můj vysněný dům 

Můj vysněný dům by byl dvoupatrový, první patro pro návštěvy, kuchyně, obývák a druhé patro by bylo s mým pokojem, ložnicí, záchodem a koupelnou.
Zvířata bych měla venku, zvířata, která bydlí vevnitř by byla ve druhém patře.
Pokoje:
Můj pokoj
Měl by dvoupatrovou postel, která by měla spodek nevyplněný a v něm by byl úložný prostor. Nahoru na postel by vedl žebřík a dolů skluzavka. Dvě okna, každé na jiné straně. Jedno u postele, u druhého by byl pracovní stůl s počítačem. Knihovna a skříň by byla mezi postelí a stolem. Každá na jiné straně, sobě naproti.
Obývák
Obývák by měl dvě části - jedna odpočívací, druhá se stolem na jídlo
Odpočívací část by měla pohodlný gauč a velkou televizi. Maličký stoleček součástí. Spoustu kytiček, nějaké poličky s obrázky a dvě křesla. Knihovna vedle křesel. Na stěně obraz se psem a jinými zvířaty.
Část se stolem na jídlo by měla samozřejmě jídelní stůl a na stěně obrazy.
Pokoj pro návštěvy by měl postel, a nějaký nábytek. Stěny by byly holé, vedle postelí noční stoleček.
Ložnice by byla bohaté zdobená, postel pro dva. Byla by tam televize, počítač, knihovna a gauč pro dva.
V celém domě by byla příjemná atmosféra, čistý vzduch a byl by to jednoduše láskyplný dům.
Doufám, že je to dobré.



Tvůj popis jsem očekávala delší, ale dala sis na něm záležet. Podle mě jsi na pár pokojů zapomněla, ale jinak je popis fajn.


Diplom pro tebe:


3. Místo- Butterfly340


Můj vysněný dům by měl být především velký a se zahradou. Sním o nějaké novostavbě, která by stála poblíž velkoměsta, aby bylo vše při ruce, ale zároveň aby v té čtvrti byl klid. Nevadilo by mi však, ani kdyby domeček stál někde na samotě u lesa, ale jak už jsem řekla - aby město bylo kousek...

Před domem by byl dvorek, na kterém bych měla záhonky s květinami a pár stromů. Vše by oplocoval nízký, asi tak metr a půl vysoký, kovový plot. Branka by se dala normálně otvírat, za ní by byla dlážděná cestička, která by vedla k domku.

Před vchodovými dveřmi by byla malá venkovní teráska. Dvě houpací křesla, stoleček a okolo květináče s různými druhy květin.

Dům by obsahoval pět pokojů - kuchyň, obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj a pokoj pro hosty. Koupelny by byly dvě, jedna v přízemí a druhá v patře. Taky nesmím zapomenout na půdu a sklep.


V přízemí domu by byla kuchyň a hned vedle obývák. Oddělovala by je taková malá chodbička, jejíž začátek by byl za vchodovými dveřmi. Bylo by tam nějaké hezké rámované zrcadlo, botník a nějaký věšák a poličky.
Kuchyň by byla velká a prostorná, ve tvaru obdélníku. Všechno zařízení by bylo po stranách a uprostřed místnosti by stál dřevěný stůl s pár židlemi. Nejedlo by se na něm, byl by je taková odkládací plocha. Nalevo od kuchyně by stál bar, kde by se dalo snídat nebo večeřet... A když byste šli dál, tak byste narazili na koupelnu a záchod. Nic luxusního by to nebylo, jen sprchový kout, umyvadlo, pračka, věšáky na prádlo, skříňky na různé dezinfekční prostředky...

Napravo od kuchyně, přes chudbu by pak byl obývací pokoj, na jehož začátku by byla jídelna pro zvláštní události - dlouhý obdélníkový stůl, u něho spoustu židlí. Na stole by vždycky byla váza a v ní čerstvé květin.
V celém obýváku by byl šedomodrý koberec. A za jídelnou by byla hezká bílá sedačka s květovaným potiskem a dvě křesla stejného druhu a televize. Uprostřed by stál skleněný konferenční stolek a po bocích malé odkládací stolečky.

Po celé délce chodby by také byly obrazy a nejrůznější fotky. Na jejím konci by pak byly schody a dveře do pokoje pro hosty. Ten by byl zařízen do černo-fialova. Jedna manželská postel, jedna klasická jednolůžková, skříň, zrcadlo a před postelemi koberečky.

Když by se šlo po schodišti, tak by se došlo do první patra. Hned u konce schodiště by stála obrovská knihovna a u ní křesílko s polštářky. V prvním patře by byl dětský pokoj, ložnice a obří koupelna.
Koupelna by byla celá pokrytá hnědooranžovými kachličkami a nějakým vzorem. Uvnitř by bylo kromě umyvadla a velké vany také sprchový kout, sauna, vířivka a taková malá solná jeskyně.
Dětský pokoj by byl zařízen dle věku dítěte a také podle jeho vkusu. Takže co by chtělo, to by dostalo.

Ložnice by byla útulná a sladěná do tmavších barev. Nic moc by tam nebylo - manželská postel, dva noční stolky, nějaké skříňky a na okně pár květin. Vedle ložnice by byla šatna.



Tvůj popis se mi strašně líbil, proto ses dostala až na třetí místo!


Diplom pro tebe:


2. Místo- Fenomena1



Popis domu:



Takže...začneme třeba kuchyní:



Kuchyň by byla velká, aby se do ní všechno vlezlo. Velká i kolem 10 metrů do čtverce výška 4 metry (má to být přesné tak tady to je! ). Ne, ne, žádná normální lednička vždyť to je o fantazii! Obří lednička i s mrazákem přes skoro celých 10 metrů u kraje kuchyně. Je zhruba 2 a půl metru vysoká. A jinak je z té zbylé strany (nevím jak ji teď nazvat) je velká 1 metr.

Popíšu co by bylo v lednici: 2 metry z asi 9 a půl by byli pro ovoce. Mňam já fakt miluju ovoce! Další 1 metr je určený pro zeleninu. Ještě zbylo 6 a půl metru a 1 metr s toho je pro maso. Další 1 metr zabírají polévky. 2 metry jsou pro všemožné sirupy, džusy a podobně. Je jich tam moc moc moc tak proto 2 metry. Zbyli nám ještě 2 a půl metru. 1 metr je pro dezerty. Další půl metr je prázdný kdyby bylo něco navíc. Poslední metr je chladnější a slouží jako mrazák. Jsou v něm různé druhy zmrzlin, ale i jiné věci co potřebují zmrazit. Věci v lednici jsou od spodu až do vrchu.

A také tam je...nádherná čokoládová fontána! Samozřejmě je tak, aby nikoho nepostříkala a nevytekla na zem. Je velká do čtverce 2 metry a výška je podobná jako lednice. Je přímo uprostřed.

Na proti obří lednici je velký stůl. Může si tam ze všech stran sednout až 14 lidí! Z menší strany 2 a z delší 5. Ale většinou bývá u zdi takže se tam vleze 9 lidí.

Dále tam máme normální věci jako v kuchyni. Trouba, sporáky umyvadlo myčka a podobně. Jediná změna je že jsou lepší (lépe fungují).

Na proti jsou šuplíky s nádobí a tak. Talíře jsou krásně zdobené různými vzory. Příbory jsou že stříbra, křišťálové skleničky...

Nechybí tam ani světlo a krásné okna. U šuplíků jsou také dveře ven do spodního patra.



Kuchyň vede do chodby dole.

Chodba je docela dlouhá a navazuje na několik místností. Na kuchyň kterou jsem vám popsala, obývák, koupelna, dveře ven a také má schody do druhého patra.



Tady je obývák

Obývák je krásný a velký 7 metrů, 5 metrů má další strana a výška 3 a půl metru. (no jo přeháním to s tou velikostí ale je to o fantazii ) ta delší strana má dveře do chodby.
A jak vypadá? Na delším kraji kde nejsou dveře je pohovka přes 2 metry. Na proti pohovce je velká televize. nad pohovkou jsou velké a krásné okna. Na oknech by byly květiny (v květináči). Na druhé strany s pohovkou by byl stůl a na něm počítač, který se vůbec neseká . U toho pohodlná židle. U pětimetrové strany blíže k počítači by byla přes celou stranu rozprostřená knihovna, v které by bylo spoustu zajímavých knížek.

Přejdeme ke koupelně


V domě budou 2 záchody jeden větší a druhý menší a tohle je ten menší. Takže je v místnosti pochopitelně záchod. Je tam umyvadlo. A aby to nebylo obyčejné budou tam...ne ne žádné ty škaredé slova tuhle část se záchodem vynechám.

To už jdeme k druhému patru? Super!

Je tam velká chodba jako ve spodním patře. Navazuje do druhé koupelny, mého pokoje, ložnice a vede k prvnímu patru.


Další koupelna je tady:


jstě že zase záchod a umyvadlo. Ale je v ní byla také vana a sprchový kout. Také nechybí zrcadlo. Také tam je ještě okno. Koupelna mi prostě nepřipadá zajímavá...

Dále tady máme ložnici

V té by byla velká postel. Na té krásné polštáře, peřiny... Asi do takových světlé barvy málo světle modrá. K tomu přidám modrý koberec. Okno, světlo...(v tuhle chvíli nemám moc psací náladu)

Konečně můj pokoj! :

Ten by byl velký asi 5 metrů v čtverci a výška 3 metry. Byla by v něm asi dvoumetrová postel. Měla by prostěradlo s tmavě fialovou barvou. Matrace by byla pohodlná, ale né až moc měkká. Také nesmí chybět polštář a peřina. Jejich povlečení by mělo asi černou barvu nebo o něco tmavější fialovou než prostěradlo. Koberec by byl podobný jako tahle barva. Nesmí chybět skříň plná šatů. Taky bych tam měla šuplíky na ostatní oblečení nejlépe tmavé ♥. Skříně by měly tmavou barvu. Přesněji zase tmavě fialovou . Já miluju tmavě fialovou
♥. Také by tam měly být mé fotky v nádherných ozdobných rámech. Také bych si to nedokázala představit bez stolu na kterém bych kreslila. Hodila by se tam nějaká květina. A jakou barvu by měla zeď to asi už víte...Tmavě fialovou ! Dala bych sem nějakou poličku a do toho pár hraček...například deskové hry. A můj nudný a hloupý mobil by se proměnil v nějaký ten super. A nesmí ani náhodou chybět tablet na kterém to píšu! A teď mě napadlo: mobil a tablet budou mít vždy 100% aby se nemuseli nabíjet!


Teď se jde na zahradu! 

Bude taková menší. Bude oplocená takovým asi nějakým krásným pevným plotem. Ale ne to není celé oplocení! Kolem toho (vevnitř u domu za plotem) to bude skrášlovat živý plot (ten neživý tam je proto, aby se tam nikdo nedostal, protože by se možná mohl prodrat přes keře). Bude tam taková brána, kterou projede i auto když se celá otevře. U domu bude garáž na super auto co umí i létat! Dům nebude úplně uprostřed zahrady které dám tak... Třeba 25 metrů zase do čtverce, aby se tam vlezl ten dům co je vysoký skoro 10 metrů, když se na něj dívám s brány tak vidím širokou stranu co má asi kolem 20 metrů DD. A ta poslední strana má 10 metrů. Jak říkám nebude úplně uprostřed ale bude 3 metry od brány. Bude do něho vést krásná kamenitá cestička asi metr široká.

V zadu poslední metr po celé pětadvaceti metrové ploše zahrady budou nasázené nádherné květiny v všemožných barvách duhy. Po krajích zahrady se budou střídat různé druhy stromů jabloň, hrušeň, meruňka, švestka a prostě různé druhy ovocných stromů. Před domem budou dva poklady: na jedné straně diamantový strom a na druhé straně zlatý! Diamantový dělá diamanty a zlatý zlato.

Bude tam takový mini domek pro psy (nechci to nazvat bouda) a bude mít 2 metry výšky, 4 metry velikost do čtverce. Bude u domu s přední části kde zbylo místo od diamantového stromu a zlatého.

Bude v něm 1 fenka Ťapka, 1 pes Ňafík a ti budou mít 3 štěňátka ♥ Madlenku (fenku) (tak se jmenuje nás pes), Bárta (psa) (tak se jmenuje nás pes) a Hafika (psa). Všichni by byli borderkolie ♥♥♥!

měli by tam 5 měkkých pelíšků, hračky jako: gumová kost, tenisový míček, míček speciálně pro psa, starou ponožku na protahování..., misku na vodu, kterou jim budu doplňovat a misku na granule zbytky jídla a psí dobrůtky.

Za domem by byl záhonek na kterém by rostla zelenina alespoň 5 metrů široký a dlouhý 3 metry. Také v zbylém místě, kterého zbylo kolem 8 metrů by bylo na krajnější straně duhové jezero v kruhu asi kolem 5 metrů. A ta další krajní strana by byla určená pro místo kde se běhá a tak. Prostě takové volné místo.

Tak to by bylo asi už celé.


Tak ty jsi se úplně překonala. Toto napsat?! Fakt, strašně jsi mě překvapila. Proto si myslím že ty si zasloužíš stříbrnou medaili.


Diplom pro tebe:


1. Místo- Julie kirová!!!

Na zahradě by rostly stromy se zlatým, stříbrným a takovým ,,bronzovým" listím, nacházel by se zde i vodopád, kde by se koupali jednorožci, a za vodopádem jeskyně, kde by jednorožci bydleli. Dále takový duhový most, který by tě přenesl kamkoliv do světa a samozřejmě socha naší Lizy. Všude by rostla zelená travička, a různé druhy kytiček (těmi by se jednorožci živili). Bylo by tam ještě místečko obložené muffinovými dlaždicemi (podobné těm kamenným) a tam by byl zastřešený bar. Jednorožci by si tam chodili pro jahodový milkshake. Byla by tam i sauna (zevnitř pomalovaná grafitti, jednorožci jsou úžasní malíři) a bazén, který by vedl do moře za mořskými pannami.
Teď už přejdeme k samotnému domu: Měl by tvar jednorožčí hlavy, všude by měl okénka. Místo oček by měl takové perličky. Tenhle ,,dům" by měl 7 pater. V přízemí by byl výtah do všech ostatních pater, takové ty otáčecí vchodové dveře, co mívají v obchoďácích (V těch dveřím bývají takové výlohy, tam by byli jednorožčí figury a nich oblečení, co si u mě můžou jednorožci koupit Byly by tam záchodky a 1. patro mého obchodního centra UnicornsAndClothes. V 2. patře mého domu by bylo pokračování mého obchodu.
Ve 3. patře bych měla obývák, kde bych měla jednorožčí polštářky, balonky, veeeeeelkou televizi, kde bych skypovala (volala) unicornům do jeskyně a Lizy (a možná pár holkám navíc) a přesně tam bych v zimě pořádala různé párty. Ve 4. patře bych měla kuchyň, kde bych měla různé bylinky, ozdůbky a... mé jednorožčí přátele!
V 5. patře bych měla koupelnu se záchodem, u vany a sprchy by byl závěs s potiskem jednorožců, zrcadlo by mělo kolem sebe taková ta světýlka a měla bych tam takový heboučký kobereček. V 6. patře bych měla vlastní pokoj. Měla bych veeelkou postel s nebesy (xDD) a na obou stranách bych měla noční stolky s lampičkami a zarámovanými fotkami s Lizy a jednorožci. Měla bych tam velkou šatní skříň, kde by se mi schovával jeden jednorožec před Lizy (hráli by na schovku), Potom další heboučký koberec a střešní okna. A různé poličky, skříňky...
v 7. (posledním patře) bych měla půdu, kde bych měla pracovnu a razítkovala tam papíry (xDD).


Takhle nějak jsem si to představovala!!! Kreativní, hezky popsané, dokonce jsi mě zmínila... Myslím si že si první místo zasloužíš.


Diplom pro tebe:


Moc děkuji všem kteří se zůčastnili, pokud ses zrovna ty nestihl zůčastnit, určitě brzy zase zorganizuji nějakou novou soutěž. 


Fajn. To je pro dnešek všechno, já se s vámi loučím a...



Mějte se Lizyovsky

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.