Blog by Nikky

Znamení zvěrokruhu 1. - Ryby

V tomto znamení jsem se narodila, ale proto ho neupřednostňuji. Jako první mi jedna z vás poslala návrh, tak tady to máte!

Ryby

 
Narození: (18.2.) 20.2. - 19.3. (21.3.)

Živel: Voda
Vládce: Neptun 
Kov: Cín

Přednosti: Obětavost, nasazenost
Slabiny: Snadná ovlivnitelnost, útěk před světem

Lidé narozeni ve znamení ryb jsou ovlivňováni dvěma planetami: Jupiterem, který jim dává ochotu pomoci druhým a spravedlivost, a Neptunem, který poskytuje vnímavost, snivost, citlivost a představivost. Takovíto lidé jsou stydliví a mají jít problém něco zařídit třeba na úřad (můj případ!). Znamení ryb vytváří lidi se závislostí na domově. Mně se třeba stává, že když jsem doma, je mi nejlépe, třeba než ve škole. Taky občas sním, že zachraňuji svět a jsem taková hezčí... Taky se vám to stává? Ani nemusíte být narozeni ve znamení Ryb!

Máme prý neuvěřitelnou fantazii a je mezi námi hodně básníků, spisovatelů a výtvarníků. Já tedy osobně píši blog a své knížky a nevím proč... Taky mám talent na sloh, na stránkách školy jsou moje slohovky(pětiminutivky). Na konec článku dám odkaz(jen tak).

Známé osobnosti ve znamení Ryb:  Bedřich Smetana, Karolína Světlá, Lucie Vondráčková, Cindy Crawfordová, Martin Dejdar, Ema Destinová, Albert Einstein, Georg Fridrich Händel, Victor Hugo, Jiří Menzel, Ornella Mutiová, Viktor Preiss, Sharon Stoneová, Elizabeth Taylorová, Eva Vejmělková, George Washington, Bruce Willis
Tohle je symbol ryb:                  Inspirující obrázek na konec:


             

Tady je slíbený odkaz:

http://www.zs7.plzen-edu.cz/akce-skoly/prace-nasich-zaku/slohove-prace-zaku-tridy-7-a-duben-2017.aspx 

Tak ahoj... A nezapomeňte, příště je na řadě Býk díky josefě :-) papa

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.