Blog by Nikky

Velký vykřičník 4. část

Probudí mě tupá bolest v lýtku. Ale já to nechápu! Myslela jsem, že jsem mrtvá! To si asi mysleli i ti útočníci, protože zmizeli.

Opatrně otevřu oči a spatřím Jáchymovu ustaranou tvář. ,,Co se stalo?" zeptám se a pokouším se narovnat. Bolest mi ale zaplaví všechny buňky, tak si znovu lehnu. Uslyším výstřely. ,,Oni tě postřelili, tak jsem tě ošetřil. Není to ale nic prvotřídního. Ta tvoje zpráva mě vylekala," usměje se. Všimnu si, že má roztrženou košili. Její pruh mám omotaný pevně kolem lýtka. Najednou mi to docvakne. ,,Zaútočili už na školku? Co když Péťa..." Větu nedokončím. Jestli se mému bráškovi něco stalo, nedokázala bych se s tím vyrovnat. Jáchym zavrtí hlavou. ,,Jsou jen tady a na náměstí. Radši bych pro Petra zašel, ale ty bys nemohla se mnou a nechci tě tu nechat..." Mávnu rukou. ,,Běž pro něj. Budu dělat, že jsem mrtvá."

Jáchym mi lípne rychlou pusu na tvář a vybíhá ven. Zatetelí se mi srdce radostí, že jsem ho viděla a že Péťa bude v pořádku. Oči mám otevřené jen chvíli, ale to stačí. Jeden z mladých teroristů mě chytne v podpaží a hodí si mě na ramena.

Klusem doběhne k černé dodávce a hodí mě tam. Zavře dveře a já propuknu v zoufalství. Co asi Jáchym udělá, až zjistí, že tam nejsem? Auto se rozkodrcá. Bojím se, hodně.

Auto se skřípěním brzd zastaví a hodí to se mnou na dveře. Ty se otevřou a já vypadnu ven. Vzhlédnu a vidím, že se neotevřely samy. Stojí tam ten kluk, zase mě chytá. Tentokrát si mě ale nehodí na záda, přitiskne mě k sobě a potom mi prohrábne nosem vlasy. Potom mě beze slova odnáší a hází přes plot. Jsem  tam s dalšími mladými dívkami a ženami. Většina z nich má roztrhané oblečení a pláče. Jsem zavřená v prasečí ohradě a kolem mě jsou pěkné holky...

A potom mi dojde, co s námi chtějí udělat. Nic slušného to nebude.


(Je to vymyšlená povídka, nevím jestli se to děje i v reálném životě) 

                                                                                                                                  Nikky                                 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.