Blog by Nikky

Můj ASK 1.

Ahoj holky! Přály jste si ASK. Tady je. Omlouvám se, že nebyl dřív, jednou jsem ho psala ale omylem jsem klikla na něco jiného a on se mi smazal. Tak jdeme na to!

Napíšeš vyřazovačku?

Ano, v blízké době se na to chystám. Napadla mě vyřazovačka s Kinder dobrotami, jako Mléčný řez, Vajíčko s překvapením nebo Kinder Bueno.

Mnam!

Co nejraději piješ?

Mám ráda Sprite, Colu a Bubble tea, ale normálně piju vodu nebo džus.

Oblíbení zpěváci a zpěvačky?

Ross Lynch s hlasem anděla, Laura Marano s hezkým úsměvem nebo populární Katy Perry.

Ross a Laura

Oblíbené appky na mobil?

Ráda hraju My talking Angelu, to asi všichni známe. Nedávno jsem  ale objevila hru Avakin Life. Vytvoříte si tam postavu a potom můžete chodit do různých světů a bavit se s dalšími lidmi. Hrát ji ale můžeš jen s internetovým připojením.

Máš nějakou oblíbenou bloggerku na HPD?

Bezva články má Sagka. Doporučuji vám ale i terezu2003, která má velký talent na psaní a vypadá to, že se stane spisovatelkou. I ostatní články od vás jsou fajn, ale hlavně mám ráda tyto.

Jaké čteš knížky?

Mám ráda takové zamilované romány nebo fantasy. Teď čtu řadu knih Škola noci. Je to o upírech, ale ne tak jako Dracula. Tihle upíři  mají znamení na čele a nemají velké upíří zuby a mohou na světlo, i když je bolí oči. Hlavní hrdinka Zoey se stane upírkou. Potom zjistí, že má nadání pro všech pět živlů. Objevuje se tam i láska a knih je zatím devět. Spisovatelka P.C. Castová je fakt super. První kniha série se jmenuje Označená. Celá řada je dostupná v knihovně na Vinicích v Plzni.


Oblíbené seriály?

Austin a Ally, Jessie, Hodně štěstí Charlie.

Oblíbená barva očních stínů?

Mám ráda takovou světle modrou nebo akvamarínově modrou.

Mějte se fajn!!









Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.