Blog by Nikky

Isabelino lovestory

Isabel se podívala Erikovým směrem. Usměje se na ni někdy? Pohledem se do něj zavrtávala jako vrtačka. Pohodila lesklými blond vlasy a setkala se s pohledem jeho zelených očí, kzeré jí připomínaly mentol nebo oceán. Lehce se pousmál a povídal si zase se svými praštěnými kamarády. Věděla, že má rád, když se holky liší, ale v dobrém slova smyslu. Zašla si ke kadeřnici.

Když vyšla ven,matka by jí asi nepoznala. Vlasy si nechala prodloužit ke kolenům a pár pramínků si nechala obarvit na oranžovo. ,,Teď se liším asi hodně,'' řekla si.

Ve škole se jí pár  lidí smálo, učitelka lomila rukama a kamarádky ji ignorovaly a nestydatě flirtovaly s Erikem, který se na ni ani nepodíval. Byla s zoho zdrcená a celou přestávku probtečela na záchodě. Po škole se schovala za hustou zeď keřů. Bála se jít domů a potřebovala se znovu vybrečet. Nechala slzy volně plynout. Najednou ucítila něčí ruku na svém rameni. ,,Mně se to náhodou celkem líbí, ''řekl Erik a obdařil mě zářivým úsměvem. ,,Ale mě ne, a nikomu jinému taky ne, '' vzlykla Isabel. ,,Nezáleží na tom, co si myslí ostatní,''zašeptal a lehce k ní přiblížil obličej. ,,A víš co? Mně záleží jenom na tobě.''

Se zatajeným dechem čekala, až se jejich rty setkají. Ani nic necítila, jako by jí na pusu usedl motýl. Že by si to rozmyslel?  Ale při druhém polibku ji objal, ona mu dala ruce kokem krku a jejich rty se spojily v dovokém tanci. Lehce se jí dotkl jazykem.

Doma se vznášela jsko motýl, který se na ní díky Erikovi usadil.

Snad se vám to líbilo. Ahoj

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.