Blog Butterfly340

Přiznání

Hello! Vítám vás u dalšího článku... Na konci června jsem vás v Síni slávy prosila o to, aby jste mi do soukromých zpráv nebo na e-mail napsali nějaké vaše přiznání, trapnou historku či zlozvyk. Moc se mi jich nesešlo, ale článek jsem vytvořila, takže...=) Jdeme na to!



Když jsem nervózní, koušu si nehty. Vůbec nevím jak přestat. Poradíš mi?


- Ne, neporadím... Sama jsem s tím dlouhou dobu bojovala, ale nic nezabíralo - antistresové pomůcky ani speciální hořký lak, který má údajně odradit člověka od toho, aby si nehty kousal (když si nalakovaný nehet strčíte do pusy, tak budete cítit hořkost). Později jsem si dokonce nehty kousala i tehdy, když jsem ve stresu nebyla... Ale jednoho dne jsem si nehty prostě sama od sebe přestala kousat. Najednou mi to přišlo nechutné. Takže můžeš zkusit buď antistresové pomůcky (mandaly, míček, spinner), laky na nehty nebo doplňky stravy (je možné, že ti chybí nějaký vitamin), ale podle mého to přestane samo...



Nesnáším, když si v klidu píšu s klukem, normálně se spolu bavíme, ale že by někdy napsal on? Proč? ...


- Kluk ti nikdy nenapíše sám od sebe. Jenom, když něco potřebuje, tak to se ozve! Taky to nesnáším... Normálně se spolu bavíme, kamarádíme, ale že by napsal první? Nikdy! Takže, pokud tohle čte nějaký kluk (jakože nečte..), tak ať si laskavě uvědomí, že má všem svým kámoškám okamžitě napsat:-)



Sedí na mě polovina příznaků několika poruch osobností a dalších psychických nemocí. Docela děsivé, že?


- Já jsem si udělala asi tři testy, jestli jsem psychopat a všechny vyšly kladně! Taky děsivé... I když jsem to tedy očekávala. Vím, že nejsem až-tak v pořádku, tak mě to fakt ani moc nepřekvapilo... Jinak by mě zajímalo, jakými poruchami pisatelka tohoto přiznání trpí. Vím, kdo to psal, ale... Prostě, jestli mi to ta dotyčná chce sdělit, tak mi napíše do soukromých zpráv, já budu ráda. Ale pokud o tom nechce mluvit, tak to chápu.



----- A tímhle přiznání od vás končí... Bohužel jste mi jich víc neposlali, takže aby mohl být článek, tak zde přidávám pár přiznání z Facebooku, kde je hodně různých stránek s tímto obsahem-----


Jako první budu čerpat ze stránky Přiznání Wattpad spisovatelů 


mám psací krizi..


- Myslím si, že je dobře, že takhle rádoby ,,autorka" má psací krizi. O tom, že nepíše kdoví jak kvalitně svědčí i fakt, že  nedělá velké písmeno na začátku věty... A dvě tečky místo tří... Vím, že to mohla psát z mobilu, ale i tak si to po sobě může přečíst, ne?



Vadí mi pomyšlení, že se na Wattpad připojí někdo nový, kdo ještě neví, jak to na stránce chodí a po pár minutách bádaní zjistí, že je to vlastně jen reklama na Justina Biebera a špatnou gramatiku.


- Tohle mi taky docela dost vadí, protože většina lidí už po tom zjištění z Wattpadu ,,prchá". Protože by tam mohlo být daleko více lidí, co psaní baví a jde jim to. Takhle ti noví odejdou po pár minutách. To já, když jsem si zakládala Wattpad, tak tam ještě nebylo takové hrůzné množství nekvalitních fanfikcí...



Tak a teď tu budou přiznání ze stránky Přiznání žáků ZŠ.



Zajímalo by mne, jestli tu měl někdo poměr s učitelem/učitelkou.
Můj případ je ten že když jsme měli rozlučkový ples tak my sáhl bývalý fyzikář na zadek. a vy??


Učitel matiky mi jednou za nahé fotky nabízel jedničku na vysvědčení v deváté třídě.


- Vím, že je tohle stránka pro malé holky, ale i tak jsem to sem musela dát... Nedávno jedna random holčina napsala do fb skupiny, kde jsem, že potřebuje pomoc. Do komentářů jsem jí napsala, ať se mi ozve. No, a ona přišla s tím, že jí její třídní učitelka osahává a celkově se k ní chová nepřiměřeně... Holky, měli byste si uvědomit, že na vás učitel/učitelka nemá právo sahat nebo vám dělat jakékoliv návrhy! Když se vám něco takového stane, tak byste to měli říct vašim rodičům... Moc se o tom nemluví, ale ... No, prostě to podle mého není normální, když se učitel/učitelka neovládne a... Na druhou stranu je hodně takových případů a to i v ČR.



Když jsem byl ještě na základce tak jsme si v chemii pouštěli MS v hokeji.


- V páté třídě, když bylo MS v hokeji tak se naše třída neučila vůbec. Učitelka řekla, že si to můžeme pustit živě na Smart tabuli, takže bylo jasno XD. Ještě si pamatuji na to, jak jsme si vyráběli vlaječky =D.



Jednou kdyz ucitelka nas mela 2 hodiny za sebou tak si nechavala hrnicek ve tride ... Skoro cela trida jsme si plivla.
Od zacatku do konce jsme se smali..


- Na prvním stupni si naše učitelka taky nechávala občas hrnek s kafem na stole. Jednou někoho napadlo, že jí do toho něco dáme... Nějaký kluk měl u sebe zrovna jakousi bylinnou mast na naraženou ruku. Tak jsme jí tam tý masti trochu dali (trochu víc) a čekali jsme, že učitelka bude mít ehm...zdravotní problémy...XD A ono nic! Ještě si pochvalovala, jak má výborný kafe, že je to tím novým kávovarem ve sborovně!



KONEC:-)


Do komentářů můžete napsat nějakou vtipnou příhodu ze školy. Ráda si počtu=)


















Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

S tím ,že kluk nenapíše první tak mě jednou kámoš že třídy napsal první.Psaly jsme si jak se máme atd..Ale to bylo jen jednou a to nic nepotřeboval .Jinak já občas píšu první.Jo a jeste jeden kamarád co je ó rok mladší než já a známe se od začátku těchto prázdnin tak mi jaký asi 3napsal ale to třeba chtěl jít ven atd.

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.