Blog Butterfly340

Můj názor...#1

Hello! Rozhodla jsem se pro novou sérii. Nyní teda budu vydávat průběžně dvě série... To jen tak na začátek. Ale proč vlastně tohle téma? No, napadlo mě to ve středu, kdy někdo napsala svůj názor do Síně slávy o hře, která tam probíhá, a kterou určitě znáte i vy. Ve čtvrtek jsem na stejné místo a na stejné téma napsala názor i já. Spustilo to lavinu reakcí, jenž jsem ani nečekala. Bohužel Síň slávy má podle mého jeden nedostatek - komentáře se v ní zpětně velmi špatně hledají. Takže proto se budu vyjadřovat v článcích. Tohle je první díl a v něm bych se chtěla ještě vyjádřit k oné hře...


Pracovně jsem ji nazvala ,,čísílková hra". Určitě jste si i vy museli všimnout v Síni slávy komentářů těsně po půlnoci obsahující 1, 2, 3. Proto se nebudu zbytečně ,,rozkecávat" o pravidlech a podobně. Každý ví, každý zná. Můj názor na ní je zhruba ten, že ať si každý dělá co chce, každopádně názor na to mám. Pozitivní moc není. Vesměs mi to připadá jako...no...prostě divné. Zapojuje se asi pět holek, které se každý den vystřídají v pořadí a na konci měsíce si vítězně rozdají medaile. Nehledě na to, že soutěž probíhá ve všední dny a komentář jsou až po odbití půlnoci. 


Ok, ať si každý chodí spát, kdy uzná za vhodné. Pro mě za mě si spát nechoďte třeba vůbec. Na co, že? To, že někdo spát nemůže je věc jedna. To, že se o to ani nesnaží je pak věc druhá. Když někdo napíše, že spát nemůže a proto píše ty komentáře... No, tím, že bude na hpd se jim asi spánek do normálu nevrátí... Sama vím, jaké to je, když je člověk unavený, ale nemůže spát. Jako menší jsem tím hodně trpěla, ale podařilo se mi toho časem zbavit. Člověk musí zjistit, co na něj zabírá. A hlavně - najít čas, ve který se mu chce spát a usne. Možná jste to nevěděli, ale i toto existuje! Já má ,,spací čas" zhruba po půl desáté. V ten čas chodím spát ve všední den, protože vím, že jinak bych neusla. 


To zase k téma spaní... Ta hra není zas tak špatná. Nechci ji rušit, ani mi nevadí! Takže s tím na mě v komentářích nechoďte.


Ještě bych chtěla poslední pár vět napsat... Kvůli tomuhle tématu jsem se trochu pohádala s pastelkou. To mělo své důsledky a to v podobě té, že někteří už se ke mně neznají. Citace z komentáře od  Caliopei: ,,Upřímně, na začátku jsi mi přišla jako fajnholka a v celé diskuzi jsem stála spíš na tvé straně, přestože s některými názory pastelky jsem se ztotožňovala také. Ovšem tímhle, že přeješ někomu tak HNUSNÝ věci, jsem na tebe změnila názor." Konec citace. Shrnula bych to tímhle - jestli vám vadí tohle, tak smůla. Já se kvůli vám měnit nebudu. Tady na HPD mám jednu nebo dvě opravdový kamarádky a vy mezi ně určitě nepatříte. Nemáme si spolu, co říct - tak to bylo a bude. Nic se nemění...


Jinak, budu ráda, když napíšete svůj názor. Ale prosím, nepište mi nic ve smyslu, proč to zase rozebírám, nebo o nespavosti a podobný kecy... Ty si nechte pro někoho, kdo si je chce přečíst. Dále, v poslední době nemám moc času, takže se kdyžtak nedivte, že nereaguji. Nebo je také možné, že se k jednotlivým komentářům budu vyjadřovat v dalším článku.


Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Já jsem s tvým názorem zpočátku souhlasila. Taky nechápu, proč někdo chodí spát tak pozdě a dozajista mu to nesvědčí, ale ať si každý dělá co chce.
Ten komentář, který jsi citovala, byla reakce na to, co jsi napsala Báře a pastelce.
Přát někomu odjet do Sýrie či Afghánistánu a přát někomu nemoci dýchat... no... každý máme na to jiný názor, že?
Mě jen přišlo pěkně hnusný přát těm holkám takové věci jen kvůli tomu, že mají jiný názor.
Ani mi nevadí, že nikdy nebudeme kamarádky. "Kamarádku", která někomu říká podobné věci bych ani nechtěla.
Tvoje reakce byly přehnané... A promiň, ale to, co jsi psala, mi nepřijde normální. Tebe v komentech nikdo neurážel.
To jest asi vše, co bych k tomu řekla.

CaliopeiaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Butterfly340: Neměním názor rychle.
Já si pořád myslím, že není správné ponocovat takhle dlouho, ale jak jsem napsala - ať si každý dělá co chce.
Jediný názor, který jsem změnila, byl ten na tebe. Nejprve jsem si myslela, že seš celkem milá holka.
A mimochodem, výmluva, že ne v celé Sýrii je válka, tě nijak neomlouvá. Pořád to neznamená, že je to bezpečné místo, kam by bylo vhodné člověka posílat... Do hlavy ti sice nevidím, avšak nemyslím si, že bys to myslela nějak mile. (Mimochodem - "A to, že jsem pastelku poslala do Sýrie nebo Afgánistánu...Ok, myslela jsem to tak, jak vám asi došlo, ale nenapsala jsem to." se moc neshoduje s tím, co jsi napsala dále - "Je to země plná starověkých památek. Jak víš, že jsem ji nechtěla poslat tam? Vidíš mi do hlavy? Ne." V té první větě vysloveně píšeš, že jsi to nemyslela nijak hezky a v té druhé to v podstatě omlouváš. Prosím, než začneš psát komentář, zkontroluj si, zda si náhodou neprotiřečíš.)
Já mám smysl pro humor.
Ale tvá reakce na Bářin komentář (Tvá reakce zněla přesně takto: "Co nemůžeš? Dýchat? Taky dobře.") rozhodně vtipná nebyla.
Nepřipadá mi ani trochu vtipné, že si myslíš "že je dobře, když někdo nemůže dýchat."
A když už chceš odpovídat vtipně, aspoň se o nějaký vtip snaž a nepiš něco, co může danou osobu zranit nebo urazit.
Upřímně? Tvoje odpověď na ní doopravdy nezněla jako vtip. Nebo aspoň tak mi to přišlo.
Promiň, že mi nepřijde vtipný utahovat si ze smrti lidí.

CaliopeiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Caliopeia: Rychle měníš názor, ne? A to, že jsem pastelku poslala do Sýrie nebo Afgánistánu... Ok, myslela jsem to tak, jak vám asi došlo, ale nenapsala jsem to. Část Sýrie se sice zmítá ve válce, nikoliv však úplný celek. Je to země plná starověkých památek. Jak víš, že jsem ji nechtěla poslat tam? Vidíš mi do hlavy? Ne. A reakce na komentář báry111 byla tak nějak na místě. ,,Já nemůžu..." Slovo, který mě napadlo první - dýchat. Trošku smysl pro humor, ne?smajl To asi neznáš... si to vygooglismajl

Butterfly340To se mi líbí -3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.