Blog Butterfly340

Bez názvu, aneb o vás bez vás

Ahoj! Na začátek bych chtěla upozornit, že se můj blog přejmenoval. To jen pro ty, kteří si toho nevšimli... Poslední týden jsem byla doma, nemocná. Tak jsem se snažila, aby vyšlo více článků, než je můj standart. Snažila jsem se vás zaujmout tématy, o kterých bych si například já sama ráda přečetla. Bohužel mi připadá, že jsem se snažila tak nějak bez úspěchu.


Story do soutěže - 0 plus, 0 komentářů

Vánoce - 2 plus, 3 komentáře

Top 5 vyhraných sázek - 7 plus, 5 komentářů

10 úžasných dortů - 1 plus, 3 komentáře

Koncerty - 1.pol. roku 2017 - 0 plus, 4 komentáře

Knižní novinky za listopad 2016 - 1 plus, 3 komentáře


No, zas tak špatný to není, co? Na mě. Ani tak mi nejde o ty pluska, ale o to, že na článku, který měl nejvíce plusek jsem si dala snad nejmíň práce, naopak, na kterém jsem si dala opravdu záležet (Story do soutěže) byl úplně bez úspěchu i odezvy.


Tak mě napadlo, že když vás nezajímají (většinu) témata z mé hlavy, tak mi navrhněte své téma, které by vás zajímalo a rádi by jste si o něm něco přečetli a já vám ho zpracuji. Takže komentáře nebo zprávy - pište.


I když, myslím si, že tyhle moje kecy asi nikdo číst nebude, že? A když už, tak buďto omylem anebo to bude nějaký rejpal, co dole napíše: ,,Když nevíš sama, co dál psát, tak skonči s blogem!" A víte, co? Takovou radost vám neudělám. I když si tady možná budu psát sama pro sebe stejně mě to neodradí od mého snu být v Top 100 spisovatelů tady, na hpd. Momentálně jsem na 192 pozici, což mi připadá dobré, natož že píšu od září a články vycházejí jednou za uherský rok.


Tento článek však neměl být jenom o mém (nepovedeném) blogu a jeho článcích na něm. Ale taky to budou takové vzkazy pro některé osoby. Pozitivní i negativní. Jinak, všechny osoby, které tady budu jmenovat dostali do zpráv moje upozornění a poprošení, aby se sem koukli, jestli budou mít čas. Bohužel, některé mě mají v Ignore listu a tak jsem se snažila alespoň danou zprávu po někom vzkázat. Takže...


První můj vzkaz je pro Clawdeen77, se kterou jsme se trošku chytli o jednoho mého článku. Včera se mi omluvila a já si tak vzpomněla na celou věc.


,,Myslím si, že jsi nebyla jediná, co se chovala jako kráva. I já. Každá na té hádce máme svůj podíl viny, nicméně si myslím, že už je to dobré. Obě dvě jsme řekli svůj názor na celou věc a tímto to končí. Tímto bych se ti chtěla omluvit. Sorry. Jestli budeš chtít někdy napsat, normálně se bavit, tak se neboj napsat mi do soukromých zpráv."



Další vzkaz bude pro malířku a tajemnou dívenku. Chtěla bych jim totiž poděkovat, že se přidaly do mé skupiny Teen girls a navíc jsou v ní aktivní.


,,Holky, moc děkuji, že jste kladně odpověděli na mou pozvánku do skupiny. Velmi si toho vážím. Jako jedny z mála tam jste aktivní a napsaly mi krásnou slohovečku. Díky. A ať se vám ve skupině líbí, vy mé super zástupkyně."



Dále bych samozřejmě chtěla poděkovat i dalším členům skupiny, kteří sice nejsou zas tak aktivní, nicméně doufám, že až bude skupina trochu zaběhnutá, tak se to zlepší. A ty holky se jmenují Merlinka1, Listranda, JUJUli, friends123, Adell721, krekr, terinka94, Teriinka6, Evi Bj., a pavca10.


,,I vám holky všem patří mé obrovské díky. Přidaly jste se do mé ůplně nové skupiny, bez toho aby jste věděli, co vás čeká. Mnoho z vás zaplatilo několikanásobně víc, než musela, což je u mě taky plus."



Předposlední z mých nekonečných děkovných řečí patří Celestie. Zezačátku jsme se moc nemuseli, to je pravda. Nicméně jsem zjistila, že je to fajn holka, co ráda pomůže a má spoustu pozitivních vlastností.


,,Celestio, jak už jsem psala nahoře jseš fajn holka, i když se tak na první pohled nemusí zdát. I tobě jsem posílala pozvánku do skupiny, nicméně jsi mi odepsala, že už máš limit. A toho si na tobě taky vážím. I když jsi se na mě mohla vykašlat a neodepsat mi, udělala jsi si čas a slušně ses mi omluvila. Toho by si měl každý cenit. Jinak, kdyby jsi chtěla z nějaké skupiny odejít - dveře v té mojí máš vždycky otevřené a ráda tě přijmu."



Poslední z těch pozitivních vzkazů bude patřit více lidem. A to Luuuuucce, I love my life, ele, terikhříbátko a mnoho dalším holkám, na jejichž jména si nevzpomenu.

,,Holky, jste moc a moc úžasný a pokaždé, když na vás narazím, tak se mi hned zlepší den. Pro každou z vás bych měla přání, ale to by bylo na dlouho. Takže zmíním jenom elu a to s přáním, aby ji konečně přestala bolet hlava, a aby ji bylo lépe. "



A teď už ne tak pozitivní vzakz pro báru111 a pastelku.

,,Na vás dvě jsem si obrázek udělala a to ne zrovna dobrý. Spíš naopak. V pátek jsme se pohádali v Síni slávy a s bárou111 následně ve zprávách. A proč? Protože se pletete do věcí, po kterých vám nic není. Ne nadarmo se říká ,nestrkej čumák do věcí, po kterých ti nic není'. Co mě naštvalo nejvíce asi byla věc, že si mi pastelko napsala, aby ti psala teda já do zpráv, jenomže jsi si mě dala do Ignore listu. Trochu povrchnní, to musíš uznat i ty. S tebou jsem si báro111 tak nějak psala, ale myslím, že jsi byla totálně mimo. Něco o slintání po bradě... Really? Zajímalo by mě, proč mi 10 kid píše o slintání... No, nevím. Ty zprávy byly vůbec takové květnaté. Buďto jsi byla zhulená anebo jsi tak blbá. Jestli budete mít vy dvě potřebu se k tomu vyjadřovat ještě tady v komentářích, tak vám říkám, že mě klepne. Tak si to prosím odpusťte."



Psala jsem, že teď už pozitivní vzkazy nebudou. To jsem se ale spletla. Jeden bych tady měla pro Psychouška, Akalika, Lociku11 a Josefu.

,,Vy jste mé nejoblíbenější blogerky tady. Máte všechny super články, i když každá úplně jiné. Bez vás by to tu už nebylo hpd. Přeji vám, aby jste se dál posouvali v žebříčku, i když ty Psychoušku už myslím, že nemáš kam... Když se řekne blog, tak se mi automaticky vybavíte vy. Popravdě, svůj blog jsem si založila z inspirace od vás. Přála jsem si, abych psala tak jako vy. Vím, že to nejde a že nikdy nebudu tak dobrá jako vy, přesto v to doufám a myslím, že nejsem jediná."


Děkuji ještě všem, co si udělali čas a na mé upozornění do zpráv si článek přečetli. Taky bych se chtěla omluvit všem, na které jsem v tomhle článku zapomněla.

Komentáře

freinds123VIP(YOUTUBE girls)

Moc hezký. smajl Velká pochvala. Věřím, že se ti tvůj sen splní. Moc se mi líbí, že se jen tak nevzdáš, a jsi silná. Ostatní by to vzdali. Jen tak dál. smajl

freinds123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

JUJUli

dost dobrej nápad jinak dík já vím že nejsem moc aktivní (nemám moc času sorry ) jinak moc dlouho tě neznám ale podle mě si opravdu fajn kámoška smajlsmajlsmajlsmajldala jsem + protože si to zasloužíšsmajlsmajlsmajlsmajlasi tě začnu odebírat smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajla ostatním kteří si to čtou to radim taky smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

JUJUliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

bára111VIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Každý máme chyby. A já o těch svých vím. Dokážu si je přiznat. Narozdíl od tebe. Vyhledáváš chyby v někom jiném, ale nedokážeš se zamyslet nad sebou. Dokážu se bavit normálně a psát vcelku smysluplně (teda aspoň co vím). Možná by jsme si měli napsat ještě jednou a normánlě. Bez toho aby jsi mi hned začala nadávat. Možná jsem tě vytočila, ale o to mi šlo. Předpokládala jsem že ti možná něco dojde.. Jak vidím ne. Šlo mi o přístup k lidem. Hned začít nadávat ? To není správné chování, z tvé strany.. Navíc jsi starší, v tom případě by jsi neměla být hned taková. Také odsuzuješ lidi co mají rádi jiný styl hudby. A jaká je v tom logika ? Žádná. I ten člověk může být fajn, ale to tobě zřejmě nedochází. Ve zprávách jsi párkrát zmínila že jsi starší, možná by bylo fajn se podle toho i chovat. Proto jsem psala o tom slintání po bradě. Mladšímu člověku tyto věci nedochází a myslím si že když dochází mě mohli by i tobě.
Klidně si na mě hledej chyby, tak jako u ostatních. A prosím nezapomeň napsat že melu kraviny. Myslím si že mi dá i pár lidí za pravdu smajl A prosím zkus i vyhledávat dobré věci. Změní ti to pohled na člověka (tak jako můj pohled na tebe). Nevím jestli jsi tohle schopná přečíst a napsat mi něco normálního. Bez nadávek a zbytečných rozhorčených smajlíků. Já se dokážu bavit normálně (tak jako teď), otázka je jestli i ty.

bára111To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

I love my life(ANIME!)

Děkuji smajl
jsem ráda že jsi i mě zmínila , kdybys věděla jak jsem se chovala kdžy jsem byla mladší .. smajl
vždycky jse mse nechovala jako teď ale už mám zdravý rozum !! smajl
A ještě chci říci že kdybych mohla do tvé skupiny se přihlásím ale bohužel mám kapacitu skupin a teď bývám malou dobu na pc takže bych moc aktivní ani nebyla smajl
Ale stejně díky že jsi mě zmínila nemáš zač smajl

I love my lifeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

I love my life: Chápu, taky mám teďka limit a spousta lidí mě přesvědčuje, aby šla k nim do skupinysmajl Jinak, já se jako malá chovala asi stejně, i když v poslední době mi připadá, že se chovám praštěně ještě víc...

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.