Blog Butterfly340

8 typů lidí v internetových diskuzích

Hey! 
Opět vás srdečně vítám u mého nového článku. 
Upřímně nevím, co víc k tomu dodat, snad jen, užijte si článek :D


1. Volím! 
Na konci komentáře vždy dopíše, koho hodlá volit v dalších volbách. Protože tohle všechny zajímá přeci, to je jasné. Je jedno, že článek/příspěvek se absolutně netýkal politiky, to je pro tento typ lidí naprosto nepodstatný detail. 
Dotyční si představují, že za jakékoliv neštěstí může strana, kterou nevolí a ke které z nějakého důvodu mají strašnou averzi. Ve svém komentáři se snaží vysvětlit, proč si to myslí a na závěr dodají tu památnou větu
,, A proto volím... ". 

2. Všichni tady umřeme! 
Tento typ lidí pro změnu ze všeho obviňuje globální oteplování. Utopilo se v bazénu batole, protože jeho rodiče mezitím někde chlastali? No to je jasné, může za to klimatická krize a trvalé zvyšování hladiny oceánu. Za chvíli se tady utopíme všichni! Shořel někde kontejner, protože ho nějaký idiot polil benzínem a pak škrtl sirkou? To je to zvyšování teploty, ještě před sto lety by to nevzplálo! 

3. Kastruji! 
Kastrování koček bere jako svůj životní úspěch. Po nocích krade sousedům kočky a kontroluje, zda jsou kastrované. Jestli ne, hybaj na veterinu! Po každé úspěšné akci se samozřejmě neváhá pochlubit na těch internetech mezi stejně smýšlejícími lidmi. 
Pakliže tuhle zdánlivě soudržnou skupinku chcete rozeštvat, zeptejte se jich, čím byste měli krmit svoje kočky. Budete úspěšní stejně, jako oni na lovu. 
Tihle lidi totiž nesnáší sůl. Jsou jak slimáci. Vydrží hodiny dohadovat se o tom, které kočičí krmivo má nižší obsah soli, přičemž se vzájemně osočují z toho, kdo svou kočku zabíjí solí. 

4. Manžel mě podvádí! 
Svůj milostný život řeší v komentářích. Samozřejmě na facebooku, kde jsou přihlášeni pod svým jménem a jejich komentář si tak může přečíst všech jejích 300 přátel. Samozřejmě včetně jejích dětí. Protože dozvědět se o problémech v rodině v diskuzi pod příspěvkem TV Nova je cool! 

5. To by se za komunistů nestalo! 
Zdražování, nemoci, útěky nezletilých... Za všechno může demokracie, to je jisté. Nebo aspoň těmhle lidem je to jasné a neváhají se o svůj názor podělit se světem! A svět to náležitě oceňuje. 
Na takový komentář se vždy poctivě slítne hejno lidí s iq průměrné venkovní teploty v lednu a začne se předhánět ve vzpomínání na časy dávno minulé. Protože není nic lepšího než stát frontu na banány. A co teprve utírat si prdel Rudým právem, protože zase není k sehnání toaleťák, to je teprv dokonalost socialismu v praxi!

6. Znám podrobnosti! 
Zabil se nějaký váš známý či kamarád? Pak se neváhejte pochlubit podrobnostmi jeho smrti v komentářích na Novinkách či tn.cz! Národ čeká na to, až objasníte proč k tomu došlo. Nějaké zákulisní informace jsou přece vždycky fajn. Můžete přihodit i nějakou tu pikantnost ze života zemřelého a celý komentář tak vyšperkovat. Na konec jen nezapomeňte zmínit, jaká je to tragédie a jak moc byl dotyčný hodný člověk!

7. Jsem expert! 
O daný problematice ví velký kulový, ale to nevadí, stačí dělat, že tomu dobře rozumí, do komentáře hodit pár učených pojmů a úspěch se zaručeně dostaví. 
Většina lidí totiž ví též velké hovno. A když si přečte komentář tak inteligentně znějící? Pak je dozajista pravda to, co se v něm píše, a je úplně jedno, že to absolutně nedává smysl. 

8. Čárky a tečky v zásadě nerozlišuji! 
Jednotlivé věty v souvětí odděluje tečkou. Na konci takto dlouhého souvětí pak poctivě napíše důrazné ",,,,,,". (Anglické uvozovky jsou použity pro efekt, btw). 
Nikdy jsem nepochopila, proč to tento typ lidí dělá, možná nějaká tajná komunikace s reptiliány, co já vím. Ale hej, někdo by jim to asi měl vysvětlit... 


Je nějaký typ lidí, na který jsem zapomněla? 
Můžete mě doplnit :D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.