blbiny z mého mozku ☺

typy matek když dostanete špatnou známku

cs jsem po hoooodně dlouhý době zase tady. dneska si prohlídnem typy matek ale pozor!!!! dneska udělám typy matel když dostanete pětku. a nebo špatnou známku.

1) přísná

v tomto asi hodně z vás pozná svou mámu (aji já XD) vypadá to asi takto: ,,cože???? tys dostala pětku??? za trest ti vezmu počítač z pokoje a budeš se učit přede mnou a vyluxuješ perfektně pokoj tak jak to dělám já a..."

prostě a jednoduše vám dá bud hromadu trestů nebo hromadu facek :D

2)vyděšená

co asi říká: ,, pane bože! a nezkazí ti to známku na vysvědčení? co když skončíš na ulici! můsíš si to zkusit opravit! ale vážně co když ti to zkazí známku???

3) "mně je to jedno"

absolutně jí to nezajímá. př.:,,no joooo no. tak si to třeba oprav mně je to fuk." a nebo:,,jo jo fajn aspon že to není pěka s vykřičníkem"

4)normální

tento typ se to s vámi snaží vyřešit a nevzteká se přitom:,,fakt? no tak to se nějak vyřeší. ukaž mi co neumíš já se tě to pokusím naučit a nějak si to opravíš.

5)matka co má ráda hudbu a nebo dělá doma hlasité činnosti

,,co? neslyším tě"

6) matka co vám prostě nevěří

no, prostě a jednoduše vás hnedka začne podezírat. třeba takto:,,a učila ses na to? já si nemyslím včra když jsem přišla měla si zapnutou televizi!" nebo:,,tys opisovala???" a spousta dalších blbostí.

7) nedůvěřivá a zároven jí to je jedno

,,stejně skončíš na ulici" (smích)

8) no nevím jak to přirovnat

,,joooo to nevadí je to jen čeština to si opravíš příští rok. pojd mrknem se na film."



                                                                                                                                                                                tento článek nebyl brán abych tu někoho urážela jen jsem e ptala děcek na které mám skype a napsala jsem semka jejich odpovědi. napiště do komentářů jaký typ je vaše matka když dostanete špatnou známku a nebo jestli něco jiného. pokud něco jiného ráda si to přečtu :D tak zatím čau a užijte si zbytek prázdnin ;)

Komentáře

elis 255VIP(Baví nás hry:))

Určitě sedí 4.Já jí stejně ještě nedostala...Ale kdybych dostala na vysvědčení 2...Tak by to pro mě byla jakoby pětka normálně....Ale naštěstí je to dobrý ještě 2 nebyla i když málem jo.smajl

elis 255To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.