Black Raven

10 FOBIÍ, KTERÉ TRÁPÍ LIDSTVO;-)

¡Ahoj! Tady Damaris a dnes tu máme...divné fobie které nás sužují, aneb lidi jsou cvoci. Tyto fobie mě velmi zaujaly a tak jsem se tu o některé s Vámi musela podělit;-)



ENJOY:



WICCAFOBIE-strach z čarodějnictví a kouzelnictví. Mno...myslím, že tihle lidi asi nebudou moc velkými fanoušky Harryho Pottera...




PARASKEVIDEKATRIAFOBIE-strach z pátku třináctého...jak vystrašíte lidi s touto fobií? ,,Hej kámo, to je dneska ale pěkný čtvrtek a je dvanáctého..."




MELANCOHOFOBIE-strach z prázdnoty, ticha. Zdá se, že touto fobií trpí většina mé třídy, naštěstí ji ale kluci zahnávají návaly na chodbách a křikem. 




CHREMATOFOBIE-strach z peněz. Mám takový pocit, že touto fobií Babiš rozhodně netrpí...a já taky ne:-D




GAMOFOBIE-strach ze sňatku. ,,Hynku, kdy si mě už konečně vezmeš!?" ,,Ne, zlato, to po mne nemůžeš chtít, já mám gamofobii..." Jo, skvělá výmluva, proč mi něco říká,mže to vymyslel chlap?:-D




DROMOFOBIE-strach z ulic. Tímhle se asi nemyslí ta Ulice v televizi...




CIBEROFOBIE-strach z počítačů a jejich používání. No, tak tímhle trpím, pokud se tedy jedná o informatiku ve škole. Školní počítače jsou ZLO! 


Jinak, mám takový pocig, že učitel na informatiku začíná trpět CIBERDAMARISFOBIÍ. (Strach ze mě, když mám pracovat se školním počítačem:-D)




AVIAFOBIE-strach z létání. Jak rychle poznat člověka s touto fobií v davu? Zazpívejte ,,I believe i can fly..." a on omdlí. (V případě, že zpíváte stejně hrozně jako já, se na vás tato rada nevztahuje)




ACHLUOFOBIE-strach z temnoty. Jo, tím bude za chvíli trpět celé lidstvo, jelikož přichází 50 odstínů temnoty (ano, pokračování padesáti odstínů šedi:'O)




FRONEMOFOBIE-strach z myšlení. Co si budeme namlouvat, touto fobií trpí celý svět. By mne zajímalo, jestli lidi s touto fobií musí chodit do školy...








Komentáře

Ema Knihomolová(Píšeme povídky a příběhy)

Celé jsi to vystihla naprosto přesně! Učitelé od nás ze školy trpí Ačkofóbí, neboli strachem z naší třídy. Všichni o nás říkají jak jsme strašní a že máme být jako Béčko. Vefinále k Béčku přijela policie. Takže co je lepší?

Ema KnihomolováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vampierVIP(Star Wars)

Nebo třeba existuje strach z rýmů

Minulý rok ve škole:
učitelka: Takže, vy se naučíte nějakou básničku, pár veršů ještě nikoho nezabilo

vampierTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.