Black Bloggie Soul

ŠKOLA

Nevyužiji naprostou většinu toho, co se učím ve škole. Prostě mi přijde zbytečné umět rozebrat větu nebo báseň a pamatovat si, kdo jaká díla napsal, když nechci učit češtinu. Stejně tak je naprosto zbytečné se učit středoškolskou matematiku. Pokud se člověk nechce zabývat matematikou, k čemu mu jsou ty sračky, co se učíme? Ano, tohle píšu jako někdo, kdo neumí matiku a absolutně jí nerozumí. Když jdu nakoupit, opravdu si cenu za nákup neodmocním, nepřevedu si ji na druhou, třetí či desátou a nehodím si tam ještě x a y, abych si z toho vytvořila ''krásnou'' rovnici. Zrovna tenhle předmět mi kazí život. Na škole, kam chodím, mi přijde zbytečná i ekonomie a předměty s ní spojené. Také mi to k ničemu nebude, protože podnikat opravdu nechci. Tělocvik je taktéž k ničemu. Někdo se možná ohání tím, že děti by měly sportovat... Jasně, někoho, kdo se jen válí doma a přežírá se, opravdu zachrání dvouhodinovka tělocviku týdně. A přijde mi i směšné dát 4 z tělocviku někomu, kdo se snaží. (Aneb, kdo dostává jako jediný samé mínusy a 3 nebo 4 :-). Jsem si vědoma toho, že při cvičení vypadám jako kripl, ale jinak to neumím a aspoň se snažím, i když to stejně k ničemu nevede. Teda vede, ke špatným známkám.).
Takže až budu na dně a nebudu vědět, co se životem, otevřu si sešit matematiky, protože tam je tolik pojebaných písmen, že z nich určitě vyčtu odpověď.
Sama za sebe můžu říct, že jediné hodiny, které mě baví, jsou angličtina a němčina.
Když si vzpomenu, jak jsem tu školu měla v prváku ráda... Fuj. Nenávidím to tam.

Začínám litovat, že jsem nešla na tu kadeřnici, jediné, co je tam pozitivní, jsou spolužáci

Komentáře

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Máš pravdu, že spousta věcí, co se učí ve škole nikdy nepoužijeme. Ale spousta věcí se taky neztratí, i když třeba nejsou nezbytně nutné.
A máš dobré známky tak si to nenech zkazit pár otravnými předměty. nás taky učí věci pro náš obor naprosto zbytečný a zbytečný celkově, to je bohužel to naše školství, ale jak říkáš, jsou tam ty jazyky a ty jsou hodně důležité a tobě fakt jdou. Až doděláš střední, můžeš jít dál kam budeš chtít, třeba na tu jazykovku smajl

PsychoušekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Hned na začátku jsem poznala, že to napsal někdo, kdo nechápe, jak je škola důležitá. Ok, taky nemám moc ráda většinu předmětů, ale přesto se tam těším. Proč? Protože vím, že se potřebujeme vzdělávat, protože bez toho by šla naše budoucnost zpět do pravěku. To zaprvé, zadruhé, bez maturity nenajdeš moc dobrou práci. A za třetí, škola procvičuje paměť, logické myšlení a celkově tě připravuje na budoucnost.

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Bože, tyhle lidi fakt miluju. Střední je dobrovolná, pokud ti to tolik vadí, nechoď tam a spokoj se s prací popeláře smajl
Škola je hlavně proto, abychom se naučili dodržovat jistý řád, i když nám 2x nebude třeba vyhovovat. NIKDY nebudeš dělat jen to, co tě 100% baví a co se ti hodí. Ani na vysoké, ani v práci.
A jen tak mimochodem, matematika je na škole, aby nás naučila logickému myšlení, nikoliv aby sis v obchodě přepočítávala odmocniny smajl

Directionerka26To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.