Operate Now! Heart Sugery
Hra - Operate Now! Heart Sugery
Video se načítá
Monkey Go Happy Christmas
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
Lagoona Blue Hairstyles
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Magazine Styler
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Crash
Hra - Crash
Video se načítá
Air Voltar
Hra - Air Voltar
Video se načítá
Frozen Sisters In Disneyland
Hra - Frozen Sisters In Disneyland
Video se načítá
Goddess Scene Maker
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Apple Season
Hra - Apple Season
Video se načítá
Unfair Mario
Hra - Unfair Mario
Video se načítá
Ball Hunt
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Style Kaya's Phone
Hra - Style Kaya's Phone
Video se načítá
1 on 1 Soccer
Hra - 1 on 1 Soccer
Video se načítá
Disney's Got Talent
Hra - Disney's Got Talent
Video se načítá
ClickPLAY 3
Hra - ClickPLAY 3
Video se načítá
 

BeruBlog

16 TYPŮ HOLEK NA HPD.cz

Hello, tady AmyLou. Dnes tady máme takovou povídačku, na kterou nejste zvyklí. Dnes jsem se pokusila naspat 16 typů holek na hpd.cz Ještě tam jsou na konci takové menšiny. A pokud nepatříte do žádných těchto typů, tak to se omlouvám, ale retardy tady nemám :D A pokud tu bohužel nejste, pardon, ale asi jste nějací podle mě úplně nereálný a bůhví co ještě :D Myslím, že to nebudu okecávat (spíš vím) a let's do this!

KLUCI

Ano, sice to nejsou holky, ale kluky tady taky máme, no ne? Samozřejmě že ano. To byla takzvaná řečnická otázka. Hahaha. Ne, není to menšina, je jich podle mě aspoň 20.


FNAF MANIACI

No tak tyto holky naprosto dobře známe. TEST O FNaF! Mám ráda medvídky kvůli Freddymu. Hhhh. Nenávidím FNaF ani ty maniaky. Mně to přijde jako jenom ztráta času a naprostá blbost. 

OMG HEJTY NA MĚ!


ANIME MANIACI

Tak do této skupiny spadám i já :D Prostě anime maniaci. Co o tom mám říct? Moje oblíbený anime? Třeba? Naruto. Jednoznačně Naruto a samozřejmě Naruto Shippudden.

#KakashiArmy #PakkunArmy #AkamaruArmy #Nakura :D



FANTASY/NADPŘIROZENO MANIACI

Jednorožec! Upír! Víla! Můj princ na bílém koni! Ahhh. Fantazírování. Budu první v gramatice! Krásný to příklad. Žádné urážky. A nadpřirození unicorni co prdí duhu. To je ale krása, co?



REKLAMOVÍ MANIACI

Pls přijďte na můj blog o mně. Pls pojďte do mojí skupiny. Pls nedávejte sem reklamy jo a tady je odkaz na můj kanál. Ach jo. Proč takoví lidé existují? Reklamoví maniaci: Aby jsme vás mohli štvát! No, už jste horší jak ten od Alzy. Možná.



TY, CO NEUMÍ GRAMATIKU

CožE?Já tomu nechápu?To je blbost mýt křečka v umivadle. Krásný a vzorný příklad gramatyky. Ten překlep je tam jen jednou, a schválně. Ale překlik není chyba. Teda pokud to tam není padesátkrát.



LHÁŘKY

NO, a mám Iphone 6 S Plus a koupila jsem si na něm Minecraft PE! A můj táta zná George Clooneyho. No nekecej, fakt? Leda tak ve snu holka. U takových holek nevíte, co je pravda...



NORMÁLNÍ

Kdo to nepřečetl tak Normální. Tyto holky, se dají zařadit pouze sem. Jsou naprosto normální, mají dobrou gramatiku, nejsou žádní maniaci, no prostě perfekto! Já mezi ně nepatřím.. :D :(



HÁDAVÉ ANEB TVRDOHLAVÉ

Né, to není Selena Gomez, to je Emma Watson! No, určitě a já jsem Katy Perry, že? Jo! Jenomže to jako Emma vůbec nevypadá! Ne. To není Emma.  Grrrrrr. Tyto holky vážně nepřesvědčíte.



OBČAS VELMI NECHYTRÉ

Co že? To je Madonna? Aha, já že to je Tom Hanks. Počkat, bubbleology není hamburger? Ahááá.

Doopravdy děkuju, že moc takových holek neznám, jinak bych se zbláznila a zavraždila bych se.




TY, CO TU JSOU JEN KVŮLI BLOGU ANEB/O BLOGGERKY

Omg ten blog je tak strašně super! Jsem tu jenom kvůli blogu! Achjo, že ho můžu mít až od Fanynky. Taková nespravedlnost. Nebo spíš děkuju bože, že to nedává každýmu pprckovi, co jsem přijde.



NEAKTIVNÍ

Počkej počkej. Ona tady nikdy nebyla? Ne, u poslední návštěvy tam má nikdy. Dobrý co? Anebo si s někým dobrým začnete psát, a pak zjistíte, že tu je párkrát za rok O.O =.=



NAMYŠLENÉ

Jsem nejhezčí z celého hpd.cz! Všichni jsou na mě zlý. Určitě závidí moji krásu a povahu. Tss. Mají možnost si se mnou psát, a jsou na mě hnusné! *vzlyk* Jak někdo takový může existovat! :((



NAPROSTÍ KRITICI

Tvůj blog je hroznej. Jestli je tohle tvoje fotka, tak je hnusná, a jestli ne, stejně je hnusná. A jak tohle můžeš říct? Beztak ti není ani 6 a už jsi tak chytrá! No koment. NO CUT PLEASE, NO!



TY, CO POTŘEBUJÍ VŠE DO PODROBNA

Takže v tom článku nikoho nechceš urážet? Aha. A baví tě to blogování? A proč to děláš? Asi tě to baví, co? A co je na tom tak zajímavý? To že to je cool? Nevím, nemám nech mě být. 



ZÁVISLÁCI

Achjo. Žádný nový upozornění.v *Po pěti minutách* Achjo zase nic. *Zítřek* Dny v řadě. Hm hm hm. 55. Jsem dobrá. Nějaký nový komentář v síni slávy? Hhh. Občas mezi ně taky patřím :D



Menšiny

Kouzelná Beruška A Černý Kocour maniaci

Frozen maniaci

Disney maniaci

Wattpad maniaci

Nechápaví

Violeťáci


Komentáře

pištíkVIP(Potterheadi sem!)

FANTASY/NADPŘIROZENO MANIACI

jo jo to je přesný jelikož miluju twilightsmajl ale pak mám ráda i fantasy knihy...
a tenhle článek je suprovej a vtipnej a ježtě jsem se viděla v závisláci jo taky si počítám dny už jsem jich měla 167 a pak jsem odjelasmajlsmajl

fakt supr supr a suprsmajl(no a někdy i v té gramatycesmajl)

pištíkTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.