Fackovaná Ronalda a Messiho
Hra - Fackovaná Ronalda a Messiho
Video se načítá
Magic Change
Hra - Magic Change
Video se načítá
Bláznivý Homer Simpson
Hra - Bláznivý Homer Simpson
Video se načítá
Ariel Love Rivals & Elsa
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
Cute Farm Hospital
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
Pony Care
Hra - Pony Care
Video se načítá
Candy Crush
Hra - Candy Crush
Video se načítá
Doggy Day Care
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
 

Believe in Dreams

Léto - Tipy pro volný čas

HI GIRLS!

V dnešním díle se zaměříme na nejsuprovější věci léta. Jaké jídlo je nejlepší, co vás nejvíce osvěží a jak se zabavit v letadle.

Začínáme.


CESTOVÁNÍ

Od malička mi rodiče říkali, že si nemám v autobuse nebo autě číst. Táta mi ale stejně  vždycky  na delší  cesty kupoval časopisy. Nevím proč, ale vždycky mne to uklidnilo a zabavilo. 

Většinou jsem četla ten tip, kde jsou barevné komixy, soutěže, hry a hlavně je tam nějaký dárek. XD

Jako maličká jsem četla Barbie ( příloha plastových hraček ), pak jsem už z toho vyrostla a četla Witch  ( jak já je milovala! Příloha - fialová peněženka ) no a pak už jsme v mém současném věku,  Top dívky, Bravo ( přílohy  náušnice a prstýnek ).

Časopis je podle mě fakt super - spousta témat, oblečení, psychické poradny, obrázky, lovestory...


Takže  doporučuji  - na cestování Časopis! 

Krom toho si s sebou vezměte powerbanku a sluchátka, písničky  může člověk  poslouchat pořád a stejně se nenudí.  :)

  



OBČERSTVENÍ

V létě nás samozřejmě nejvíce osvěží studené nápoje, zmrzliny a ledové nápoje, ale věřili byste, že třeba v Turecku se na vás rozčílí, když odmítnete horký sladký čaj? Moje babička  říká...V zimě se má jíst zmrzlina a v létě  pít  čaj. Mně samotné to připadá trochu zvláštní, ale to byste koukali jak js zdravá  a otužilá :)


PITÍ: citronová voda. Při výrobě si musíte dát pozor, aby vám kyselá šťáva z citrónů nevystříkla do oka a abyste měli v ledničce dost místa.

Příprava je snadná - natočte studenou vodu a ve speciálním mačkátku ( nebo ručně ) vymačkejte citronky. Džbánu pak dejte do ledničky a až potom budete servírovat,  přidejte plátky citronku, příčně nařezaných :)




SVĚŽÍ ZELENINA- Meloun.

Není nic lepšího než  si přinést  ze sklepa meloun, nakrájej na plátky plátky pak na kostičky,  dát do misky, vzít si vidličku  a jít si sednout k bazénu,  na zahradu, nebo pod slunečník ( samozřejmě pokud něco z toho máte. ..XD)



AKTIVITY

Inline brusle, večerní  procházky,  míčové hry, kreslení, četba, jízda na kole, poslouchání písniček, blogování,  koupání, opalování...


Vím bude to znít  šíleně  Ale já prostě  miluju, když  si dám svůj ,,večerní trenink" . O půl deváté se seberu, seběhnu 11 pater  a jdu se projít k rybníku. Tam si cachtám ruce, dívám se na zapadající sluníčko a jsem šťastná. Vrátím se domů kolem deváté,  výběžku nahoru, dejcham strašně  nahlas pak jdu domů uklidním se a jdu spát.  (Většinou se minuli ráno,  protože večer před mým tréninkem jsem už umyta)


Nebo to samé ale u babičky a s in-line bruslemi. Vyjedu si  na druhou stranu vesnice, jsem bosa na prolejzackach a jedu zpátky. :)


KOUPACÍ PROSTŘEDKY 

Hele, já sama se moc ráda nemažu,  Ale musím uznat že mi ta lepkavá bílá hmota za nespálneý obličej  stojí.  Když se nenamažu, mám spálený obličej  a štípe to. Takže se prosím vás mazejte ipalovacim krémem!


Co k lepší?  Koupací lehátko, nebo kruh do vody?

Už od dětství jsme měli  lehátka,  Ale letos mne trochu více zajímá ten kruh. Strašně se mi líbí vzory, které  už existují - pizza, donut, sladkosti...

Fantazie! 

Myslím ze je dobré obojí- když plavete na hloubku, pro mne k lepší pocit když je tam lehátko - ja se totiž stránce bojím žraloků.  Ja vím, že tam, kam pojedeme nejou, ale stejně. 

Nedokážu  si představit ze bych měla být v kruhu na hloubce- nohy ponorene do vody a ...Fuj! Jinak mám ještě fobii z hadů  a rákosí,  ale to raději...Nebudeme rozebírat.  :*)




Dovolená

Mně se vždycky dělá v autobuse špatně  al se celkem bojím jak to zvládnu tenhle rok...Ten minulý jsem se seznámila s fajn klukem a byla to celkem sranda. Tak snad tam budou nějací  ibtento rok.

Těším se na balení, pojedu v šatech a vezmu si s sebou polštářek.  :) Budu poslouchat písničky,  číst si časopis, opalovat se na pláži,  plavat  a šplouchat se, fotit mořskou hladinu, západ slunce, fotky pak zveřejním na instagramu a Vám dám vědět, jaké zážitky a trapasy mne čekaly tentokrát...XD


Knížky


Mám naplánováno pouze pár, ale vážně mne zaujaly jejich příběhy, obálky a autoři. 

P.C Castová a Kristin Castová - Škola noci ( 9-12. díl)

Lauren Kateová - Padlí andělé ( Muka, Vyykoupení, Vytržení) knížka, která mne zaujala už před rokem - Slza

Estelle Maskame - Víš, že tě miluju? 

Eden Maguire- Phoenix, krásní mrtví

    


A písničky


* Angels off darkness

* Halo

* Espasito

* Just a dream                     

* Imposible

*Unconditionally


No, jsme u konce. Opět nic zvláštního. Chtěla jsem ale něco takového napsat abyste věděly něco o mně a mých plánech na prázdniny.

Slibuji, že v příštím díle by se už měly objevit slibované květinové šaty.

Děkuji za každé plusko. Přeji hezký zbytek týdne.

                                                                                         Bellavilla


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.