My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
 

Be YOU!

Krvavá přeměna-part 10

Byl stále blíž a blíž. Nechápavě jsem na Alana pohlédla a všimla jsem si,že má stále oči upřené na chudáka vyděšeného Colina. 

"Alana,co máš za problém?" vykřikla jsem na něho

" Jsem uprostřed....ehm...stejně jsem se prokecl,jsem uprostřed lovu a když jsem ucítil tvou vůni-jaký,že máš parfém? Nevzpomínám si..."

"To bude tím,že jsem ti to neřekla..." řekla jsem sarkasticky

"Zkrátka zavonělo to až ke mně...kdo je ten mladík vedle tebe?" řekl pobaveně skoro až výsměšně

" Hele Alane,nejsme žádní kamarádi...nechal si mě samotnou,když jsem tě nejvíce potřebovala a teď si jen tak příjdeš za mnou? A zadruhé nic ti není do toho,kdo to je..." všimla jsem si,že se na mě upřeně a vystrašeně dívá Colin-absolutně nechápal,co se děje..

Alan se hlasitě zasmál a byl asi krok od Colina,,přiskla jsem ho za sebe předstoupila " Nech ho být Alane! Jdi dolovit,ano?"  zdá se,že mě slyšel,páč se otočil a šel. 

"Tohle mi laskavě vysvětli!" rozkřikl se Colin

Vzdychla jsem si a vše mu řekla a řádně vysvětlila. Šlo na něm vidět,že je z toho špatný.

"Alan bude každou chvilku tady...znáš to tu? Musíme jít někam dál." řekla jsem s vážným podtónem.

" Jo,ale buď vedle mě,jasný? Nechci být jeho pokrm." podotkl se smutným výrazem,ale já se tomu zasmála.

Otočila jsem se a zahlédla jsem Alana opřeného o strom jako dřív. "Co chceš,Alane?!" rozkřikla jsem se

" Chci být s tebou jako když jsi byla člověk,omlouvám se,že jsem tě nechal samotnou,když jsi mě potřebovala,ale koukám,že vše vzládáš na výbornou. Promiň" řekl posmutněle,ale já mu to nebaštila. 

" Už je pozdě,jsi zrádce..." pověděla jsem a Colin na mě pohlédl. "Jdeme" dodala jsem a chytila chudáka Colina za ruku,protože jinak by se ani nehnul.

Alan se hlasitě zasmál " Ten tvůj nový kluk,je moc roztomilý...drží se tě jako klíště" 

Colin se asi naštval a vrhl se po něm " Coline!" křikla jsem po něm Alan je o mnohem silnější než on a tak ho vzal za krk a hodil o strom. "Alane dost! Nech toho! Moc tě prosím,nech ho být!" 

Alan mě vyslechl a při pádu ho chytil " Coline!" a běžela jsem za ním,tekla mu krev z nosu trochu i z hlavy. Rozpárala jsem si z trička trocha látky a krev mu setřela z obličeje,pak jsem mu tu látku podala,aby si to setřel sám. A já se vrhla k Alanovi " Děkuju" a pak jsem ho objala. Možná,že ho to fakt mrzí,řekla jsem si v duchu. On se,ale z mého objetí strhl a políbil mě. Jeho dech byl chladný,jako u každého upíra,i ten můj byl ledový. Polibek jsem ukončila,ale si mě vzal do objetí a hladil mě po vlasech-to se mi vždy líbilo. Pak jsem,ale pomyslela na Colina.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.