Be YOU!

Pravý muž v očích malé holčičky

Už když se poprvé malá holčička nadechne vzduchu a spatří poprvé svět, měl by u toho být jeden muž. Který jí po zbytek života bude chránit, pečovat o ní, podporovat, narovná jí šatičky, pomůže jí vstát, po pádu na asfalt, protože tančila, pohladí vlásky a pokusí se udělat copánek,kdy jeho žena nemůže, utře slzy, vykouzlí jí pokaždé úsměv na tvářičce...bez ohledu na věk

Ale na tomto světě je MNOHO holčiček, které tohle nemají. Zkrátka toho muže neznají, či prostě znát nechtějí.  ale jaké jsou potom ženy, když už od malá vidí, že tento muž se o ně nezajímá? Má moc práce, má raději mladšího sourozence, nebo zkrátka nikdy neprojevovali zájem tuto dívku poznat?

Tento muž má jméno TÁTA. 

Vždycky ho bude jeho holčička potřebovat..a je hřích, že své poselství OTCE nedodrží.. 

Komentáře

Jájinka04

Fenomena1: Řekla bych, že každý svou mámu miluje,ale jsou věci, které zahojí perfektně a věci, které perfektně vyléčí táta..

Jájinka04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pastelkaVIP

Máš naprostou pravdu. Každé dítě, by mělo mít oba milující rodiče. U dívek má táta zvláštní význam, jako "ochránce" a mužský vzor. Myslím, že absence táty, má ve vývoji dívky (ať už si to přiznává nebo ne) vliv po celý život.
To, co píše Clawdeeen77: "A ... představ si, žije!" není adekvátní argument proti tvé úvaze.Trochu to "kulhá". Ano ...žije, ale to přeci netvrdíš, že nemůže žít! Souhlasím s tebou. Bohužel, všichni, takové štěstí nemají.
Hezký článek. smajl pa pastel

pastelkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Hmm, vyřídím svému otci, že nesplnil své poslání a příšerně zhřešil. Jen musím sebrat dost sil na to, jít na hřbitov.
Tohle je model tradiční rodiny... A to prostě není možné pro všechny. Občas je i lepší otce neznat, pokud byl například alkoholik a jen by ženu s dítětem bil a bral od nich peníze. Ženy, o které se nezajímal otec, nebo prostě otce poblíž neměly? Tyjo, víš ty co? Jsou úplně normální. Moje sestra našeho otce v životě neviděla... A představ si, žije! ...

Já teď vím, že asi budeš psát, jak jsem nepochopila myšlenku v tvém článku. Jenže na světě je spousta ne moc hezkých věcí, které se dějí. A ty mocovlivnit jaksi nemůžeš.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pastelkaVIP

Clawdeen77: Nemyslela jsem, samozřejmě, vývoj fyzický, ale zátěž psychickou. Já, naštěstí, oba rodiče mám, Ale když mi byly 4 roky, zemřel mi předčasně a nečekaně děda. Měla jsem ho moc ráda. Něco jsme si smluvili a slíbili a když jsem na něj večer čekala, nepřišel domů. Ráno jsem se běžela podívat jestli je ve své posteli a dověděla se, že už nikdy nepřijde.Ano, také, žiji, ale ... ten okamžik a bolestný zážitek si ponesu po celý život.Člověk ,se neubrání myšlenkám, "jaké by to bylo, kdyby". A vždy to zabolí. Nedá se to vrátit. Tohle jsem myslela, když jsem psala, že to zanechá následky na celý život. pa pastel

pastelkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.