Mariáš
Hra - Mariáš
Video se načítá
Penguin Diner 2
Hra - Penguin Diner 2
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 341
Hra - Monkey Go Happy Stage 341
Video se načítá
Clawdeen Wolf Real Haircuts
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
 

BAV SE!!! ♠♣♦

Narozeninová párty.různý zoůsob

Chladné počasí není právě jako stvořené pro narozeninové oslavy na zahradě nebo v parku. Tvůj pokoj bude v tomto případě tím nejlepším řešením. Ještě lepší samozřejmě bude, pokud ti rodiče pro tvůj den vyklidí pole a nechají ti celý dům nebo byt. Pokud ne a rodiče budou doma, máš spoustu příležitostí, jak narozeniny pořádně oslavit.


Filmový večírek
Filmovým večírkem rozhodně nikoho nezklameš ani neurazíš. Ani tak ale není dobré tento druh programu tvé oslavy podcenit a dopředu by sis měla zajistit opravdu rozsáhlou filmotéku. Musíš předpokládat, že každá z tvých kamarádek nebude mít právě náladu na romantický film, v záloze je proto dobré mít i nějaký ten pořádný horor – zvlášť pokud bude tvá oslava probíhat až do večerních hodin. Uvidíš, že se nakonec na některém z filmů shodnete a oslava se stane nezapomenutelnou nejen pro tebe, ale i pro tvé kamarády.



Malování na obličej
Facepainting – malování na obličej, je populární a velmi oblíbenou činností, kterou ocení jak holky, tak i kluci v každém věku. I v tomto případě budeš muset věnovat trošku času přípravě. Jako první totiž budeš muset koupit barvy na obličej – nejsou nijak drahé, na internetu si můžeš najít různé vzory zvířat a masek, které se budou tvým hostům určitě líbit. Tato kreativní činnost se hned stane zábavou i pro ty, kdo malování ve škole moc nemusí.


Co rozhodně nesmíš podcenit
Párty, které jsou naplánovány do poslední minuty, většinou nestojí za nic, ale vždycky je dobré mít nějaké to eso v rukávu. V tomto případě tím myslíme alespoň částečný plán, který uskutečníš ve chvíli, kdy se tvý hosté začnou nudit nebo položí nepříliš chvalnou otázku „co budeme dělat?“



Věř, že doma i venku se toho dá dělat opravdu hodně, ale musíš se zamyslet a hlavně dobře zvážit všechny své možnosti. Vždy je přitom dobré, abys nemyslela jen na to, co baví tebe, ale soustředila pozornost i na své hosty. To ostatně platí i v souvislosti s jídlem a pitím. Nemusíš nutně vařit už tři dny před oslavou a nakupovat jako zběsilá. Bohatě si vystačíš s drobnostmi a pochutinami, kterých bude na stole několik. O sladkou tečku nakonec se téměř vždy postará narozeninový dort, takže máš o jednu starost méně. Nezapomeň, že i když se říká, že láska prochází žaludkem, to stejné platí i o zábavě a dobré náladě. Nikdo se nebude dobře bavit, pokud bude mít hlad jako vlk.

AHOJ!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.