『Watashi wa Intie-desu』

Vocaloid | Intie vysvětluje | Intiin Názor

Intie: Pro začátek, názor jsem chtěla aby byl s velkým..

Asi už to nechám bez toho pozdravu..

Nagisa: Vítejte u dalšího článku. Pokud jste přežili ty minulé, gratulujeme.. Dnešním tématem bude Vocaloid. *křičí dozadu na ostatní* Takhle má vypadat úvod!!

Firiel: *vyběhne na imaginární jeviště* Eheh, eheh.. Jak se vlastně skloňuje Vocaloid? Jak mluvit o tom celku? Lidé mluví buď o písničkách, o zpěvácích a nebo o celém celku, o programu..

Co to znamená Vocaloid?

Pro ty co neví - Vocaloid je program určený pro (nejen,  třeba v Watamote použili Miku ke tvoření endingu) amatérské zpěváky, kteří neumí moc dobře zpívat, nebo se jim prostě líbí hlas daného Vocaloida.

Potom ale vychází officiální písničky od skladatelů a celkově společností. Nejznámnější společností je podle mě Crypton. Odtud pochází hlasy Hatsune Miku, Kagamine Rin, Kagamine Len, Meiko, Kaito a Megurine Luka, což je 6 z 8 nejznámějších hlasů. Další jsou Gumi Megpoid a  Gakupo Kamui. Všichni tihle společně "zpívali" Night Series..

Heh.. Také se nazývají Vocaloid 8, nebo All Vocaloids, i přestože jich existuje mnohem víc..


Zleva: Meiko, Kaito, Gumi, Luka, Miku, Rin, Len, Gakupo

Seznam všech officiálních vocaloidů: zde

Říkám officiálních, protože existují ještě Utauloidi, což jsou neofficiální hlasy vytvořené fanoušky.. Nejznámější Utau (podle mě): Kasane Teto, Akita Neru a Yowane Haku. Neplést si Utau s Utaite! Utaite jsou lidé, kteří zpívají bez voicebanek vocaloid písničky. (Voicebanky upravují hlas..) Mezi mé oblíbené patří JubyPhonic a Neko96..

Shrnutí: Nikdo nechápe nic. To je jedno..

Část 2 - Intiin Nezajímavý Názor

Moji nejoblíbenější Vocaloidi: Kagamine Len

                                               IA (Podle mě její jméno vzniklo obrácením slova "AI" (láska)

                                               Gumi Megpoid

Ano, vím, že jsou to jedni z těch nejznámějších, ale nemám důvod k přetvářce. Mají prostě úžasné hlasy. Hlavně Len, vždycky dostávám záchvat fangirlismu.

Moje nejoblíbenější písničky: Wave (Lily)

Electric Angel (Rin+Len Kagamine)

Tokyo Teddy Bear (Rin Kagamine)

Dále Childish War (Kagamine Len+Rin), True Love Restraint (Kagamine Len), Paradichlorobenzene + Antichlorobenzene (Kagamine Len/Kagamine Rin) (Já to napsala bez nápovědy!!), Love is War (Kagamine Len Cover), Trick or Track (Kagamine Len+Rin), Luvoratory (Gumi Megpoid+Kagamine Rin), Satisfaction (Kagamine Len Cover), Spinal Fluid Explosion Girl (Hatsune Miku+Megurine Luka), a mnoho dalších.. Vlastně celkově písničky od skladatele Neru.. Ten napsal The Lost One's Weeping, Tokyo Teddy Bear, World Dominance - How to, Abstract Nonsence a mnoho dalších. Jeho 'signature' jsou létající židle. Skládá písničky o depresi, sebevraždě, tísni.. můžete to napsat jak chcete, ale všechno to vyjadřuje jen jeden pocit.

Hehe, doufám, že vám to alespoň trochu pomohlo pochopit Vocaloidy. Jaká je vaše nejoblíbenější písnička? Pište do komentářů.

Eheh, sayonara. Konečně to mám za sebou. 

Komentáře

IntieCakeVIP(ANIME!)

Celestia: Každá moje oblíbená písnička má něco do sebe - smutek, depresi, zmatek, chytlavost, fangirlismus, atd.. U Senbonzakury mi to jaksi chybělo..

IntieCakeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.