♥Všechno možné♥

Až do svítání(1)

Ahoj připravila jsem si pro Vás svůj první díl hororovky. Užijte si jí :)


Parta byla ve strašidelném domě,za účelem vystrašit svou kamarádku.,,Ó můj bože. Nemůžu uvěřit, že jsi vlastně dělal to.." ,,Shh shh!" okřikla Jess Emily." Kluci nemyslíte si, že je trochu krutý?,,zeptala se Sam.,,Ale no tak, ona si to zaslouží!"řekla Jess.,,Není to její vina,je moc zamilovaná
do Mika".,,Hanna se zabývá výrobou pohyby na něm" odpověděla suše Jess.,,Jen proto, že je to třída Prez neznamená, že patří všem. Mike je můj člověk" odpověděla Emily.,,Hey Em. Já nejsem ničí člověk" odpověděl Mike.,,Hey Hanno?" hledala zmateně Sam svou kamarádku.,,Miku?"zeptala se zmateně Hanna,která právě vešla do domu. Beth mezitím byla v kuchyni strašidelného domu. Na stole ležel záhadný papír. Zvedla ho. Na papírku bylo napsáno:

Hanno,vypadáš tak mile. Přijď na pátrání v 2:00.
Mike ♥


,,Oh můj bože!" vykřikla Beth.,,Mé sestře se líbí?" Beth položila papírek a koukala se dál po místnosti. Hanna si mezitím povídala na druhé části domu s Mikem.,,Sundej si triko"snažil se Mike napálit Hannu. Pod postelí se ozval smích a Hanně hned došlo,že si z ní chtěli udělat srandu. Hanna naštvaně odešla z pokoje. Sam jí následovala. Ona jedniná jí nechtěla napálit.,,HANNO!"

Beth viděla Hannu jak utíkala z domu. Měla Vzbudit Joshe,který ležel opilý na zemi a nebo sama se za ní vydat? Rozhodla se,že vzbudí Joshe.,,Sakra" zanadávala Beth a utíkala za Hannou sama. Venku byla celá parta. Hanna se ztratila. venku sněžilo a Hanna nikde.,,Kde je moje sestra!? Kam utekla moje sestra?!"ptala se Beth. ,,To byl jen vtip Han!"zařvala Emily.,,Co se stalo?"zeptala se Beth.,,Jen jsme si z ní udělali srandu"odpověděl Mike.,,Vy jste blbí!"zařvala Beth a vyrazila hledat Hannu.,,Já jsem Vám říkala,že je to blbí nápad"řekla Sam. Beth utíkala a utíkala lesem aby našla svou sestru. Beth následovala stopy ve sněhu.,,Halo! Halooooooooooooooooo?!"

Vedle Beth se ozvalo cosi zvláštního. Rozhodla se to následovat s domněnkou,že tam bude Hanna. Beth měla pravdu. Na sněhu skutečně seděla zmrzlá Hanna.,, Musí Ti být zima. Tady,můj kabát" řekla Beth. Za sestrami se v tu ránu ozval děsivý zvuk. Byl to další vtip,nebo ne...


Pokračování příště..

Čím víc dáte + bude druhý díl

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.