♥Všechno možné♥

Až do svítání (2)

První díl zde: http://www.hryprodivky.cz/blog/avsechno-moznea/az-do-svitani1

Dívky se otočily. Za nimi nic nebylo. Ptaly se samy sebe. Kdo nebo co to bylo? Sestry okamžitě začaly utíkat,co jim síly stačily.,,O bože" řekla s brekem Hanna. Honil je někdo nebo něco neznámého a obě dívky měly velký strach. Nevšimly si však,že vběhly na slepý most.,, Ne!" zařvala Beth.,, Ne sakra ne!" přidala se Hanna.,,Jdi pryč!"zařvala Beth. Pod sestrami se podlomil most a obě s řevem padaly dolů. Naštěstí se zachytily za klacek,který trčel ze svahu. Nad nimy stálo cosi co prskalo oheň. Nad nimy se zhýbl muž. Beth si měla vybrat Pomoct Hanně nebo utéct? Beth pustila Hannu a spadla ze srázu. Beth se natáhla,klacek se podlomil a spadla dolů za Hannou. Obě sestry umřely za velkých bolestí zbůsobených pádem.

,,,,Dnes uběhl 1rok od traédie v Mount Washingtonu...Šerif , který měl na starosti vyšetřování ztráty Hanny a Beth Washington dvojčata , která jsou stále nezvěstná. Rodiče o ně mají velký strach.

,,Zvu Vás na naší chatu v Mount Washingtonu na opětovný sraz. Je to pro mě velmi důležité. Vím,že Beth a Hanna jsou stále naživu a věřím v to. Určitě by to znamenalo hodně i pro mé sestry Hannu a Beth. Všichni na ně myslíme. Ok přijďte a užijem si spolu!" dořekl Josh a vypnul kameru.

,,Halo? Je tu někdo?" zeptala se Sam když dorazila do sídla kde byla sešlost. Na bráně byl papírek. Na něm stálo: "Přelez bránu". Sam přelezla bránu.,,Chrisy?! Jsi tu?" zavolala Sam. Na lavičce před chatou ležel batoh,ve kterém zvonil telefon. Má ho Sam zvednout nebo zavřít batoh. Sam zvedla telefon a řekla:,, Kdo mu to volá?". Za Sam se objevil Chris a zeptal se:,,Co děláš?" ,,Vyděsil si mě!" řekla Sam.,, Co si dělala?" zeptal se Chris.,, On zvonil." ,, Tak dobře dej mi ho." ,,Pojď za mnou" řekl Chris.

Chris Sam dovedl na střelnici za chalupou.,, Chceš to zkusit?"zeptal se Chris.,,Ne dobrý" odpověděla Sam.Když Chris sestřelil všechny terče,šli zpět do chaty.

Sam s Chrisem byli v chatě a mezitím než dorazil Josh tak si prohlíželi co se změnilo...


Ok pro dnešek už končím. Další díl opět nevím kdy vyjde. Čím víc + dáte tím dřív bude! :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.