♥pejskové♥

SOUTĚŽ! Ano, už zase, mám totiž nápad! xD

ČAHOJ! Ano, čtete správně. Čahoj. To už tady pfffff...celkem dlouho nebylo. Teď jsem se hodně věnovala příběhu...xD Ale je to zase tady! Jaaaaj! :D Je to proto, že jsem vymyslela soutěž a taky se mi nechtělo psát příběh! :D Takže teď k soutěži, kterou jsem pojmenovala jako "4 živly":

"Pravidla":

Půjde vlastně, jak je asi jasný z názvu, o čtyři živly. Oheň, Voda, Země, a Vzduch. Vyberete si jeden živel (jakýkoliv, můžete svůj podle horoskopu nebo i svůj oblíbený, je to jedno...) a v téhle hře uděláte ho podle vašich představ. Může to být kluk i holka, může vypadat jakkoliv! Může a nemusí mít křídla. Ale hlavně, aby to vypadalo jako ten živel! :)

POTOM až budete mít svojí postavičku hotovou, kliknete na malý foťák v oranžovém rámečku. Objeví se vám tabulka, napíšete název např. oheň a uložit. To snad všichni umí. Potom ho dáte na imagehosting, pravé tlačítko, otevřít na nové kartě, okopírujete URL a vložíte do komentářů. Váš komentář by měl vypadat přibližně takhle nějak:
papipou  (chamíčci a jiná zvířátka)


Oheň

http://www.imagehosting.cz/images/ohenmn.png


(můj výtvor =3 pokud to chcete vidět a nevíte jak, označte to, klikněte pravým tlačítkem, kopírovat, nová karta, vyhledávání, ctrl+v. xD)

Potom vyberu čtyři, buďto od každého živlu jeden, nebo prostě, pokud by např. nebyl žádný oheŇ a voda, vyberu 2 vzduchy a 2 země. ;)

Takže pište do komentářů a posílejte obrázky. Mám tady teď pro vás ještě něco:
Přemýšlela jsem nad změnou pozdravu. Nejsem si ale jistá. Vymyslela jsem jeden- Hai, což je japonsky Čau. Ale nejsem si jistá, takže hlasujte tady: http://www.strawpoll.me/1256228 Díky. :)

Tak a to je vše. Prosím přihlaste se do soutěže a hlavně hlasujte, jaký pozdrav je lepší! :) ČAHOJ! papipou

Hai!

Komentáře

CoolEvčaVIP(Bradavice)

CoolEvča: napište mi jestli se to podobá vodě nebo vzduch má to být vzduch protože to nikdo neudělal tak jsem udělala vzduch ale možná to připomíná vodu napište jestli se to podobá vodě doufám že ne protože to má být vzduch\§§§

CoolEvčaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AkalikVIP(Girl´s Dream)

papipou:
Maki nezapomenout.
Maki když udělat to, co ty chtít, počítač se přehřát a chcípnout.
Maki nemoct splnit úkol.
Maki nemoc hrát hry. A toto být hra.
Maki prostě nemoct a Maki se omlouvat.

AkalikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.