♥pejskové♥

Rozhovor s Maki....Akalik....

ČAHOJ! V soutěži Maki (Toto) vyhrála první místo, tedy rozhovor. Takže je tu rozhovor s Maki! xD


1. Kdybys mohla létat, kam bys letěla?

Do postele. Jen si to představte. Jste unavení, vyčerpaní, máte za sebou těžký den. Vzum - a jste v posteli. To by bylo hustý o-o.
2. Chytila jsi zlatou rybu, která už má otázky vyčerpaný. Co s ní uděláš?

 Jakože tu z pohádky, která plní 3 přání? A mé, úžasné Makině, nic nesplní ( já to takhle prostě musela napsat xD ). A kde jí chytím? Ve Vltavě?! Dit to bude polo-chcíplá. Rychle zpátky do řeky ( pokud to bude přírodní, čistá řeka ). Ale ještě předtím - selfie! Přece jen, z rybkou z pohádky... je to celebrita. A pak jí pustím, samozřejmě.
3. Dobře. Tak jsi chytila ještě jednu rybu, a ta má jen jedno přání. Co si budeš přát?

Dicky jsem chtěla umět hýbat předměty. Ano, vím, vymstilo by se mi to. Ale tak. Why not. Ale asi jí spíš o nic nepožádám. Chudák rybka. Všichni se za ní honí xD
4. Co tě nejvíc baví na hpd, KDYŽ VYNECHÁM BLOG?

Hpd parlament, aneb, když se v síni slávy něco děje ( hlavně s popcornem ), ale klidně to může být i ve skupině xD. Tohle jsou prostě chvilky, na které se nezapomíná.
5. Kdo je tvoje taková nejlepší kámoška na Hpd?

 Jednu říct nemůžu. Je jich hodně. Josa, ela, Míša... jednoduše se podívejte do mých přátelích. A tam si nedám jen tak někoho. Ale je pravda, že nesmím zapomenout na jednoho člověka. Nebo snad, Paps, kámoško na prvních příčkách, máš jiný názor :D?
6. Jaké je tvoje nejoblíbenější mýtické zvíře?

Nééé, jednorožec to není xD. Ale mám velké zalíbení v gryfech. Majestátní, šlechetní... a když ti jednu vrazí, je po tobě. Opravdu úžasné mytické stvoření. A jak trhá to maso. A jak ho rozpárá zaživa. Milášek for ever ♥.
7. Jak závislá jsi na Hpd-spíš blogu? 

( Rozhlédne se ). Hoooodně závislá. Když byl hpd výpadek, málem jsem dostala infarkt ( v jakém stavu jsem byla raději ani říkat nebudu ). Jsme prostě závislačka xD
8. Jak jsi narazila na hpd?

Přes testy. Jako docela velká část lidí, magických bytostí, studentů bradavic, jednorožců, knihomolů, psychopatů, anime milovníků atd. A nelituji toho
9. Tvůj nejoblíbenější Pusheen obrázek/gif???

Ten s pusheenem, který válí těsto ( jedná se o gif ). A obrázek... spíš obrázky. Pusheen v overwatchy. Vypadá to víc jak krásně. Hlavně mercy :http://imgur.com/5DyeA8
10. Podle tebe nejretardovanější video na youtube?

Ani nevím. Ani jsou všechna retardovaná. Ale chlápek, který se směje "jako veverka", to není špatné, ne? Jméno: Squirrel's laughter.


Super to je vše. Otázky byly (samozřejmě) retardované. Ale to se dalo očekávat. I odpovědi. xD
Doufám že se vám to líbilo a ČAHOJ! papipou a Maki :3

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.