♥pejskové♥

Růžová květinka-první díl-kočička s mašlí

Tak na začátek-budu sem dávat songy, který si můžete (ale nemusíte) pouštět u čtení článku. :D Vybírám z mých oblíbených. A hlavně tak, aby se to aspoň trochu hodilo k ději toho dílu. :) Dnešní a první písničky:






Bylo deset hodin, Chloe seděla ve třídě výtvarně výchovy, vzadu vedle Miky a na papír před sebou čmárala pastelkami něco, co bylo podobné stromu. Byla tam hnědá, svislá čára, od které vedly další čáry a okolo byly zelené tečky. Nudila se a učitelka právě odešla ze třídy, takže tam byli jenom ona a její spolužáci. Dodělala na papíře ještě pár zelených teček a položila papír na okno. Potom položila hlavu na lavici a zavřela oči. Asi za minutu usnula. Zdál se jí divný sen. Viděla nějakou kočičku s červenou mašličkou. Rychle odcházela z jejich města do údolí. Šla po louce a na chvilku se zastavila. Zvědavě koukala do vysoké trávy. Chloe neviděla, co tam má. Pořád koukala a nakláněla hlavičku, až jí potom sklonila a utrhla maličkou růžovou květinku. Potom se rozhlédla a utíkala dál k lesíku.

U lesa se rozhlédla a běžela do něj. Doběhla doprostřed lesa a zastavila se. Opodál viděla nějakého člověka. Přiběhla k němu. Byla to Chloe. Kočička se na ní podívala a podala jí kytičku. Chloe si jí vzala a pohladila kočičku po hřbetě. Potom se otočila a šla pryč. Kočička jí následovala až na kraj lesa. Tam byl velký pařez na který si Chloe sedla. Kočička na něj vyskočila taky a Chloe se s ní začala mazlit. Když najednou se zarazila. Uslyšela slabý hlas, jak říká: Chloe, Chloe! Chloe ten hlas pořád zesiloval. Až se Chloe vzbudila. "Chloe! Chloe!! Chloe!!!" říkala Miky. "Vzbuď se! Chloe!" Chloe zvedla hlavu. "Co? Ups, já usnula. Jak dlouho jsem spala?" zeptala se. Miky se zasmála: "Už je přestávka! Snažili jsme se tě vzbudit, ale nešlo to!" 

Odpoledne šla ze školy s Miky a Simonem. Robert se někde zdržel. Povídali si a Chloe uslyšela dupání za nimi. Ohlédla se. Robert běžel za nimi s růží. Zaklepala Simonovi na rameno a ukázala na něj. Zašeptala: "Teď jí určitě zničí, jak ho znám!" hned, co to dopověděla, růže mu vypadla z ruky a on na ní šlápl. Chloe se zasmála. "Je to ňouma!" řekl mrzutě Simon "Ale notak! On za to nemůže! Snaží se!" řekla Chloe. Robby (jak mu říká Miky) doběhl k nim: " Ahoj.. promiňte, ale zdržel jsem se.." řekl a usmál se. Potom popošel k Miky, která šla před Chloe a Simonem. Rozhlížel se: "Hele!" ukázal na nějakou kočičku "Ta je roztomilá! A má červenou mašličku!" zastavil se on i všichni ostatní. Robert má slabost pro roztomilé, a hlavně šedé věci. Chloe se zarazila, nehýbala se a jen vylekaně koukala na to koťe. "Zlato, je všechno v pořádku?" starostlivě se zeptal Simon. "T-to je ta kočička, ta..." vykoktala "..ta..z" začala křičet "Ta z mého snu!" byla vyděšená. Chytla Simona za ruku. Simon nevěděl co dělat "D-děje se něco?" vykoktal "Ta kočička. O té se mi zdálo." rozhlédla se. Zatímco kluci byli vyděšení z Chloe, Miky seděla na zemi u parku a co dělá Chloe, to jí bylo jedno. "Jé, to je hezká kytička!" Chloe se podívala na tu kytičku, a začala ječet ještě víc: "No to né! Co to-to?" vykoktala z posledních sil "Copak co se děje? Co-co?" vykoktal ze sebe Robert. "Ta kytka! TA KYTKA! Tu utrhla ta kočička. Tu mi donesla. To je..cože? Co se to děje? Co to...???"


Miky se ohlédla a konečně si všimla, co se děje. "Copak?" Simon se na ní podíval s pozvednutým obočím: "To jako vážně? Seš jako ten tvuj "Robby" mi příde. Stejnej ňouma!" //Gramatika lvl. Simon xD nebo lvl. paps? ta je totiž extrémní xD// Miky se urazila, ale spíš takové její smíchání pocitů, protože jí to docela ublížilo, takže jí stekla slzička po tváři (citlivka...) ale zárověn se naštvala, a udělala na něj svůj hnusný naštvaný pohled. "No dovol? Já nejsem žádnej ňouma ty...!!! A Robby taky ne!" přijde k Robertovi a chytne ho za ruku. Robert v tu chvíli zmrzne a je jak socha. Není naštvaný, že řekl "jako ten tvuj Robby", protože je zvyklý, že ho uráží. "No tak, nehádejte se a radši řešte něco důležitějšího!" ozve se Chloe, která se opřela o Simona. "Jo. Co se teda stalo?" zeptala se Miky. Simon protočil očima: "Huh. Robert viděl kočku, a Chloe tu samou kočku i s mašlí viděla ve snu. Potom se vyděsila ještě víc, když ty si našla tu kytku, kterou tam viděla taky. TAKŽE za to můžet..." "SIMONE!" zakřičela Chloe a vlepila mu facku. //xD// "Sakra, proč je tak urážíš?" křičí na něj "Jsou to naši kamarádi! Mě to docela štve už, jak věčně chudáka Roberta nazýváš ňoumou, když se snaží. Nazýváš ho tak proto, že se snaží při.." to však nestihla říct, protože jí rychlostí blesku zacpal pusu Robert, protože se hrozně styděl za to, že vždycky růži zničí. "Ups, promiň Roberte..." omluvila se Chloe a postavila se na vlastní nohy. Simon přemýšlel: "Jo, asi to trochu přeháním..promiň Roberte, Miky. " podíval se na ty dva a usmál se "Opravdu se omlouvám. Byl jsem nemožnej. Fakt moc se omlouvám." "V pořádku." usmál se Robert. "Ale teď jdeme řešit Chloe a tu kočičku s mašlí." navrhla Miky. Mezitím, co se Simon omlouval, Chloe zmizela. Ohlíželi se, až jí uviděli u kočičky, jak se s ní mazlí. "Je tak roztomilá!" zavolala ne ně Chloe. "pojďte si jí taky pohladit!" přiběhli k ní a všichni si kočičku hladili. Chloe už byla v pořádku z toho šoku. Po chvilce, co si kočičku hladili, kočička najednou odešla. Odešla k růžové kytce a lehla si k ní. Robert přišel k ní. Vypadá, jako by jí strážila...pomyslel si. Tak se rozhodl zkusit jí jakoby "utrhnout". Jen se květiny dotknul, kočička zasyčela a vrhla se po jeho ruce drápkem. "Au!" zakřičel. Miky k němu přiběhla ´: "V pořádku?" koukla se na jeho ruku. Z dlaně mu začala téct krev "Chudáčku! Pojď, bydlím přeci blízko, tak si to u nás umyješ" řekla a podala mu ruku. Vstal a řekl: "To je v pořádku, ani to nebolí..." Miky se zasmála: "Ale bolí. nelži a pojď už!" táhla ho k sobě domů. Robert se trochu styděl, ale rozhodl se, že udělá Miky trochu "radost". "Ta kočka Robbyho škrábla a teče mu krev." volala Miky na Chloe a Simona. "Jdu teď k nám, aby si tu ránu umyl. Tak ahoj, zítra!" usmála se a zamávala. "Ahoj!" vykřikli oba dva najednou.


//Doufám, že se vám to líbilo. Napište komentář, jestli mám pokračovat...ČAHOJ! papipou//

Komentáře

papipouVIP(Creepypasty)

Mimochodem
-ano..možná jste si všimli, že je někde přítomný čas. Já teď hodě hraju v RPG ve skupině Svět fantazie^^, takže mi z toho trochu hrabe..xD A nechce se mi to opravovat...smajl

papipouTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.