♥pejskové♥

Psí příběh-1.díl

ČAHOJ!Tak mně napadl takový příběh-(Začátek tě napadl už před měsícem,ale zbytek jsi vymyslela až teď,že jo???:D)-Jo....nemohla jsem prostě přijít na ten zbytek...


Ahoj!Jmenuji se Lucy. Je mi třináct let. Mám mladšího bratra Tobbyho. Máme doma kočku Kiki. Miluju pejsky. Moc bych si přála štěně. Ale nevím,jestli se mi to někdy vyplní....


(vím,není to ta nejhezčí fotka...a že vypadám tak na jedenáct???)


Budu mít čtrnácté narozeniny. Moc si přeji štěně. Ale..to už jsem vlastně říkala...

Na den mých narozenin,pátého srpna,jsem šla ráno na návštěvu k mojí nejlepší kamarádce Susan. Má pejska,jmenuje se Ben a je to Bernandýn. Je to moc krásný pes. Když byly dvě hodiny,zavolala moje mamka,že máme jít k nám. Přišly jsme k mému domu. Slyšela jsem moc potichu mojí oblíbenou písničku.

Přišla jsem na zahradu a co nevidím-byly tam moje nejlepší kamarádky,všude výzdoba,hrála tam hudba,balónky(miluju balónky!!!!:D),dárky,prostě VŠECHNO,co je na pořádné párty!!!

Všichni,i s Susan,vykřikli:,,Všechno nejlepší,Lucy!!!!"byla jsem nejvíc překvapená ve svém životě:,,Wendy,Dorothy,Briggite,Adele...."vyjmenovala jsem všechny,co tam byli,,Co,co tady...co,co se to děje?!?!?"vykoktala jsem a začala jsem se pochechtávat.,,Copak nevíš??? Vždyť máš dneska narozky,tak jsme tady na oslavě!!!"zasmála se sestřenka Catherine.,,Já vím..."řekla jsem a přišla jsem blíž. Ale najednou jsem se zasekla a zakoukala na jedno jediné místo. Zjistila jsem totiž,že je tam kluk,který se mi líbí už od třetí třídy-Dennis. Je moc hezký,ale má oči jenom pro Emily,jeho přítelkyni. Zrovna si tam s Emily povídal.

Zavolala na mně mamka:,,Lucy,pojď si rozbalit dárky!"tak jsem se vzpamatovala a běžela jsem k mamce. Podala mi první dárek a řekla:,,Ten je od Susan."rozbalila jsem to a od Susan jsem dostala 3D puzzle Eiffelovku. Poděkovala jsem a rozbalovala jsem další dárky. Až najednou mamka řekla:,,A tenhle je od Dennise."Rozbalila jsem ho a...dostala jsem od něj stříbrné náušnice. Řekl:,,Ty jsou z pravého stříbra"

Emily se na mně podívala hrozně ošklivým obličejem.

Ale mamka řekla:,,A teď ten nejlepší dárek. Zavři oči."zavřela jsem oči. Mamka někam odešla a za chvíli přišla ke mně a...něco mi olízalo dlaň. Otevřela jsem oči. Přede mnou stála mamka a v rukou držela-malé štěně. Začala jsem poskakovat radostí. Myslela jsem že se zblázním. Vzala jsem malé štěňátko do rukou. Byl to kavalír king Charles španěl.,,Je to holka a jsou jí necelé čtyři měsíce."řekla mi mamka:,,Teď jen,abys jí pojmenovala!",,No..já nevím. Co jak se chceš jmenovat,mrňousku??? Tak,co třeba Carrie??"všichni jsme se schodli,že to je hezké jméno. Carrie.


Pak jsem ještě od mamky a ostatních dostala dárky,jako vodítko a obojek,pelíšek..a tak dále.

Potom jsem si sedla s Carrie na klíně a povídala jsem si se Susan. Najednou jsme slyšely křik. Ohlédla jsem se a viděla jsem,že Emily se hádá s Dennisem. Najednou se Emily rozbrečela,vzala kabelku,přišla ke mně a řekla:,,Promiň Lucy,už musím jít..."a odešla domů. Za chvíli ke mně přišel Dennis a řekl,že se mnou chce mluvit o samotě. Šli jsme tedy za dům. Jediné co udělal bylo to.že mně políbil a odběhl zase pryč. 


To byly ty nejlepší narozeniny v mém životě.

                                                                                               Pokračování příště....

To je dnes všechno. Doufám že se vám to líbilo a ČAHOJ!papipou a Lucy:)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.