♥pejskové♥

Psí příběh-3.díl

ČAHOJ!Tohle je...eh...proč to vůbec mám psát??? Vždyť to stejně všichni víte-máte to v názvu!!!!!:D...No,je to další díl psího příběhu. Jdeme na to!!!:D:

Ahoj,to jsem zase já,Lucy....:)Tentokrát to bude trošičku smutnější....takže,vezměte si k tomu popcorn a pár kapesníčků....:D Takže..

Byly to asi dva měsíce potom,co jsem dostala Carrie. Byla jsem u nás na zahradě s Dennisem a povídali jsme si. Carrie běhala okolo a chtěla házet míček,ale já sem jí vyháněla,protože jsem nechtěla si s ní hrát,zrovna teď....Dennis navrhl:,,Co kdyby jsme s ní šli na procházku??"tak jsme šli na procházku. Byly jsme u louky a řekli jsme si,že Carrie pustíme,aby se trochu proběhla. Běhala po louce a skákala. Ale najednou jsem na ní nekoukala,protože jsem objímala Dennise,a Carrie byla pryč! Volala jsem na ní a běhala jsem po louce,ale nikde nebyla. Přiběhla jsem k Deennisovi a začaly se mi spouštět slzy. Přitiskla jsem se k Dennisovi a říkala jsem:,,Carrie se ztratila. Carrie....je pryč!"

T

Dennis mě uklidňoval,říkal mi:,,To bude dobrý,najdeme jí......Lucinko...."já jsem ale pořád brečela...


To bude zatím vše,doufám že se vám to líbiloi´...bla,bla,bla....a jako BONUS tady máte obrázek Dennise(já blázen jsem si totiž uvědomila,že nevíte jak vypadá,no,já to taky vlastně nevím,ale to je jedno....:D)

A taky Susan...

Tak to je všechno. Doufám že se vám to líbilo a ČAHOJ!papipou


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.