♥pejskové♥

Psí příběh-4.díl

ČAHOJ! Další díl...vy víte čeho...tak jo, doufám, že si na ten příběh pamatujete, jestli ne, klikněte zde!, to je první díl. Už jsem ho dloooouho nepsala a rozhodla jsem se, že napíšu další díl Psího příběhu!

Ahoj, to jsem já, Lucy, konečně se papipou rozhodla, že udělá další díl mého příběhu. Tleskám *tlesk* *tlesk*

(di vod tý klávesnicé!!! Víš jak sme se domluvily, ty b'deš dikt(o)vat, já psát!!!!---výslovnost lvl. papipou...:D)

OK

Minule jste vidě...sly...četli:

Běhala po louce a skákala. Ale najednou jsem na ní nekoukala,protože jsem objímala Dennise,a Carrie byla pryč! Volala jsem na ní a běhala jsem po louce,ale nikde nebyla. Přiběhla jsem k Deennisovi a začaly se mi spouštět slzy. Přitiskla jsem se k Dennisovi a říkala jsem:,,Carrie se ztratila. Carrie....je pryč!"


Hledala jsem jí ještě asi půl hodiny. Taky se mi rozpustil culík. Pak jsem se podívala do lesa a viděla jsem, jak se tam něco stříbrně zablýsklo. Řekla jsem:,, Dennisi, to vypadá jako její obojek! Pojď!" a rozběhla jsem se do lesa. Dennis za mnou běžel taky, ale nestíhal mě, běžela jsem moc rychle (to se jen tak nestává...:D). Přiběhla jsem tam:,, Je to on! Je to její obojek! Zaběhla do lesa!" Začala jsem běhat po lese. Dennis teprve doběhl k místu, kde ležel obojek a už na to kašlal a zůstal na místě. Byla jsem zadýchaná, taky jsem takhle musela uběhnout aspoň půl kilometru. Když jsem proběhla půl lesa, přiběhla jsem asi 2 metry od Dennise a klekla jsem si na kolena. Byla jsem totálně vyčerpaná a kašlala jsem. Dennis ke mně přiběhl:,, Jsi v pořádku?" ,,Jsem, ale jsem jenom hrozně zadýchaná! Eh...jinak jsem v pořádku!"


POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ

Já doufám, že se vám tenhle článek líbil a ČAHOJ!papipou a Lucy

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.