Anýk

Pro ,,PÁŤÁKY¨

Ahoj asi hodně ,,PÁŤÁK٨ přemýšlí jestli má nebo nemá jít na ,,Gympl¨ já na něj dělala zkoušky a dostala jsem se a teď nevím jestli tam mám jít bojím se že si tam nenajdu kamarády , ale všichni mi říkají že tam nemám vybírat podle kamarádů , ale je tady jiskřička naděje , protože jedna holka ze třídy je pátá pod čarou a tak má naději velkou naději a říkala , že by tam se mnou šla (JUCHŮ).To je pro všechny co nevědí jestli mají jít na ,,Gympl¨ aby se nebáli , že jsou jediný tak moc nerozhodný. Do komentářů můžete napsat svoje zkušenosti.Ahoj

PS:za pravopisný chyby se omlouvám. :-)

Komentáře

lindagott(milujeme geocaching)

Určitě bych tam šla. Na gymplu se naučíš nejen víc věcí,ale taky tam je více příležitostí na výměnné pobyty různé exkurze a tak (aspoň u nás). A taky tě neučí se učit. Co se týče kamarádu bych se vůbec nebála, určitě tam bude více lidí co jdou třeba jediní ze své školy. Například já jsem si na gymplu našla svojí nejlepší kamarádku jenom díky tomu, že jsme si obě nechávali některé učebnice ve skřínce, no a než jsme si to všechno přendali, tak jsme v šatně zůstali jenom my dvě a začali jsme spolu chodit na oběd a teď jsme nejlepší kamarádky.

lindagottTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Luna632

Ja by som na gympl chcela ísť. Ja ale mám málo kamarátov na tejto škole tak mi to prináša nádej že tam budú ľudia čo ma viac pochopia.

Luna632To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Pokud ses rozhodla, rozhodně jdi! I já tam měla kamarády, a šla jsem. Se starými kámoši se můžeš vídat i tak. A kamarády si najdeš stopro. I ta nejneoblíbenější holka u nás (kterou nemá rád vážně nikdo) si našla pár kamarádů a zázemí. K tomu že tam budeš sama; většina mých bývalých spolužáků nedokázala jméno mého gymplu ani vyslovit, nikdo o jeho existenci nevěděl. Na gympl rozhodně jdi, velká pozitivní změna!

RiveTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.