Anonym's blogs

Nech mě být - 1. kapitola

Selena kráčela po schodech. Vedli ji v poutech zpět do její věznice. Stačil by jeden pohyb, a policistu by odrovnala na zem. Ale nebude pokoušet své štěstí. Poručík za ní zamknul a odešel. Podívala se na stůl, kde ležel její zubní kartáček. Tohle je plán na útěk. Jenže bude potřebovat oheň, a ten jen tak nezíská kvůli jejím krásným očím. ,,Jestli nevymyslím, jak se odsud dostat, tak těch zbývajících 5 let tady nevydržím" přemýšlela šeptem. Zavřela oči a usnula.

Selena je ve vězení kvůli obvinění, že shodila ze skály její nejlepší kamarádku Lindsey. Ve skutečnosti to ale bylo jinak: Je to 2 roky, co si dvě kamarádky, Lindsey a Selena řekly, že už na to nemají. Nebavil je život, ve škole Selena trpěla kvůli jejímu vzhledu (díky její krásy jí všichni osahávali a vnucovali se jí), za to Lindsey opustil její kluk, proto, že se zamiloval do jeho bývalé přítelkyně. V tu dobu bylo oběma holkám 15 let. Selenina máma byla alkoholička, ale když byla střízlivá, byla i fajn, a Selena si s ní mohla popovídat jako dcera s matkou. Jednoho dne, když Selena nastoupila na střední školu, přišla domů, a našla svou matku mrtvou. Upila se k smrti. Lindsey od svých rodičů utekla, protože odmítli, aby s nimi bydlela Selena. V ten den se holky setkaly na útesech, na jejich oblíbeném místě z dětství. Chtěly spolu spáchat sebevraždu. ,,Myslíš, že to bude bolet?" zeptala se Lindsey Seleny. ,,Možná jo. Ale pak už nepocítíme žádnou bolest." odpověděla Selena. ,,Teď, nebo nikdy" zvolaly obě dvě a chytly se za ruce. Lindsey skočila, ale Selena ne. Zachytila ji na poslední chvíli. ,,Lindsey, já nemůžu, bojím se." řekla Selena. ,,Co blbneš?! Skoč se mnou!!!" volala Lindsey. Jenže přes hučící moře ji nešlo slyšet. ,,Já tě neudržím!!!" křičela Selena. Pomalu se snažila Lindsey vytáhnout nahoru. ,,Musíš mě pustit! Skoč hned za mnou!" zvolala Lindsey. Selena přikývla. Nejistě pustila Lindseyinu ruku a ozval se protáhlý křik končící dopadem na kameny u moře. Selena se rozbrečela. ,,Tohle nezvládnu" brečela. Chystala se skočit, ale zarazila ji policie. Byli to Lindseyini rodiče, kteří přivolali policii. ,,Jménem zákona okamžitě stůjte!" volal policista. ,,Kde je moje dcera?!!" křičela matka Lindsey. ,,Já to věděla že ji přivedeš do hrobu!! Vrahu!!" řvala po Seleně. ,,Já to nebyla! Chtěly jsme skočit společně" bránila se Selena. ,,Lži!!Okamžitě ji zatkněte!" Policista se přiblížil k Seleně a nasazoval jí pouta. Paní Havilliardová pohlédla dolů na pláž, kde leželo bezvládné tělo její dcery. Selenu odvezli v policejním autě. U soudu byla obviněna z vraždy ze žárlivosti a pomsty. Havilliardovi to na ní narafičili. Že prý Selena záviděla Lindsey její blahobyt a chtěla se pomstít za to, že u ní nemohla bydlet. Selena nemohla říct nic na svoji obhajobu. Nikdo by jí stejně nevěřil a všichni právníci byli tady podplaceni Havilliardy. 

,,Návštěvy!!!" probudilo Selenu oznamování návštěv. Tuhle dobu nesnášela. Vždycky ji dojde, že ji nikdo nezůstal a nikdo za ní nepřijde. ,,Slečno Parkerová! Máte tady návštěvu!" volal na Selenu policista a vedl ji k místnosti. Cože?! Selenu nikdy nikdo nenavštívil. Kdo by to mohl být? Napětí vrcholilo. Policista ji posadil proti skleněné zdi s mikrofonem. Čekala, kdo se posadí na druhou stranu. No to snad ne! Byl to pan Havilliard. Co po ní může sakra chtít?! ,,Seleno, zdravím tě. Jak se máš?" zeptal se úplně v klidu. ,,Tss! Vy mě dostanete do vězení za vraždu vaší dcery, kterou jsem měla ráda víc než sebe, po dvou letech se ukážete ve vězení a zeptáte se mě jak se mám? Jak se asi můžu mít, když má nejlepší kamarádka je mrtvá a já nestihla ji následovat?!" vyjela po něm vytočená. Přeměřil si ji pohledem. ,,Mám pro tebe nabídku, která by tě mohla odsud dostat. Ale musela by jsi něco udělat." řekl jí tlumeným hlasem. ,,Já o žádnou vaši nabídku nestojím!!" zuřila Selena se zaťatými pěstmi. Zavrtěl hlavou. ,,Musela by jsi zabít poručíka Quintena" řekl úplným šepotem. ,,Nikdy! Akorát by mi prodloužili trest a vaše sladké řečičky by mi byly na hov*no" řekla hlasitě Selena. Zvedla se ze židle a vrazila pěstí do skla. Mlátila do skla, dokud se neroztříštilo na milion kousků. Policisté se ji snažili uklidnit. Měla pořezané pěsti a krvácela. Odvedli ji na ošetřovnu. .....Pokračování příště.....

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.