Monster High Restaurant
Hra - Monster High Restaurant
Video se načítá
Snow Queen Dress Up
Hra - Snow Queen Dress Up
Video se načítá
Crazy Penguin Catapult
Hra - Crazy Penguin Catapult
Video se načítá
Outfits Tonight
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Amusix Flute
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Krize v metru
Hra - Krize v metru
Video se načítá
 

Anime povídky atd.

Nezvaný host (2.část)

„Vítejte v sídle Ashtonů,slečno. Vítejte doma...“
Moje srdce se chvělo při pohledu na to honosné sídlo.A ještě víc mi začalo bušit,když jsem obrovskou lví hlavou zaklepala na hlavní dveře. Zabušila jsem poprvé, nic.Po druhém zaklepání však otevřela starší žena oblečená v černobílém stejnokroji.

„Ach, konečně jste přijela.Pojďte rychle dovnitř a nestůjte v tom dešti.“ řekla ta žena a já vešla do obrovské vstupní haly s křišťálovým lustrem. „Jsem Samanda, vaše hlavní komorná. Je mojí povinností se od této doby o vás postarat..“ představila se žena a vydala se po dlouhé chodbě do neznámé části sídla. Já ji samozřejmě následovala.

„Víte, slečno, tady platí určitá pravidla.“ Povídala komorná. „Pravidla? A to jaká?“ ptala jsem se a rozhlížela se po neznámých tvářích na portrétech. „Jsou tu jen dvě pravidla.První zní, nesmíte ven bez doprovodu a druhé,že nesmíte si jakkoliv kontaktovat s okolním světem. Je to jen kvůli vaší bezpečí“ poznamenala komorná a na konci chodby se zastavila.

Byly tam dveře,které komorná otevřela jedním klíčem,který měla u pasu. Já poté vešla do místnosti a spatřila, že se jedná o ložnici s velkým oknem z kterého šlo vidět na nekončící les zakrytý v mraku deště. „Toto bude odteď vaše ložnice.Vybalte si kufry a můžete si jít lehnut.Už je pozdě.“ Řekla komorná. „Ale já jsem si nebrala kufry..“ zarazila jsem ,ale komorná jen ukázala na kufry,které se zčista jasna válely na posteli s nebesy.

“Dobrou noc,má paní.“ Rozloučila se a zavřela dveře.To bylo divné. „Počkat! Chtěla jsem se..“nedokončila jsem větu,protože když jsem vzala za kliku,nebylo možné otevřít dveře.

Byla jsem zamčená v ložnici toho divného sídla.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.