Shopaholic Hawai
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Match Match Baby
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
Haunted the Trapped House
Hra - Haunted the Trapped House
Video se načítá
Elsa Frozen Real Makeover
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
 

AmyBlog

Jak sbalit kluka [ mladýho, puberťáka :D ]

Ahoj lidičky!

Dnes tu mám článek jak sbalit kluka!


Kluk  7-11let

Škola

Jestli kluk který se ti líbí miluje knihy tak vyskoč na chodbu sedni si k jeho třídě a čti než příjde a osloví tě co čteš? Odpovíš mu a jestli tu knihu zná, tak máš štěstí že si o ni s ním můžeš povídat celou přestávku.

Procházka

Když jdeš na procházku a jde hezký kluk od 7-11let starý, tak ho krásně pozdrav a vždy se na něho usměj, když ho pozdravíš na procházce zase tak po páté tak tentokrát na něho mrkni.

Návštěva

Přijde hezký kluk od 7-11let k vám na návštěvu a strašně se ti líbí. Tak mu nabídni pití, krásně se na něho usmívej a buď milá.


Kluk  12-16let


Škola

Krásný puberťák.. já doopravdy taky miluji jednoho puberťáka :D A krásně jsem ho sbalila...

Jak se mi to povedlo? : Oslovila jsem ho na tělocviku uklízel naši tělocvičnu, a končili jsme. Měl tam 5kamarádů takže jsem se styděla. Ptala jsem se ho jestli zná mého bratra [jméno bratra] a on řekl ano a usmíval se na mně a on a jeho kamarád šíleli radostí že jsem jeho sestra. A potom mně balil úplně sám...

Procházka

Na procházce se ti líbí kluk nějaký jako tvůj věk, tak ho pozdrav zastav ho a řekni co je nového, kde bydlí jestli by si k němu někdy mohla, Kdyby řekl 

ano- Jela by si k němu na noc třeba jen tak spadni pomůže ti na nohy a třeba se políbíte.

ne- Tak řekni že to nevadí a jestli sis vzala fixu, tak mu napiš na ruku svoje tel. číslo.

Návštěva

Jsi sama doma, Měl přijet pošťák ale mamka ti řikala že nemáš otevírat. Jel pošťák a místo toho aby dal zásilku nám, dal ji sousedovi který má hezkýho syna v tvém věku. Přijde ten krasavec zazvoní a ty přijdeš a běž za nim s fixou. Řekni ahoj dá ti balíček a krásně poděkuj. Potom mu napiš svoje číslo a když pujdeš domů tak na něho mrkni.

Párty

Jdeš na párty a je tam krásný samotný kluk. Běž rychle k baru a kup 2 džusy. Potom k něm přijď krásně ho pozdrav a zeptej se jestli si nemůžeš přisednout, odpoví ano, dáš mu džus a jste u rande.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.