•Dragons Blog•

Rady pro blogery #1 ~ Inspirace

Inspirace všude kolem nás...

Ahuj,Ahuj Dráčci!


Každého tady na blogu už trápila tahle jediná otázka. Neříkejte, že ne. A ta otázka zněla: Sakra, co mám napsat?!

Ano a dnes na to najdeme odpověď. Dnes jsem si pro vás připravila 3. tipy jak získat inspiraci. Tak jdeme na to!


1.Prohlížet si různé obrázky na internetu

Jednoduchý způsob jak získat inspiraci. Když se nudíte, vezměte si například do ruky telefon a napište si do googlu pictures/photography a ty obrázky si prohlížejte. Pokud máte rádi články o přírodě tak k tomu dopište nature. Určitě věřím, že na nějaký nápad příjdete. Jako já v grafice.

2.Lehnout si na vodu a přemýšlet

Tohle je spíše takový letní tip, ale myslím, že pokud nemáte bazén, nebo je zima, postačí i vana (Ano, myslím to vážně :D)

Jak už z názvu vyplývá, stačí si lehnout na vodu v bazéně (či vaně) a začít přemýšlet. Věřte, že nápady se jen pohrnou. Jak myslíte, že jsem přišla na tento článek?

3.Chdit na procházky

Ano, i tohle je způsob, jak najít inspiraci. Stačí chodit na procházky, rozhlížet se kolem a určitě vás něco napadne! A pokud se tak stane, stačí si z kapsy vytáhnout mobil, zapnout aplikaci poznámky a vše si poznamenat, aby jste na nic nezapoměli. Pak už stačí  jen mobil schovat a kochat se krajinou!


To je pro dnešek vše a já doufám, že se vám můj článek líbil a doufám, že si něco z toho zkusíte. Teď jsi sice ještě říkáte, jak tohle mohu napsat, když ještě nejsem ani pořádná blogerka. Jednoduše! Píšu na Wattpad (Stránka, kde se píší knihy), kde potřebuji inspiraci každou chvílí a proto jsem vám zde vypsala způsoby, jak inspiraci tak nějak ,,pochytávám".

Zatím ahoooj a pamatujte, že inspirace je taková magie, která je všude kolem nás!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.