♥BlogMiky♥

JAK... se zbavit nešťastné lásky

Ahojky,


jsi zamilovaná do kluka, který je zlý, hnusný a nemá tě rád? Ale ty ho i tak beznadějně miluješ???? Tak to je tento článek přímo pro tebe. Nabízím deset rad, jak se efektivně zbavit nešťastné lásky.




Krok číslo 1:

Zjisti, zda je tento kluk opravdu nepravý

Sice si MOŽNÁ myslíš, že je ten bídák je zlý, ale co když to všechno bylo jenom nedorozumění? Zjisti to. Překonej odvahu. Zajdi za ním a zeptej se ho co to jako mělo znamenat. A podle odpovědi můžeš řešit dál. Aspoň budeš vědět na čem jsi. :)

 

Krok číslo 2:

Neboj se, čas všechny rány zahojí

Svatá pravda. Pokud to byla opravdu silná láska, tak to může trvat tak dva až tři měsíce, než na něj zapomeneš. Do té doby to budeš muset nějak vydržet a nebo se řídit těmito radami. :D

Ale pokud to bylo zakoukání do fakt cute kluka a nic jste spolu nějak extra neměli, tak neboj, za týden tě ta zabouchnutýda určitě přejde. 

V obu dvou případech si za půl roku ani nevzpomeneš, jak se jmenuje. :)


Krok číslo 3:

Vypiš si na kus papíru všechny jeho špatné vlastnosti

Vezmi kus papíru a na něj si vypiš všechny ŠPATNÉ vlastnosti a vše co se ti na tom bídákovi nelíbí.Všechny co tě napadnou. Třeba že kouří, nebo že tě podvedl ale i třeba že má rozcuchaný vlasy nebo že je moc malý.


Krok číslo 4:

Kup si něco, co ti udělá radost

Ano. Kup si něco co tě potěší nebo co si už dlouho přeješ. Třeba mazlivého plyšáčka nebo přenádhernou halenku. Ale někomu bohatě postačí když si koupí slaďoučkou zmrzlinku nebo božsky vychlazený pohár. Vždyť každá holka musí jíst sladké, jinak by sladká nebyla. ;)


Krok číslo 5:

Krásná procházka svižným krokem

Udělej si procházku do přírody. Odreaguješ se od toho bídáka, co odmítá tak krásnou holku, jako seš ty. Popadni psa, kamarádku a nebo vyraz sama a vnímej přírodní krásu. Nespočetné odstíny barev stromů, krásné rosliny, zpěvavé ptáčky... Tam venku je mnoho krásy, ale zla např. jako je tato debata.


Krok číslo 6:

Vypovídej se

To je asi ze všeho nejdůležitější. Když se se svým problémem svěříš třeba mamince, starší sestře, mladší sestře nebo třeba nejlepší kamarádce které věříš, věř mi, že se budeš cítit MNOHEM líp. Ale tak je to se vším, a ne jenom s tímto problémem.


Krok číslo 7:

Hurá do společnosti

Zahoďte promočené papírové kapesníčky a vyrazte do společnosti. Jukněte na web kdy se koná nějaká akce, kde je hodně lidí. Určitě tu najdete nějakého krásného kluka. A už stačí jen začít flirtrovat. ;D


Krok číslo 8:

Píšu, píšeš, píšeme

Další skvělo metodou jak se zbavit nešťastné lásky, je jednoduše se z toho vypsat. Zkrátka napiš na papír váš/tvůj příběh o velké lásce. Nakonec ho můžeš dát přečíst kamarádkám. Uvidíš, že s tebou vudou souhlasit, že se jim něco takového také stalo a navíc se u toho šíleně zasmějete.


Krok číslo 9:

Koníčky na 100%

Popusť uzdu koníčkům a dělej všechno co tě baví. Můžeš si jít zaběhat, hlasitě si zazpívat, namalovat přenádherný obrázek, zahrát si nějakou společenskou hru a nebo třeba sníst celou tabulku čokolády. :)

Krok číslo 10:

Hudba, nejlepší přítel člověka

Přesně. Takže poslední bod. Máš doma rádio? Pokud ne tak nevadí. Máš doma počítač, tablet, nebo mobil? Máš. Takže si tam pusť svoji hitovku a nahlas ji na plné pecky ať to slyší celý barák!!!!! Nezapomeň si k tomu pořádně zatrsar!!!



TAK A ŽE SE CÍTÍŠ MNOHEM LÍP? NO URČITĚ. PŘEJI TI HODNĚ ŠTĚSTÍ PŘI HLEDÁNÍ DALŠÍHO, MNOHEM LEPŠÍ PARTNERA. ;))))))))))))))))


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.