•♥Girl-Ashley♥•

Něco o Demi Lovato

Dětství
Demi se narodila v Dallasu, Texas jako dcera Patricka Lovato a Dianny (née Hart). Je hispánského, irského a italského původu. Má dvě sestry: Dallas Lovato, která je také herečkou a zpěvačkou, a je o pět let starší než Demi a Madison DeLaGarza, její nevlastní sestra, která je o deset let mladší než Demi. Její matka, Dianna Hart, byla Dallas Cowboys roztleskávačka a country zpěvačka, její otec, Patrick, se přestěhoval do New Mexica, když se manželství rozpadlo v roce 1994. Otec a dcera se nevídali, až do roku 2008. V současné době studuje se soukromým učitelem.

Kariéra
Demi začala hrát ve věku šesti let, když přišla její první série pravidelných roli Angely v Barney & Friends, tam se seznámila se svou nejlepší kamarádkou, Selenou Gomez. Jak šel čas začala zpívat a jako host si zahrála v Prison Break, Split Ends a Just Jordan. V lednu 2007 přišla série pravidelných roli Charlotty Adams na Disney Channel ,originální krátké série As the Bell Rings, která měla svou premiéru 26. srpna 2007. Hraje v Disney Channel komedii s názvem Sonny with a chance, kdy začala výroba v září 2008. Demi také hraje v Disney Channel Original Movie Camp Rocku jako Mitchie Torres, který měl premiéru 20. června 2008.Je zpěvačka a skladatelka, stejně tak hudebník, hraje na kytaru a piano od svých jedenácti let.
Také se zúčastnila Disney Channel Games na jaře roku 2008. V roce 2010 si zahrála v pokračování Campr Rock, Camp Rock: The Final Jam.
Její dobří přátelé, Jonas Brothers, psali písně spolu s ní pro debutové album "Don't Forget". Demi byla nomiovaná na Oscara s písní "That's How You Know" od Enchanted z DisneyMania 6.
Její oblíbené 2 barvy jsou červená a černá.

Osobní život
Jak již bylo zmíněno dříve Demiina nej kámoška je Selena Gomez, ty spolu dali na YouTube dokonce i společnou webcameru. Když se zeptali, jak dlouho jsou přátelé a jak se zkámošily, Demi odpověděla: "Když jsem se jí zeptala, jestli se jí dobře sedí na mém saku, když se kreslí s pastelkami (na konkursu Barney)." Je také dobrá přítelkyně Jonas Brothers, Meaghan Jette Martin, a Alyson Stoner, teď i Tiffany Thorton a dalších.

Tohle byl můj první článek :D doufám že se vám líbil

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.