Snowflake Pony
Hra - Snowflake Pony
Video se načítá
AlienDash
Hra - AlienDash
Video se načítá
 

•♥Girl-Ashley♥•

DIY-vylepšení školní skřínky

Ahoj !!! Už dlouho nebyl nějaký článek !!! Tak zato vám to vynahrazuji DIY vylepšení školní skřínky !!.... 

Deme na to !


  Skřínku si můžeš polepit  fotkami svých přátel. Jen dej pozor! Izolepa většinou strhává ze dřeva barevný nátěr. Fotkám můžeš udělat flitrový rámeček, aby to vypadalo honosně. Můžeš si je i upravit v grafickém editoru, přidat různé efekty a celou skřínku udělat do jedné barvy.
Občas se ti stane, že se ti ve škole rozmaže řasenka nebo máš chuť se omýt, ale kvůli make-upu nemůžeš. Školní skřínka nabízí uschování tvých harampádíček, tak to využij! Fajn chápu, působí to barbienkovsky :D
Dej si tam zrdcátko! Pokud nenosíš sebou nikdy dešník, lehce můžeš položit do poličky zrcátko. Nedoporučovala bych, pokoušet se ho nějak připevňovat na stěny skřínky, hrozí buď rozbití zrcadla nebo porušení sféry skříňky.
Abys měla přehled, dej si tam rozvrh hodin. Ale vyrob si ho sama, udělej si jednoduchou tabulku na čtvrtku a pak ji ozdob flitrama, korálkama, glitrovými lepidlama...
Udělej si korálkový závěs! Tohle mně napadlo, když se mi furt skřínka zdála nudná. Miluju barevné věci, tak jsem si ji trochu obarvila. A když chci vypadat ztřeštěně závěs sundám a dám si ho na krk. Hezké můžou být i minifotky zavěšené na řetízku.
Nech si tam talismánek nebo plyšáčka :D Ikdyž ho nebudeš používat, aspoň jako dekoraci.
Udělej si z tkaniček mašličky a poházej je po skřínce, bude to vypadat exluzivně a tkaničky můžeš kdykoli použít.
Jako připomínku, tam mám fotku z prázdnin♥
Vyrob si koláž z časopisů. tohle by bylo vše !!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.