•♥Girl-Ashley♥•

Martina Stoessel-něco o ní

Ahoj dnes tady mám něco o Violettě!

Martina Stoessel také Tini (* 21. března 1997, Buenos Aires, Argentina) je argentinská herečka, tanečnice, zpěvačka a modelka, která získala popularitu na Disney Channel ve své debutové roli v původní sérii argentinského seriálu Violetta, v němž ztvárnila postavu Violetty Castillo.

  Je dcerou Alexandra Stoessel a Mariany Muzlerové. Martina má také bratra jménem Francisco Stoessel. Když byla mladá, navštěvovala hereckou školu po dobu tří let, kde studovala herectví, zpěv a tanec.
Martina Stoessel v dubnu 2014.

Její hudební kariéra začala v roce 2011 poté, co zpívala Tu Resplandor, španělskou verzi The Glow z alba Disney Princesses: Fairy Tale Songs.

V roce 2012 zpívala píseň, která se stala megahitem ze seriálu Violetta s názvem En Mi Mundo, a dvě písně v duetu s Pablem Espinosou s názvem Tienes Todo a další s Lodovicou Comello s názvem Junto a Ti. Kromě těchto písní si mohla zazpívat i Voy Por Ti s Jorgem Blancem, který je představitelem Leona. Nazpívala několik desítek písní, jak s někým ze studia On Beat.                 Tohle to bylo o Violettě! Martině Stoessel!                                                                                  


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.